Πλατφόρμα Truly Global Cloud με υψηλή απόδοση και εύκολη στη χρήση

Ανάμεσα στους ισχυρούς και φημισμένους παρόχους cloud όπως το AWS, το GCP και το Azure, υπάρχει ένας άλλος πάροχος cloud, το G-Core Labs Cloud, που κερδίζει ραγδαία δυναμική αυτές τις μέρες.

Ο λόγος για αυτό είναι η πραγματικά παγκόσμια παρουσία της πλατφόρμας, η ισχυρή απόδοση και τα χαρακτηριστικά και η προσιτή τιμή, μεταξύ άλλων.

Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε επιχείρηση, θα επιθυμούσατε μια οικονομικά αποδοτική λύση cloud με εξαιρετική απόδοση. Αλλά η εύρεση μιας τέτοιας λύσης μερικές φορές γίνεται δύσκολη, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις.

Λοιπόν, τι γίνεται αν σας πω ότι υπάρχει μια λύση που είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό, αλλά συνοδεύεται από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για την υποστήριξη της σύγχρονης ανάπτυξης λογισμικού;

Ακούγεται ενδιαφέρον, σωστά;

Αυτό μπορείτε να περιμένετε με το G-Core Labs Cloud!

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το G-Core Labs Cloud για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε εάν αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς.

Τι είναι το G-Core Labs Cloud;

G-Core Labs Cloud είναι μια αποτελεσματική υποδομή cloud διαθέσιμη άμεσα για χρήση σε βιώσιμη ανάπτυξη λογισμικού. Είναι ένα ισχυρό, παγκόσμιο και ασφαλές σύννεφο αιχμής που μπορεί να χειριστεί τα υψηλότερα φορτία και μεταστρέβλωση και είναι κατάλληλο για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτό το πολυλειτουργικό κέντρο δεδομένων σάς επιτρέπει να αναπτύξετε έναν απεριόριστο αριθμό εικονικών πόρων γρήγορα με λίγα κλικ από το γραφείο ή το σπίτι σας. Το G-Core Labs Cloud δημιουργείται στο Λουξεμβούργο της Ευρώπης και συμμορφώνεται με τον GDPR. Είναι διαθέσιμο όλη την ώρα και προσβάσιμο από οπουδήποτε στον κόσμο λόγω της ισχυρής υποδομής και του δικτύου του. Σας εξοικονομεί επίσης πολλά χρήματα σε ακριβό εξοπλισμό.

Η πλατφόρμα είναι λιγότερο δαπανηρή και εύκολη στην κλίμακα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των έργων σας. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα cloud, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιταχύνουν σημαντικά την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την ανάπτυξη των έργων τους με ελάχιστη επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του G-Core Labs Cloud:

  • Δυνατότητες AI: Το G-Core παρέχει μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που τροφοδοτείται από Graphcore IPU, οι οποίες είναι 2 φορές πιο ισχυρές από γνωστούς διεθνείς ανταγωνιστές. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στις ομάδες επιχειρήσεων και ανάπτυξης να μειώσουν σημαντικά τον χρόνο διάθεσης των εφαρμογών τους στην αγορά με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Η πλατφόρμα AI υποστηρίζει έναν πλήρη κύκλο μηχανικής μάθησης, επιτρέποντάς σας να οργανώνετε συνεχή παράδοση μοντέλων, να συνεργάζεστε σε αυτά σε πραγματικό χρόνο και να έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο με έτοιμα πρότυπα και μοντέλα.
  • Γυμνό μέταλλο: αυτή η λύση επιτρέπει την ανάπτυξη έτοιμη προς χρήση φυσικής υπηρεσίας μέσα σε λίγα λεπτά, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες του παρόχου για τη δημιουργία μιας ευέλικτης υποδομής cloud με απλή διαχείριση πόρων, ισορροπία και δίκτυα.
  • Αποθήκευση: Το G-Core Labs Cloud παρέχει αποθήκευση αντικειμένων (αποθηκευτικός χώρος συμβατός με S3), ώστε να μπορείτε να κλιμακώνεστε πιο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε περιοδικά στιγμιότυπα των πόρων του διακομιστή σας και να αποθηκεύετε δεδομένα σε διαφορετικούς τύπους δίσκων.
  • Load Balancer: Η πλατφόρμα διαθέτει load balancers για τη διαχείριση φορτίων υποδομής με τη βοήθεια API. Αυτό βοηθά στη διασφάλιση της διαθεσιμότητας της εφαρμογής σας κατά την αύξηση της κυκλοφορίας.
  • Cloud CDN: Επιταχύνετε την ταχύτητα φόρτωσης όλων των εφαρμογών σας μέσω ενός αποτελεσματικού cloud CDN και διανέμετε περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.
  • VPN: Με το G-Core Labs Cloud, μπορείτε να ρυθμίσετε τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN), ακόμη και μεταξύ φυσικών διακομιστών και εικονικών παρουσιών. Επιπλέον, θα λάβετε VPN από ιστότοπο σε ιστότοπο σε όλο τον κόσμο.
  • Άμεσες συνδέσεις: Οργανώνουν απευθείας συνδέσεις δικτύου μεταξύ του παγκόσμιου Cloud τους και του υλικού σας.
  • Containers: Μπορείτε να αναπτύξετε και να βελτιστοποιήσετε τα συμπλέγματα και τις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας κοντέινερ, όπως το Kubernetes. Επιπλέον, απλοποιήστε τις αναπτύξεις σας στο cloud χρησιμοποιώντας έτοιμες λειτουργίες που περιγράφουν την επιχειρηματική λογική των εφαρμογών σας.
  • Hybrid Cloud: Μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα στο Cloud τους από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια συμβάντων ατυχημάτων και αστοχιών, μπορείτε να προστατεύσετε την υποδομή πληροφορικής σας από διακοπές λειτουργίας. Το G-Core Labs Cloud προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη υποδομή cloud on-premises στο δικό σας κέντρο δεδομένων.
  • Παρακολούθηση και καταγραφή: Το G-Core Labs Cloud προσφέρει ένα ενιαίο χώρο αποθήκευσης όπου μπορείτε να συλλέγετε αρχεία καταγραφής και να τα αναλύετε για όλες τις εφαρμογές σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ζητήματα και κινδύνους και να λάβετε άμεση ενημέρωση για τα γεγονότα για να αναλάβετε δράση. Θα διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές σας είναι ασφαλείς από επιθέσεις και έχουν καλή απόδοση.
  • Εργαλεία προγραμματιστή: Θα έχετε καλύτερα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης για όλες τις αναπτύξεις και τους πόρους σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των χρηστών σας από την άποψη της ασφάλειας. Επιπλέον, θα λάβετε ένα αποτελεσματικό API για τη διαχείριση των υπηρεσιών cloud μαζί με την επιλογή Terraform.
  • Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων: Μπορείτε να αναπτύξετε τις παρουσίες σας σε οποιαδήποτε περιοχή της επιλογής σας που είναι πιο κοντά στην τοποθεσία σας. Το G-Core Labs διαθέτει ένα σύννεφο σε 15+ τοποθεσίες, καλύπτοντας τις πέντε ηπείρους – Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλία. Το ισχυρό αιχμή του δίκτυο έχει 150+ σημεία παρουσίας σε 130+ πόλεις. Επιπλέον, το ποσοστό απόκρισής του είναι κάτω των 20 ετών, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς. Οι ακριβείς τοποθεσίες είναι:
  • Σικάγο, Σάντα Κλάρα και Μανάσας στις ΗΠΑ
  • Παρίσι, Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη και Λουξεμβούργο στην Ευρώπη
  • Σιγκαπούρη, Αλμάτι, Τόκιο και Χονγκ Κονγκ στην Ασία
  • Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία
  • Το Σίδνεϊ, το Γιοχάνεσμπουργκ και το Σάο Πάολο έρχονται σύντομα.
  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα SSD (Solid-State Drive)

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε ατελείωτα για ένα κέντρο δεδομένων επιπέδου IV. απλά αγοράστε προηγμένο υλικό και αναβαθμίστε το όταν απαιτείται.

Προσφορές

Το G-Core Labs Cloud προσφέρει και τις τρεις υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο – υπηρεσίες FaaS, PaaS και IaaS που χρειάζεστε.

Εικονικές μηχανές (VM)

Το G-Core Labs Cloud παρέχει έτοιμες εικονικές παρουσίες που μπορείτε να αναπτύξετε πιο γρήγορα, ακόμη και μέσα σε 10 λεπτά. Θα επωφεληθείτε επίσης από μια αγορά εφαρμογών για πολλές έτοιμες υπηρεσίες και συστήματα για να επιλέξετε για τα έργα σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εικόνες ποιότητας, να τραβήξετε στιγμιότυπα των εικονικών μηχανών σας (VM) και να επαναφέρετε τις αλλαγές όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να κλιμακώσετε την εικονική σας υποδομή, να προσθέσετε περισσότερα SSD με βάση τις απαιτήσεις σας και να διαχειριστείτε φορτία υποδομής μέσω API για να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής σας κατά τη διάρκεια αυξήσεων της κυκλοφορίας με τη βοήθεια εξισορροπητών φορτίου.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να μετεγκαταστήσετε το δημόσιο IPv4 των έργων σας σε άλλους πόρους κατ’ απαίτηση. Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας σε VPC και δημόσια δίκτυα και να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία κέντρου δεδομένων πιο κοντά στην περιοχή σας. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα όλες τις διαμορφώσεις σας και να ενορχηστρώνετε τα VM σας μέσω API.

Επιπλέον, θα λάβετε ένα τείχος προστασίας cloud για να ρυθμίσετε τους κανόνες ασφαλείας για τα VM σας. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης προστασία DDoS για ασφάλεια από επιθέσεις στα επίπεδα μεταφοράς και δικτύου. Η ομάδα υποστήριξης πελατών 24/7 είναι επίσης εξαιρετική, όπου μπορείτε να απολαύσετε βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, ποιοτική τεχνική βοήθεια και γρήγορη ενσωμάτωση.

Διακομιστές Bare Metal

Αναπτύξτε υπηρεσίες και εφαρμογές στους ισχυρούς διακομιστές του G-Core Labs Cloud. Χρησιμοποιήστε υπολογιστικούς πόρους από φυσικούς διακομιστές χωρίς άγχος και επίσης κρατήστε τους πόρους για μεγαλύτερη διάρκεια. Θα λάβετε επίσης διαφορετικούς τύπους δίσκων για την αποθήκευση δεδομένων.

Το G-Core Labs Cloud προσφέρει 15+ τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αφρικής. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε απεριόριστους υπολογιστικούς πόρους. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους διακομιστές σας από Terraform και API.

  Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone

Χρησιμοποιώντας ένα μόνο ιδιωτικό δίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τις εικονικές μηχανές όσο και τους αποκλειστικούς διακομιστές σας. Οι διακομιστές σας θα είναι ασφαλείς από επιθέσεις DDoS στα επίπεδα μεταφοράς και δικτύου. Θα έχετε πρόσβαση σε κέντρα δεδομένων επιπέδου III και IV με μέγιστο αριθμό καναλιών Gbps. Θα λάβετε επίσης 99,95% SLA μαζί με την οικονομική εγγύηση και την ανταποκρινόμενη τεχνική υποστήριξη 24/7.

Τώρα που καταλαβαίνουμε λίγο το G-Core Labs Cloud, ας ξεκινήσουμε την αναθεώρηση με βάση την ευκολία χρήσης, την απόδοση, την ασφάλεια, την υποστήριξη και την τιμολόγηση.

Ευκολία στη χρήση

Βολικός πίνακας ελέγχου

Το G-Core Labs Cloud προσφέρει έναν βολικό πίνακα ελέγχου cloud που είναι εύκολος στη χρήση. Μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά προϊόντα και υπηρεσίες υποδομής, όπως CDN, προϊόντα ροής, εργαλεία πρόληψης DDoS, υπηρεσίες φιλοξενίας DNS και συστήματα αποθήκευσης.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη λογαριασμού μαζί με υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα, κάτι που είναι υπέροχο αν είστε εξοικειωμένοι με αυτήν. Επιπλέον, η τεκμηρίωσή του είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή στα κινέζικα και τα γερμανικά.

Αγορά εφαρμογών

Το G-Core Labs σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε έτοιμες υπηρεσίες και συστήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις αναπτύξεις σας χωρίς να χρειάζεται να τα δημιουργήσετε από την αρχή.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Rust Server, GitLab, Jenkins, Grafana, Nexus, Prometheus, LAMP και άλλα.

Εκτέλεση

Το G-Core Labs Cloud παρουσιάζει υψηλή απόδοση ανεξάρτητα από το λογισμικό που θέλετε να αναπτύξετε. Θα βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με απίστευτη ταχύτητα και χρόνους απόκρισης.

Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα αιχμής και διαθέτει τις καλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές τεχνολογίες. Η υποδομή του G-Core Labs Cloud βασίζεται στην τελευταία γενιά CPU της Intel, συμπεριλαμβανομένης της 3ης γενιάς Intel Xeon Scalable. Επιπλέον, έχει τη δύναμη των ευρωπαϊκών καινοτομιών, συμπεριλαμβανομένων των IPU της Graphcore, που είναι δύο φορές πιο ισχυρή σε σύγκριση με πολλούς φημισμένους παρόχους cloud.

Οι εικονικές μηχανές και οι διακομιστές γυμνού μετάλλου της πλατφόρμας παρέχουν εξαιρετική απόδοση, επομένως είναι έτοιμη για ομαλές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και μεταπτώσεις και μπορεί να αντέξει υψηλά φορτία.

Επιπλέον, το G-Core Labs Cloud είναι ένας από τους πρώτους παρόχους υπηρεσιών cloud για διακομιστές γυμνού μετάλλου για μεγάλο φόρτο εργασίας. Στην πραγματικότητα, η συγχώνευση των Graphcore IPU και των διακομιστών γυμνού μετάλλου καθιστά την πλατφόρμα την καλύτερη υπηρεσία εάν αναπτύσσετε προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη και ασχολείστε με έργα μεγάλου φόρτου εργασίας.

Ασφάλεια

Οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν σημαντική απειλή στον ψηφιακό κόσμο. Αλλά αν είστε με τα G-Core Labs, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ. Προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των διακομιστών σας από επιθέσεις.

  • Θα λάβετε πρόληψη DDoS για να ασφαλίσετε τους διακομιστές και τους πόρους σας στα επίπεδα μεταφοράς και δικτύου.
  • Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού (WAF) για ασφάλεια έναντι επιθέσεων DDoS σε επίπεδο εφαρμογής, μαζί με ασφάλεια από τα κορυφαία 10 τρωτά σημεία του OWASP.
  • Τείχος προστασίας cloud για την προστασία των διακομιστών σας από την εισερχόμενη και εξερχόμενη κυκλοφορία ιστού.
  • Διαχείριση μυστικών όπου μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία PKCS12 και να προσθέσετε συσκευές ακρόασης HTTPS στις συσκευές εξισορρόπησης φορτίου.

Όλα τα συμπλέγματα διακομιστών που παρέχουν βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων Tier III και Tier IV από παγκόσμιους ηγέτες διαχείρισης κέντρων δεδομένων όπως Digital Realty, European Data Hub, Equinix και άλλα. Το G-Core Labs Cloud είναι ένας πρώιμος πάροχος υπηρεσιών cloud που υποστηρίζει το πρότυπο κρυπτογράφησης Intel Software Guard Extensions (SGX) που προσφέρει κρυπτογράφηση μνήμης βασισμένη σε υλικό που απομονώνει συγκεκριμένο κώδικα εφαρμογής και δεδομένα στη μνήμη. Το ισχυρό υλικό τους και η υποδομή cloud συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση της ασφάλειας δεδομένων.

Επιπλέον, η G-Core Labs φροντίζει για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για να προστατεύει την επιχείρησή σας από κυρώσεις. Προσφέρει συμμόρφωση με το GDPR για το απόρρητο των δεδομένων και είναι πιστοποιημένο από το PCI DSS για την αποθήκευση, τη μετάδοση και την επεξεργασία πληροφοριών κάρτας πληρωμής. Η πλατφόρμα είναι επίσης συμβατή με το ISO 27001.

Υποστήριξη

Θα λάβετε premium τεχνική υποστήριξη με διαθεσιμότητα 24/7. Οι ειδικοί τους μπορούν να σας βοηθήσουν με την ενσωμάτωση, τη συντήρηση της υποδομής cloud και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω κλήσης, email ή εισιτηρίου υποστήριξης για να αναζητήσετε βοήθεια.

  Πώς να αναγνωρίσετε ένα άγνωστο σύμβολο σχεδιάζοντας το

Ακολουθούν μια ευέλικτη προσέγγιση για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σας και προσφέρουν εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Μπορούν να αναπτύξουν νέες τοποθεσίες cloud κατόπιν ζήτησης, να εγκαταστήσουν περισσότερες χωρητικότητες μέσα σε μια εβδομάδα (αντί για μήνες) και να αναπτύξουν γρήγορα ιδιωτικά και υβριδικά σύννεφα.

Η premium τεχνική τους υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Τεκμηριώνουν επίσης όλες τις διαδικασίες και διατηρούν αρχεία καταγραφής εργασιών για κάθε δραστηριότητα για να διατηρούν τη διαφάνεια με τους πελάτες. Θα λαμβάνετε μηνιαίες αναφορές για να προβλέψετε το φόρτο των υποδομών και να προγραμματίσετε σωστά τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια της βάσης γνώσεών τους για να βρείτε οδηγίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη διαχείριση υπηρεσιών cloud.

Τιμολόγηση

Η G-Core Labs έχει μια διαφανή τιμολογιακή πολιτική όπου πληρώνετε μόνο για τον αριθμό των υπολογιστικών πόρων που καταναλώνετε, όχι για την κίνηση. Η τιμολόγησή τους είναι σχεδόν 30% φθηνότερη σε σύγκριση με τη μέση τιμή της αγοράς.

Λάβετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση με βάση τις απαιτήσεις σας σε πόρους. Προσφέρουν διαφορετικές διαμορφώσεις εικονικών CPU (vCPU), RAM, τύπων VM και τύπων λειτουργικού συστήματος που μπορείτε να επιλέξετε.

  • vCPU: έως 32 vCPU.
  • RAM: έως 256 GB.
  • Τύποι CPU: CPU, GPU, SGX, MEM υψηλής συχνότητας, SHR και STD.
  • Τύποι λειτουργικού συστήματος: Linux και Windows

Εάν επιλέξετε να φιλοξενήσετε την αίτησή σας στο Σικάγο των ΗΠΑ, μπορείτε να αποκτήσετε τη βασική εικονική μηχανή για λιγότερο από 15 $ το μήνα. Δέχονται πληρωμή μέσω PayPal, Visa, MasterCard κ.λπ.

Πώς μπορούν τα εργαστήρια G-Core να βοηθήσουν τις μικρές έως τις μεγάλες επιχειρήσεις;

Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να αξιοποιήσουν το G-Core Labs Cloud για να υποστηρίξουν τις αναπτύξεις τους με αποτελεσματικές, υψηλής απόδοσης και επεκτάσιμες πλατφόρμες.

Το εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες από τις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη στον τομέα των χρηματοοικονομικών, του fintech, του λιανικού εμπορίου, των επιχειρήσεων μέσων ενημέρωσης, των τυχερών παιχνιδιών και του SaaS. Αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις όλων των τύπων, από μικρές έως επιχειρήσεις. Ορισμένες εταιρείες που εμπιστεύονται το G-Core Labs Cloud είναι οι Avast, Wargaming, Metro Cash & Carry, Sandbox Interactive, TradingView και άλλες.

Οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το G-Core Labs Cloud:

#1. Αποδοτική

Το G-Core Labs Cloud είναι περίπου 30-70% πιο οικονομικό σε σύγκριση με τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών cloud όπως οι AWS, Azure, Google Cloud Platform, Alibaba Cloud και IBM Cloud. Διατηρούν διαφανείς τις τιμές με το pay-as-you-go μοντέλο τους και δεν χρεώνουν για εξερχόμενη κίνηση.

Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι περίπου 20-30% πιο προσιτή σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της όπως οι OVHcloud, Atos, LeaseWeb κ.λπ.

#2. Πραγματικά παγκόσμια

Παγκόσμιες τοποθεσίες

Η πλατφόρμα cloud τροφοδοτείται από ένα απίστευτα αποδοτικό δίκτυο αιχμής που είναι πραγματικά παγκόσμιο. Είναι εξαπλωμένο σε πέντε ηπείρους σε 150+ σημεία παρουσίας για να εξυπηρετεί επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν θα το λάβετε αυτό με μεγάλους παρόχους cloud.

Το Alibaba Cloud καλύπτει κυρίως την Ασία και την Ωκεανία, ενώ τα AWS, Azure, IBM Cloud και GCP είναι πιο προηγμένα στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ έχουν μέτρια απόδοση στην Κεντρική Ασία, την Ανατολική Ευρώπη και την ΚΑΚ.

#3. Το γυμνό μέταλλο ως υπηρεσία

Το G-Core Labs Cloud προσφέρει γυμνό μέταλλο ως υπηρεσία και είναι από τους πρώτους παρόχους υπηρεσιών που το κάνουν. Οι γυμνοί μεταλλικοί διακομιστές τους είναι ισχυροί και υψηλής απόδοσης για να υποστηρίζουν τις αναπτύξεις σας με IPU και CPU επόμενης γενιάς από την Graphcore και την Intel.

Συμπέρασμα: Πρέπει να επιλέξετε το G-Core Labs Cloud;

Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα cloud υψηλής απόδοσης, επεκτάσιμη και εύχρηστη για σύγχρονη ανάπτυξη εφαρμογών σε προσιτή τιμή, G-Core Labs Cloud είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η πλατφόρμα δεν διαθέτει μόνο ισχυρούς γυμνούς διακομιστές και εικονικά μηχανήματα, αλλά και το πιο πρόσφατο υλικό, πραγματικά παγκόσμια παρουσία και άλλες χρήσιμες λειτουργίες για την υποστήριξη των αναπτύξεων σας.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 30-70% με το G-Core Labs Cloud σε σύγκριση με διάσημους παρόχους cloud. Ως εκ τούτου, είτε είστε μεγάλη επιχείρηση είτε μικρή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα cloud για τα έργα σας.