Πλήρωσα $42 για την Apple για να εγκαταστήσει ένα Screen Protector και I Ain’t Even Mad

Το να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα προστατευτικό οθόνης είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έγιναν ποτέ, ίσως χειρότερο από το να κολλήσετε το δάχτυλο του ποδιού. Είναι τόσο κακό που πήγα σε ένα Apple Store και τους πλήρωσα 42,75 $ για να το κάνουν για μένα. Δεν μετανιώνω τίποτα.

Όποιος έχει προσπαθήσει ποτέ να εγκαταστήσει ένα προστατευτικό οθόνης ξέρει ακριβώς για τι πράγμα μιλάω—δεν μπορείτε ποτέ να το ευθυγραμμίσετε σωστά και οι προδιαγραφές της σκόνης φαίνεται να κάνουν πάντα το δρόμο τους κάτω από το προστατευτικό οθόνης ακριβώς καθώς πηγαίνετε να το τοποθετήσετε .

Τελικά πέταξα την πετσέτα και πήγα σε ένα Apple Store, όπου ήξερα ότι είχαν ειδικά μικρά doohickies που μπορούν να εγκαταστήσουν τέλεια ένα προστατευτικό οθόνης κάθε φορά στο φανταχτερό νέο σας iPhone. Τα αποτελέσματα είναι πάντα φανταστικά.

  Ένα νέο ασύρματο πρότυπο: Τι είναι το Amazon Sidewalk;

Μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα ιδιαίτερα μικρά Doohickies

Οι συσκευές εφαρμογής προστασίας οθόνης που βλέπετε στα Apple Stores είναι στην πραγματικότητα σχεδίασης της Belkin, που ονομάζονται Σύστημα Εφαρμογών ScreenCare+.

Είναι τόσο εύκολο όσο να τοποθετήσετε το iPhone και το προστατευτικό οθόνης στις υποδοχές (οι οποίες ευθυγραμμίζουν τα πάντα για εσάς), να κλείσετε το κέλυφος και μετά να αφαιρέσετε τις προστατευτικές μεμβράνες. Μια εκπαιδευμένη φώκια θα μπορούσε πιθανώς να το κάνει.

Το σύστημα ScreenCare+ είναι αποκλειστικό των Apple Stores, αν και η T-Mobile αποθηκεύει έχουν κάτι παρόμοιο από τον Belkin επισης. Δυστυχώς, το κοινό δεν μπορεί να αγοράσει αυτές τις συσκευές για τον εαυτό του, έτσι εμείς οι αγρότες έχουμε κολλήσει να το κάνουμε με τον παλιομοδίτικο τρόπο.

  Πώς λειτουργούν τα ακουστικά οστικής αγωγιμότητας;

Μπορείτε να αγοράσετε προστατευτικά οθόνης που έρχονται με φτηνά κουφώματα που διευκολύνουν λίγο την ευθυγράμμιση του προστατευτικού οθόνης, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τα συστήματα εφαρμογής της Belkin.

Πληρώνετε για την Υπηρεσία

Όταν μπείτε σε ένα Apple Store και δείτε τα προστατευτικά οθόνης του προς πώληση, είναι εύκολο να αποφύγετε την τιμή των 39,95 $ InvisiGlass Ultra της Belkin προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί. Σε τελική ανάλυση, κανείς με το σωστό μυαλό του δεν θα ξόδευε 39,95 $ για ένα προστατευτικό οθόνης με την πρόθεση να το εγκαταστήσει μόνος του. Αντίθετα, οι περισσότεροι από εμάς θα πήγαιναν στο Amazon και θα αγόραζαν κάτι τέτοιο Πακέτο τριών 14 $ προστατευτικά οθόνης από σκληρυμένο γυαλί από μια μάρκα χωρίς όνομα, που κοστίζει μόλις 4,67 $ ανά προστατευτικό οθόνης.

  Κάθε θόρυβος ταυτόχρονα σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από κάθε είδος που υπάρχει

Αλλά εδώ είναι το σημαντικό: η Apple θα εγκαταστήσει προστατευτικά οθόνης «δωρεάν» αρκεί να αγοράσετε ένα από το Apple Store. Έτσι, πραγματικά, θα πρέπει να το σκεφτείτε περισσότερο σύμφωνα με τις γραμμές της υπηρεσίας εγκατάστασης που περιλαμβάνεται στην τιμή. Δεν είναι και πολύ άσχημη συμφωνία αφού όλα έχουν ειπωθεί και γίνει.

Έτσι, πραγματικά, όταν πληρώνετε λίγο πάνω από 40 $ (με φόρο) για ένα προστατευτικό οθόνης σε ένα Apple Store, πληρώνετε κυρίως για την ευκολία της Apple να το εγκαταστήσει για εσάς. Τουλάχιστον με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα όταν το σκέφτομαι Με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν θα ξόδευα τόσα πολλά για ένα προστατευτικό οθόνης αν έπρεπε να το εγκαταστήσω μόνος μου.