Προσθέστε μια ροή σαν απόχρωση στο πρόγραμμα περιήγησής σας


Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια εφαρμογή με το όνομα Flux για iOS. Έβαλε την οθόνη σας σε απόχρωση σέπια το βράδυ και τη νύχτα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η λάμψη μιας φωτεινής οθόνης να σας κρατήσει ξύπνιους. Η Apple σύντομα απαγόρευσε την εφαρμογή και η επόμενη σταθερή έκδοση του iOS θα έχει μια δυνατότητα που μιμείται αυτό ακριβώς το πράγμα. Το θέμα είναι ότι είναι ένα υπέροχο μικρό χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει την περιήγηση ευκολότερη. Μπορεί να χρειαστεί να μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά και να εργαστείτε, αλλά βάφοντας την οθόνη, ο εγκέφαλός σας δεν παραμένει ξύπνιος περισσότερο από όσο χρειάζεται. Το FireLux είναι ένα πρόσθετο Firefox που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια απόχρωση σέπια, μαύρο, γκρι, λευκό και ροζ σε μια καρτέλα του προγράμματος περιήγησης, ώστε να καταπονεί λιγότερο τα μάτια σας και το G.lux να είναι το αντίστοιχο του Chrome. Εάν θέλετε διαφορετική χρωματική απόχρωση, και οι δύο επεκτάσεις έχουν μια προσαρμοσμένη επιλογή επιλογής χρώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε μια διαφορετική.

  Πώς να μετατρέψετε φωτογραφίες από HEIC σε JPG

Εγκαταστήστε το πρόσθετο/επέκταση. Θα προσθέσει ένα κουμπί δίπλα στη γραμμή URL όπου μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της απόχρωσης που προσθέτετε και πόσο έντονο θα πρέπει να είναι. Υπάρχουν έξι προκαθορισμένες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε και η ένταση από προεπιλογή έχει οριστεί στο 30%. Επιλέξτε ένα χρώμα από την προεπιλογή ή κάντε κλικ στον τροχό χρωμάτων για να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα και η τρέχουσα καρτέλα θα χρωματιστεί ζωντανά. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό έντασης για να διαχειριστείτε την αδιαφάνεια της απόχρωσης και όταν τη ρυθμίσετε όπως σας αρέσει, κάντε κλικ στο «Αποθήκευση – απαιτεί ανανέωση». Για κάθε καρτέλα που ανανεώνετε ή ανοίγετε στη συνέχεια, θα είναι χρωματισμένη μέχρι να την απενεργοποιήσετε.

  Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις με το Google Flights

Η καρτέλα θα ανανεωθεί και όταν φορτώσει θα χρωματιστεί. Το Fireflux θα ανανεώσει αυτόματα τη σελίδα όταν κάνετε κλικ στο κουμπί, αλλά το G.lux φαίνεται να χρειάζεται μια μη αυτόματη ανανέωση. Ούτε το πρόσθετο ούτε η επέκταση συνδέονται με τους κατασκευαστές της εφαρμογής Flux.

Εγκαταστήστε το Fireflux για Firefox

Εγκαταστήστε το G.lux από το Chrome Web Store