Πουλήστε προϊόντα από μία πλατφόρμα σε παντού – Shopify

Θέλετε τα προϊόντα σας να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό; Θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να είναι εύκολο στη δημιουργία και τη διαχείριση; Το Shopify είναι η λύση all-in-one σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Με πολλούς παίκτες στην αγορά, καμία επιχείρηση δεν μπορεί να επιβιώσει στοχεύοντας μια μικρή τοποθεσία. Πρέπει να έχετε μια παγκόσμια προοπτική και να προσπαθήσετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI). Το Shopify είναι η πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να ξεκινήσετε να πουλάτε. Μπορεί επίσης να σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για το κατάστημά σας λιανικής.

Ας βουτήξουμε βαθιά στα εργαλεία και τα οφέλη του Shopify. Αλλά πρώτα, ελέγξτε πώς βοηθάει τις επιχειρήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις μικρές επιχειρήσεις.

Πίνακας περιεχομένων

Προκλήσεις μικρών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Εάν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση ή η επιχείρησή σας βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να έχετε αντιμετωπίσει εκατοντάδες προκλήσεις. Με μεγάλους και καταξιωμένους παίκτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια σταθερή θέση στην αγορά, είναι δύσκολο να προσεγγίσεις πιθανούς πελάτες και να τους κάνεις εντύπωση.

Οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να παρέχουν εγκαταστάσεις και χαρακτηριστικά παρόμοια με γνωστές επιχειρήσεις, αν όχι καλύτερα από αυτές. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα χωρίς κανένα πρόβλημα από τους πωλητές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις μικρές επιχειρήσεις. Αλλά με περιορισμένες επενδύσεις, πόρους και ανώτατο όριο αγοράς, πώς θα το έκαναν αυτό;

Πώς το Shopify μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις

Μπείτε στο Shopify — μια εμπορική λύση κατάλληλη για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε τη μικρή επιχείρησή σας είτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για μια υπάρχουσα επιχείρηση, το Shopify θα πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή σας.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για τη μικρή επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το Shopify και να δημιουργήσετε την εικόνα της επωνυμίας σας μεταξύ των πελατών σας. Σας βοηθά επίσης με τη διαχείριση αποθεμάτων και την επεκτασιμότητα.

Για τους πωλητές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Shopify προσφέρει υπηρεσίες όπως ένας μόνο σύνδεσμος για κοινή χρήση όλων των επιχειρήσεων, καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απευθείας πωλήσεις από λογαριασμούς και πολλά άλλα εργαλεία.

Τι είναι το Shopify;

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση προϊόντων. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Point of Sale, εάν θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας αυτοπροσώπως. Τα καταστήματα λιανικής, οι πωλήσεις στην αγορά και τα αναδυόμενα καταστήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το POS για αβίαστη αυτοπροσώπως πωλήσεις.

Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις εμπορικές ανάγκες όλων των μεγεθών επιχειρήσεων. Ακόμα κι αν πουλάτε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να επιλέξετε το Shopify. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, με 2.100.000+ ενεργούς χρήστες και διαθεσιμότητα σε 175 χώρες, είναι επίσης ιδανική για πωλήσεις μέσω αγορών πωλητών.

Το Shopify φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών εργαλείων. Προσφέρει αυτά τα εργαλεία ή πλατφόρμες ως προϊόντα στους χρήστες του. Τα ακόλουθα είναι τα κύρια προϊόντα Shopify που πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά:

  Τι είναι το «Fake HDR» και πρέπει να αγοράσετε HDR Blu-ray;

#1. Ξεκινήστε την Επιχείρηση

Το Shopify Start σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την επιχείρησή σας χωρίς κόπο στην πλατφόρμα του. Το Start σάς βοηθά να δημιουργήσετε την επωνυμία της επιχείρησης, να αυξήσετε την παρουσία της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο και να ξεκινήσετε τις πωλήσεις από την πρώτη μέρα.

Μερικά βασικά εργαλεία και στοιχεία από το Shopify Start είναι:

  • Κατασκευαστής λογότυπων
  • Δημιουργός επωνυμίας
  • στοκ φωτογραφίες
  • Θέμα καταστήματος
  • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η ναυτιλία πτώσης
  • Εκτύπωση

#2. Αγορά της επιχείρησης

Η λύση μάρκετινγκ Shopify σάς βοηθά να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Προσφέρει όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που μπορεί να χρειαστείτε. Μερικά αξιοσημείωτα εργαλεία είναι:

  • Στόχευση κοινού
  • Email marketing
  • Μέγιστη απόδοση Google
  • Διαφημίσεις στο Facebook
  • Αναφορές πίνακα ελέγχου μάρκετινγκ
  • Κτίριο ομάδας πελατών
  • Αυτοματοποιημένη αλλά εξατομικευμένη ανταλλαγή μηνυμάτων πελατών

#3. Διαχειριστείτε την Επιχείρηση

Λαμβάνετε όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της επιχείρησης κάτω από μία ομπρέλα όταν μεταβαίνετε στο Shopify. Για παράδειγμα:

  • Μια απλοποιημένη πύλη πληρωμής είναι το Shopify Payments. Μπορείτε να δεχτείτε διάφορους τρόπους πληρωμής με προσιτές χρεώσεις συναλλαγής. Επιπλέον, μπορείτε να προσφέρετε και αγορές με δόσεις.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Shopify Balance για τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων εάν δεν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό επιχείρησης.
  • Το Shopify προσφέρει επίσης δάνεια επιχειρηματικής εγκατάστασης και διαχείρισης μέσω του Shopify Capital.
  • Το Shopify διαθέτει επίσης ένα ισχυρό σύστημα αποστολής.
  • Ο αυτοματισμός ηλεκτρονικού εμπορίου από το Shopify σάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τις χειροκίνητες επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις αυτόματου πιλότου.

#4. Ονόματα Τομέα

Το Shopify προσφέρει επίσης ονόματα τομέα με ανταγωνιστικό κόστος εάν προτιμάτε να μετακινήσετε την επωνυμία σας σε έναν ανεξάρτητο τομέα. Όταν αποκτάτε ένα όνομα τομέα που αντικατοπτρίζει μόνο το όνομα της επιχείρησής σας, η επωνυμία σας γίνεται πιο πολύτιμη και επιδραστική.

#5. Ρύθμιση Mobile Commerce

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα συμβατή με κινητά. Οι εφαρμογές Android και iOS σάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πλήρη επιχείρηση, να διαχειρίζεστε προϊόντα, να εξυπηρετείτε πελάτες, να επιβλέπετε το προσωπικό και πολλά άλλα μόνο από μια εφαρμογή για κινητά ή tablet.

Δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε επίσης να αποδεχτείτε πληρωμές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Shopify POS που είναι διαθέσιμη στο Google Play και το App Store.

Πώς να ξεκινήσετε να πουλάτε προϊόντα μέσω του Shopify

  • Εγγραφείτε στο Shopify για να ξεκινήσετε με μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.
  • Μεταβείτε στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης από το Shopify για υποχρεωτικές ρυθμίσεις, όπως η επιλογή των καναλιών στα οποία θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας.
  • Ενεργοποιήστε το Shopify Payments και επιλέξτε τους τρόπους πληρωμής για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  • Προσθέστε και οργανώστε τα προϊόντα σας σε διαφορετικές συλλογές. Συμπεριλάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα για SEO και εμπειρία χρήστη.
  • Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επιλέγοντας θέματα και προσαρμογή.
  • Κάντε μια επιτυχημένη δοκιμαστική παραγγελία και κάντε τον ιστότοπο ζωντανό.

Οφέλη από τη χρήση του Shopify Sell

Υπάρχουν μεγάλα προνόμια και πλεονεκτήματα από τη χρήση του Shopify για την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ρίξτε μια ματιά στα πιο χρήσιμα οφέλη του Shopify:

Εύκολο στη χρήση διεπαφή

Το Shopify είναι μια διαισθητική πλατφόρμα που μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε χωρίς φασαρία. Ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία στην ανάπτυξη και φιλοξενία ιστοσελίδων, θα βρείτε το Shopify εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για κάθε ιστότοπο και το Shopify σας προσφέρει ένα ασφαλές πλαίσιο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπός σας ασχολείται με προσωπικά και οικονομικά δεδομένα χρηστών, τα οποία είναι αυστηρά εμπιστευτικά, η επιλογή Shopify σημαίνει ότι έχετε όλη την ασφάλεια για τα δεδομένα.

Ενσωματώσεις εφαρμογών

Το Shopify υποστηρίζει την εύκολη ενσωμάτωση με πολλές δημοφιλείς και κοινές εφαρμογές. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το Facebook Messenger, το Instagram Messenger, το Apple Business Chat και τη συνομιλία στο ηλεκτρονικό κατάστημα στο Shopify Inbox. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας για προστιθέμενη αξία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δημιουργήσετε μια σημείωση στο Evernote

Αξιοπιστία

Με το Shopify, μπορείτε να περιμένετε 99,9% χρόνο λειτουργίας για τους ιστότοπούς σας. Έτσι, ο ιστότοπός σας είναι πάντα online και λειτουργεί. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας.

Ιστοσελίδες γρήγορης φόρτωσης

Σε αυτόν τον κόσμο με γρήγορο ρυθμό, η ταχύτητα έχει μεγάλη σημασία για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτή η λύση που φιλοξενείται παγκοσμίως συνοδεύεται από ένα σύνολο αξιόπιστων υποδομών, υλικού και λογισμικού. Έτσι, ο ιστότοπός σας θα φορτώσει σε δευτερόλεπτα, δίνοντας στους πελάτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.

Καταπληκτική οπτική εμπειρία

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να βρίσκουν τον ιστότοπο ελκυστικό, καθώς μια άθλια διεπαφή μπορεί να τους κάνει να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του ιστότοπου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε επαγγελματικό πρότυπο από τη γκάμα συλλογών του Shopify κατάλληλο για τον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιώντας ένα οπτικά ελκυστικό πρότυπο θέματος, μπορείτε να εξασφαλίσετε πλούσιο UX.

Ισχυρές επιλογές μάρκετινγκ

Το Shopify προσφέρει επίσης διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την προσέγγιση του κοινού και τα έσοδά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Shopify για στοχευμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στατιστικά καταστημάτων, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμοσμένες δωροκάρτες και εκπτωτικά κουπόνια.

Ιστότοποι φιλικοί προς κινητά

Με έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών κινητών τηλεφώνων, η ανταπόκριση στα κινητά είναι το κλειδί για την επιτυχία των καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεδομένου ότι τα θέματα Shopify είναι αποκριτικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους ιστότοπους που φαίνονται καλά σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ασφαλείς διευκολύνσεις πληρωμών

Ενώ η ενσωμάτωση μιας αξιόπιστης πύλης πληρωμής είναι αποθαρρυντική, το Shopify σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα την πύλη πληρωμής. Υποστηρίζει το Stripe για τη συλλογή πληρωμών από αγοραστές.

SEO-Friendly

Το Shopify σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους φιλικούς προς το SEO. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας οργανικά ορατή στο κοινό-στόχο σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε σελίδες προορισμού που βασίζονται σε καμπάνιες, να προσθέσετε τίτλους και μετα-ετικέτες και να συμπεριλάβετε μια ενότητα ιστολογίου σε αυτούς τους ιστότοπους.

Κύρια χαρακτηριστικά του Shopify

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το Shopify είναι η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα. Οι επισημασμένες δυνατότητες του Shopify για πωλήσεις περιλαμβάνουν:

Προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Το Shopify σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξελιγμένο και όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα για τα προϊόντα σας. Από τη συλλογή των 70+ προσαρμόσιμων και ανταποκρινόμενων θεμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας όπως τον έχετε οπτικοποιήσει στο μυαλό σας.

Το εργαλείο δημιουργίας καταστημάτων μεταφοράς και απόθεσης αυτής της πλατφόρμας διευκολύνει τη δημιουργία καταστήματος για εσάς χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κωδικοποίηση ή σχεδιασμό. Σας επιτρέπει επίσης να έχετε προσαρμοσμένους τομείς που μπορείτε να αγοράσετε μέσω του Shopify ή να φέρετε μόνοι σας.

Σημείο πώλησης

Αυτή η δυνατότητα είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να αυξήσουν τις προσωπικές τους πωλήσεις και να προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες λιανικής στους πελάτες τους. Με τις υπηρεσίες POS, μπορείτε να εξασφαλίσετε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, εύκολες αγορές και αβίαστα επιστροφές στους πελάτες σας.

Με τη λήψη της εφαρμογής Shopify Retail POS, μπορείτε να μετατρέψετε την κινητή συσκευή σας σε σημείο πώλησης και να προσεγγίσετε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Άλλες δυνατότητες POS περιλαμβάνουν Προηγμένη διαχείριση αποθέματος, ενοποιημένες αναφορές και προσαρμοσμένες άδειες προσωπικού.

Ευέλικτο κουμπί αγοράς

Το κουμπί Αγοράς Shopify είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συμπεριλάβετε μια ενσωματωμένη επιλογή αγοράς προϊόντος σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Shopify σάς επιτρέπει να εμφανίζετε προϊόντα όπως ακριβώς θέλετε να χρησιμοποιούν ενσωματωμένο κώδικα.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα καλάθι αγορών για μια ασφαλή και φιλική προς τα κινητά εμπειρία αγορών. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα σύμφωνα με το εμπορικό σήμα σας.

  Πώς να αλλάξετε τον κατάλογο στη γραμμή εντολών (CMD)

Κανάλια Πωλήσεων

Χρησιμοποιώντας τα κανάλια πωλήσεων Shopify, μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα μέσω της προώθησης και να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε πολλά κανάλια. Μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο Facebook, το Instagram και το TikTok ενώ προβάλλετε τα εμπορεύματά σας δίπλα στα βίντεό σας στο YouTube.

Σας επιτρέπει επίσης να καταχωρείτε τα προϊόντα σας σε διάφορες διαδικτυακές αγορές όπως το eBay, η Google και η Walmart για να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Εφόσον το Shopify φροντίζει για την παρακολούθηση παραγγελιών και αποθέματος, δεν θα υπάρχουν αποκλίσεις.

Περιπτώσεις χρήσης Shopify

  • Η Allbirds είναι μια επωνυμία προϊόντων μόδας και ένδυσης που έχει σημειώσει άνοδο στις μετατροπές παντός καναλιού χρησιμοποιώντας συστήματα Shopify POS.
  • Η επωνυμία ομορφιάς Only Curls παρουσίασε 10% Αύξηση στη μέση αξία παραγγελίας και 180% αύξηση στις πωλήσεις μετά τη μετάβαση στο Shopify Launchpad και στο Shopify Plus Certified Apps.
  • Ο Nathan James, που πουλά προϊόντα επίπλωσης σπιτιού, συνάντησε 500+ νέους πελάτες αφού χρησιμοποίησε το Shopify Audience.
  • Η εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων Heinz μπόρεσε να λανσάρει το νέο της κατάστημα απευθείας σε καταναλωτές σε 7 ημέρες από τη σύμβαση.
  • Η Rumple είναι μια μάρκα που προωθεί τη βιώσιμη υπαίθρια ζωή. Διπλασίασε τα έσοδά του σε 2 χρόνια χρησιμοποιώντας Shopify Scripts και Shopify Flow.

Τιμολόγηση Shopify

Παρακάτω είναι μια συνοπτική και εύκολη εξήγηση των σχεδίων τιμολόγησης Shopify:

#1. Βασικός

Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να έχετε όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία καταστήματος, την αποστολή προϊόντων και τη διαδικασία πληρωμών. Θα σας κοστίσει 29 $/μήνα και σας επιτρέπει να απολαύσετε 2 λογαριασμούς προσωπικού, 4 τοποθεσίες αποθέματος και βασικές αναφορές.

#2. Shopify

Οι εταιρείες που θέλουν να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους με επαγγελματικές αναφορές μπορούν να λάβουν αυτό το πρόγραμμα με κόστος 79 $/μήνα. Σας επιτρέπει να έχετε 5 λογαριασμούς προσωπικού και 5 τοποθεσίες απογραφής.

#3. Προχωρημένος

Για να απολαύσετε τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγής, πρέπει να πληρώσετε 299 $/μήνα και να αποκτήσετε αυτό το πρόγραμμα. Προσφέρει λειτουργίες όπως 15 λογαριασμούς προσωπικού, έως 8 τοποθεσίες αποθέματος και ένα προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας αναφορών.

Με όλα αυτά τα κύρια σχέδια, λαμβάνετε επίσης λειτουργίες όπως ηλεκτρονικό κατάστημα, σημείο πώλησης, κανάλια πωλήσεων και υποστήριξη 24/7. Εάν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως, μπορείτε να εξοικονομήσετε το 50% των εξόδων σας. Υπάρχουν δύο ακόμη προγράμματα Shopify διαθέσιμα για τους χρήστες.

#4. Μίζα

Τα άτομα που θέλουν να διευθύνουν επιχειρήσεις μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων μπορούν να επιλέξουν αυτό το πρόγραμμα που θα τους κοστίσει 5 $/μήνα.

#5. Shopify Plus

Οι επιχειρήσεις με την απαίτηση για επιχειρηματικές δραστηριότητες υψηλού όγκου μπορούν να επιλέξουν αυτό το πρόγραμμα ξεκινώντας από 2.000 $ το μήνα.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε όλες αυτές τις πλατφόρμες για 14 ημέρες δωρεάν πριν λάβετε την τελική απόφαση.

Shopify Alternatives

Αν θέλετε να συγκρίνετε το Shopify με άλλα προϊόντα, εδώ είναι οι εναλλακτικές:

AWS Marketplace

Το AWS Marketplace είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να αναπτύξουν εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων για τη λειτουργία επιχειρήσεων και τη δημιουργία λύσεων. Περιλαμβάνει προϊόντα από διάφορες κατηγορίες και βιομηχανίες όπως η ασφάλεια, τα προϊόντα δεδομένων, η μηχανική μάθηση, η υγειονομική περίθαλψη και οι τηλεπικοινωνίες.

Περιττό

Το Nexcess είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζει τη δημιουργία ιστοσελίδων και την πλήρη διαχείριση φιλοξενίας. Όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστοσελίδες με γρήγορη ταχύτητα, αλλά η ισχυρή ασφάλειά του σας επιτρέπει επίσης να είστε ασφαλείς έναντι των διαδικτυακών αρπακτικών. Η εγγενής δυνατότητα αυτόματης επεκτασιμότητας είναι εξαιρετική για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιώντας το Nexcess, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο και να εμπορεύεται ιστότοπους.

BigCommerce

Το BigCommerce είναι ένας αξιόπιστος πάροχος λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσφέρει έναν συνδυασμό ενσωματώσεων και εργαλείων για την επιχείρησή σας για γρήγορη προσαρμογή. Εδώ, έχετε την ευελιξία και την επεκτασιμότητα που χρειάζεστε για το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό σενάριο. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν ταμείο χωρίς τριβή, πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ανάκτηση εγκαταλελειμμένου καλαθιού, ανοιχτά API κ.λπ.

Τυλίγοντας

Το Shopify έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εμπορική πλατφόρμα από την έναρξή της, πριν από 16 χρόνια, το 2006. Τώρα, επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και μοντέλου εσόδων χρησιμοποιούν αυτήν την εμπορική πλατφόρμα για να πουλήσουν προϊόντα στο κοινό-στόχο τους. Είτε σκοπεύετε να πουλήσετε καταναλωτικά αγαθά, διαδικτυακές υπηρεσίες, εμπορεύματα επωνυμίας ή ψηφιακές εφαρμογές, το Shopify πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από μια εις βάθος ανασκόπηση της πλατφόρμας Shopify και των προσφορών της. Θα πρέπει τώρα να είναι εύκολο για εσάς να αποφασίσετε εάν το Shopify είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για την επιχείρησή σας.