Πώς να επανεκκινήσετε το νησί σας στο “Animal Crossing: New Horizons”

Η επανεκκίνηση του νησιού σας στο Animal Crossing: New horizons δεν είναι τόσο εύκολο όσο η διαγραφή ενός χαρακτήρα παίκτη. Υπάρχουν μερικά κρίκους για να πηδήξετε για να ξεκινήσετε από την αρχή σε καθαρή πλάκα. Δείτε πώς να ξεκινήσετε εκ νέου στο παιχνίδι Nintendo Switch.

Πώς να επανεκκινήσετε το νησί σας

Μόλις ολοκληρώσετε την πρώτη σας εκπαιδευτική μέρα στο νησί και ξυπνήσετε σε μια σκηνή, το παιχνίδι θα αποθηκευτεί και θα κλειδωθείτε μέσα. Μετά από αυτό, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον πρώτο σας χαρακτήρα, γνωστό και ως “Μόνιμος Αντιπρόσωπος” μέσω τυχόν επιλογές στο παιχνίδι.

Οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι δεν μπορούν να διαγραφούν και δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρετε τον τίτλο του Μόνιμου Αντιπροσώπου σε άλλον χαρακτήρα παίκτη στο νησί.

Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε εντελώς το νησί σας, μπορείτε απλώς να κάνετε επανεκκίνηση σε έναν άλλο χαρακτήρα από το μενού της οθόνης τίτλου (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

  Πώς να κάνετε φωνητική συνομιλία στα παιχνίδια Nintendo Switch

Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε πραγματικά ξανά είναι να διαγράψετε τα δεδομένα αποθήκευσης και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή σε ένα νέο νησί. Με την κατάργηση όλων των δεδομένων αποθήκευσης, οποιαδήποτε πρόοδος που έχετε κάνει θα διαγραφεί πλήρως. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Από την αρχική οθόνη του Nintendo Switch, κλείστε όλα τα παιχνίδια που έχετε ανοίξει πατώντας το κουμπί “X” στο χειριστήριο joy-con.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις συστήματος Nintendo Switch επιλέγοντας το εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται στην κάτω σειρά των εικονιδίων.

Μεταβείτε στη “Διαχείριση δεδομένων”, επιλέξτε την επιλογή “Διαγραφή αποθήκευσης δεδομένων” στο κάτω μέρος της λίστας και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Διασταύρωση ζώων: Νέοι Ορίζοντες” από τη λίστα των παιχνιδιών σας.

Επιλέξτε “Διαγραφή όλων των δεδομένων αποθήκευσης για αυτό το λογισμικό” και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αφαιρέσετε τα δεδομένα αποθήκευσης από το Nintendo Switch. Επιλέγοντας να συνεχίσετε, τα δεδομένα θα καταργηθούν και μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο Animal Crossing: New Horizons.

  Τρόπος προσθήκης, προσαρμογής και χρήσης γραφικών στοιχείων σε Mac

Πώς να επανεκκινήσετε έναν χαρακτήρα

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας μέρας στο νησί, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση όσες φορές θέλετε (ακόμη και ως Resident Representative). Πατήστε το κουμπί Home στο χειριστήριο joy-con και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “X” για να κλείσετε το παιχνίδι πριν κοιμηθείτε στη σκηνή σας την πρώτη μέρα.

Η επανεκκίνηση την πρώτη ημέρα μπορεί να επαναφέρει τη διάταξη του νησιού, τα γηγενή φρούτα, το χρώμα του αεροδρομίου και τους αρχάριους κατοίκους. Αλλά μετά την πρώτη μέρα, ο χαρακτήρας σας κλειδώνεται στο παιχνίδι και ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε από την αρχή σε έναν άλλο χαρακτήρα (εκτός από τον Resident Representative) είναι μέσω του μενού “Ρυθμίσεις” Animal Crossing: New Horizons.

Μετά την εκκίνηση του Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, πατήστε το κουμπί μείον (-) στο αριστερό χειριστήριο joy-con για να ανοίξετε το μενού “Ρυθμίσεις”.

  Πώς να εντοπίσετε έναν Stalker στη γειτονιά σας και τι να κάνετε γι 'αυτό

Ο Tom Nook θα εμφανιστεί και θα σας προσφέρει πολλές επιλογές. Για να αφαιρέσετε τον χαρακτήρα σας από το παιχνίδι, επιλέξτε “Αποθήκευση ρυθμίσεων δεδομένων”.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Διαγραφή εγγραφής κατοίκου”.

Ο Tom Nook θα σας ενημερώσει εάν επιλέξετε να διαγράψετε τον χαρακτήρα σας, θα χάσετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των Bells και του σπιτιού σας. Όλα όσα ανήκουν στον χαρακτήρα σας θα διαγραφούν και ο χαρακτήρας σας θα διαγραφεί από τις μνήμες των κατοίκων του νησιού.

Μετά από μερικές επιβεβαιώσεις ότι αυτό είναι που πραγματικά θέλετε, ο χαρακτήρας σας θα διαγραφεί από το παιχνίδι και θα επιστρέψετε στην οθόνη Έναρξης, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε ξανά την περιπέτειά σας στο ίδιο νησί.

Η επανεκκίνηση ενός χαρακτήρα που δεν είναι ο Resident Representative είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θα ήθελαν να διατηρήσουν το ίδιο νησί τους, αλλά θα ήθελαν να ξεκινήσουν από την αρχή με έναν νέο χαρακτήρα.