Πώς να αποκτήσετε έναν επεξεργαστή κώδικα σε μια κλήση Skype

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Skype για να κάνουν συνεντεύξεις. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε συνεντεύξεις από ανθρώπους χωρίς να τους αναγκάσετε να επιβιβαστούν σε αεροπλάνα ή να κάνουν μια ώρα διαδρομή με το τρένο. Μια διαδικτυακή συνέντευξη κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά μερικές φορές επιβάλλει επίσης περιορισμούς. Για παράδειγμα, εάν παίρνετε συνέντευξη για μια θέση ανάπτυξης, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε τις δεξιότητες κωδικοποίησης ενός υποψηφίου και μια διαδικτυακή συνέντευξη μπορεί να το εμποδίσει και η ομάδα πίσω από το Skype το γνωρίζει αυτό. Τώρα μπορείτε να λάβετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα σε μια κλήση Skype. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή ιστού Skype για την κλήση.

  Γιατί το Netflix ρωτά «Ακόμα παρακολουθείς;» (και πώς να το σταματήσετε)

Επίσκεψη Συνεντεύξεις Skype και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη συνέντευξης.

Η συνέντευξη δεν μπορεί να έχει περισσότερα από δύο άτομα ταυτόχρονα. Έχετε την επιλογή να συνδεθείτε με το Skype ID σας ή να εγγραφείτε ως επισκέπτης.

Μόλις συμμετάσχετε στη συνέντευξη, λαμβάνετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με όποιον θέλετε να προσκαλέσετε σε αυτήν. Ο σύνδεσμος θα δώσει στον παραλήπτη σας την ίδια επιλογή σύνδεσης, δηλαδή μπορεί να συνδεθεί με το Skype ID του ή ως επισκέπτης. Από τη στιγμή που υπάρχουν δύο άτομα στη συνέντευξη, άλλα άτομα δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν ακόμα και αν έχουν τον σύνδεσμο.

Οι επεξεργαστές κώδικα δεν είναι καθολικοί, δηλαδή δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι ένας επεξεργαστής κώδικα θα υποστηρίζει όλες τις γλώσσες κωδικοποίησης. Ο επεξεργαστής κώδικα Skype δεν είναι διαφορετικός. Υποστηρίζει C, C++, C#, Java, Javascript, Python και Ruby. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε κώδικα και να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής για να τον εκτελέσετε, δηλαδή να εμφανίσετε την έξοδο.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγια τρίτων σε iPhone και iPad

Η διεπαφή συνέντευξης σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν δύο άτομα στη συνέντευξη. Η εφαρμογή θα ζητήσει πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνό σας και η ποιότητα κλήσης είναι αυτή που θα έπαιρνα αν χρησιμοποιούσατε την εφαρμογή Skype για υπολογιστές.

Αυτή είναι μια πολύ ωραία προσθήκη στο Skype και δείχνει ότι η Microsoft κατανοεί σε τι χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν. Αυτά είναι καλά νέα, δεδομένου ότι δυνατότητες όπως οι ιστορίες Skype έχουν προστεθεί στις εφαρμογές Skype για iOS και Android. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Skype έχει προσθέσει επίσης αντιδράσεις στις εφαρμογές του για smartphone. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι προσανατολισμένα προς μια χρήση πιο κοινωνικής αλληλεπίδρασης σε αντίθεση με μια προσανατολισμένη στην παραγωγικότητα. Το Skype δεν είναι, και δεν υπήρξε ποτέ, μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε για να μιλήσουμε στη γιαγιά, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είναι απλό στη χρήση. Είναι από όλους τους λογαριασμούς μια εφαρμογή παραγωγικότητας και χαρακτηριστικά όπως η κοινή χρήση οθόνης που αποτελούν μέρος του Skype εδώ και χρόνια το υπογραμμίζουν.

  Τι είναι ο ήχος Bluetooth LE και γιατί θα τον θέλετε;