Πώς να ηχογραφήσετε κλήσεις Skype με τη νέα δυνατότητα εγγενούς εγγραφής

Το Skype είναι η εφαρμογή για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών, εδώ και χρόνια. Οι χρήστες πάντα αναζητούσαν τρόπους εγγραφής κλήσεων Skype και οι λύσεις κυμαίνονταν από απλές έως πολύπλοκες ανάλογα με τις ανάγκες εγγραφής σας και το αν ηχογραφούσατε στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας.

SPOILER ALERT: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Το Skype έχει επιτέλους απλοποιήσει τα πάντα για την εγγραφή μιας κλήσης. Μια εγγενής δυνατότητα εγγραφής έχει εφαρμοστεί σε όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής της που σας επιτρέπει να ηχογραφείτε μια κλήση, τόσο ήχου όσο και βίντεο. Για τους χρήστες των Windows 10 που δεν χρησιμοποιούν την έκδοση beta της εφαρμογής Skype, η λειτουργία θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να κυκλοφορήσει.

Εγγραφή κλήσεων Skype

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή Skype για macOS και στις εφαρμογές iOS και Android. Εφόσον έχουμε πρόσβαση στην έκδοση beta του Skype, θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί και στα Windows 10. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τη νομική προειδοποίηση στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

  Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένο κείμενο συμβουλής εργαλείου υπερ-σύνδεσης στο MS Excel

Επιφάνεια εργασίας

Ανοίξτε την εφαρμογή Skype σε υπολογιστή Mac ή Windows 10. Επιλέξτε μια επαφή που θέλετε να καλέσετε. Μπορείτε να ηχογραφήσετε μια κλήση ήχου και μια κλήση βίντεο.

Μόλις η κλήση είναι σε εξέλιξη, κάντε κλικ στο κουμπί συν στη δεξιά πλευρά στην κάτω γραμμή. Από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε την επιλογή Έναρξη εγγραφής.

Κινητό

Ενημερώστε την εφαρμογή Skype στην πιο πρόσφατη έκδοση. Ανοίξτε το και ξεκινήστε μια κλήση. Μόλις η κλήση είναι σε εξέλιξη, πατήστε το κουμπί συν και από το μενού που ανοίγει, πατήστε Έναρξη εγγραφής.

Κανόνες εγγραφής Skype

Όταν ξεκινάτε την εγγραφή μιας κλήσης στο Skype, είτε πρόκειται για ήχο είτε για βίντεο, όλοι στην κλήση ειδοποιούνται ότι το κάνετε. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή, αποστέλλεται σε όλους ένα αντίγραφό της. Το αντίγραφο αφαιρείται μετά από 30 ημέρες.

  Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το MS Office του 2016

Η εγγραφή θα περιλαμβάνει όλο το βίντεο, τις κοινόχρηστες οθόνες και τον πλήρη ήχο.

Νομικές ανησυχίες

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι λέει ο νόμος στην περιοχή σας σχετικά με την εγγραφή κλήσεων. Ενώ το Skype ειδοποιεί όλους ότι πραγματοποιούν εγγραφή, η ειδοποίηση από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή για να είναι νόμιμη. Οι παραλήπτες συναινούν σε αυτό μόνο με το να μην βγαίνουν από την κλήση. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι παράνομη η εγγραφή κλήσεων ανεξάρτητα από το εάν όλοι συναινούν σε αυτό και γνωρίζουν ότι καταγράφονται. Εάν κάνετε την ηχογράφηση για νόμιμο σκοπό, βεβαιωθείτε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες την ηχογραφείτε επιτρέπουν να είναι χρήσιμη για εσάς αργότερα.

  Διακοπή της αυτόματης αναπαραγωγής κινούμενων GIF στο πρόγραμμα περιήγησής σας