Προσθέστε ένα κανάλι ανερχόμενων βίντεο στο Chromecast [Android]


Μπορείτε να εγγραφείτε σε κανάλια όπως το HBO Go ή να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από το Netflix στο Chromecast. Παραδόξως, η εφαρμογή YouTube που έχει εξαιρετική υποστήριξη για το Chromecast δεν διαθέτει καμία δυνατότητα που θα σας επέτρεπε να προβάλλετε όλα τα μοντέρνα βίντεο και όλα τα πρόσφατα μεταφορτωμένα βίντεο ανά κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί στην τηλεόρασή σας. Σχεδόν πρέπει να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη λίστα αναπαραγωγής των βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε και δεν φαίνεται να υπάρχει η έννοια του προσωπικού καναλιού. Το Trending Videos Cast είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που θα βρίσκει αυτόματα μοντέρνα βίντεο και βίντεο από r/βίντεο και θα τα μεταδίδει στην τηλεόρασή σας.

  Πώς να ελέγξετε εάν το smartphone Android σας έχει RCS

Ανοίξτε το Trending Videos Cast και συνδέστε το στο Chromecast σας. Μόλις συνδεθείτε, η εφαρμογή θα φορτώσει όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Υπάρχει μια ενότητα για τυχαία βίντεο, κωμωδία, όπου τα περισσότερα βίντεο φαίνεται να προέρχονται από το ComedyCentral και r/βίντεο. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής σε ένα βίντεο για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ή πατήστε το κουμπί συν για να προσθέσετε ένα βίντεο στην ουρά.

Τα trending Videos Cast εμπίπτουν κάπου μεταξύ μιας καλής ιδέας και μιας εργασίας σε εξέλιξη. Εννοιολογικά, θα ήταν πολύ καλύτερο εάν μπορούσε να συνδεθεί με τον λογαριασμό YouTube ενός χρήστη και να αναπαράγει αυτόματα το νεότερο περιεχόμενο που έχει ανέβει από τα κανάλια που ακολουθεί ένας χρήστης. Αντίθετα, βασίζεται σε ό,τι είναι μοντέρνο και σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς πηγές ανερχόμενων βίντεο για να σας δώσει κάτι να παρακολουθήσετε. Απαιτεί επίσης από τον χρήστη να επιλέγει βίντεο αντί να παίζει μόνο όλα τα βίντεο από μια συγκεκριμένη πηγή.

  Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Η εφαρμογή είναι προβληματική και χρειάζεται μερικές προσπάθειες για να συνδεθεί στο Chromecast. Η διεπαφή δεν δείχνει καμία ένδειξη για το ποιο βίντεο αναπαράγεται ή αν παίζει κάποιο και χρειάζεται άμεση βελτίωση. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο μοναδικές ιδέες όσον αφορά τις εφαρμογές Chromecast, οπότε ελπίζουμε ότι ο προγραμματιστής θα τη βελτιώσει.

Εγκαταστήστε Trending Videos Cast από το Google Play Store