Κάθε θόρυβος ταυτόχρονα σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από κάθε είδος που υπάρχει


Η μουσική είναι πλούσια σε είδη, μερικά που είναι ξεχωριστά ξεχωριστά από άλλα, όπως η τζαζ από την ποπ, και άλλα που μερικές φορές φαίνεται να επικαλύπτονται. Ανεξάρτητα από το αν ξέρουμε πώς λέγεται ένα είδος ή τι τραγούδια του ανήκουν, ακούμε μουσική και αναπτύσσουμε το δικό μας γούστο για αυτό. Το Every Noise At Once είναι μια εφαρμογή Ιστού που παραθέτει κάθε είδος μουσικής εκεί έξω. Αν θυμάστε, εξετάσαμε μια παρόμοια εφαρμογή Ιστού που ονομάζεται Map of Metal, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα μεταλλικά είδη μέσα στις δεκαετίες και σας επιτρέπει να ακούτε τραγούδια από το καθένα. Το Every Noise At Once έχει παρόμοια φύση, εκτός από το ότι παραθέτει κάθε είδος μουσικής και σας επιτρέπει να ακούτε τραγούδια από το καθένα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο και τον προγραμματισμό συμβάντων στο Outlook 365 για Mac

Ξεκινάς με ένα ωραίο σύννεφο μουσικών ειδών. Είναι ωραίο να το βλέπεις αλλά πολύ ανέφικτο στη χρήση.

Η εφαρμογή διαθέτει δύο άλλες λειτουργίες περιήγησης που είναι πολύ πιο εύχρηστες. Το ένα είναι η λειτουργία σάρωσης που επιλέγει ένα είδος από το σύννεφο του είδους τυχαία και ξεκινά την αναπαραγωγή μουσικής από αυτό. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα διαφορετικό είδος και να παίξετε μουσική από αυτό αν θέλετε.

Η λειτουργία λίστας είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε είδη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. λαμβάνετε μια μεγάλη λίστα ειδών και κάνοντας κλικ σε ένα παρατίθενται κομμάτια από αυτήν. Το υπέροχο με αυτή τη λειτουργία είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να πάτε όσο βαθιά θέλετε. Για παράδειγμα, το Rock, έχει πολλά πολλά υποείδη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τα είδη της λίστας εφαρμογών σε οποιοδήποτε επίπεδο θέλετε να τα εξερευνήσετε. Μπορείτε επίσης να τα φιλτράρετε με βάση τα κύρια είδη τους και να τα ταξινομήσετε με βάση την ομοιότητα με ένα είδος που επιλέγετε από μια λίστα μεταξύ άλλων κριτηρίων ταξινόμησης. Υπάρχει επίσης ένα κριτήριο «ανακάλυψης» για την ταξινόμηση της εφαρμογής και η λειτουργία λίστας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε νέα μουσική ή είδη που θα σας ενδιαφέρουν. Η μουσική που παίζει η εφαρμογή είναι λίστες από το Spotify, επομένως δεν υπάρχουν παράπονα εκεί.

  Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης σε ένα υπάρχον αρχείο

Τέλος, εάν όλα τα άλλα αποτύχουν και δεν βρείτε τίποτα που σας αρέσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης και να εισαγάγετε το όνομα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα βρει και θα απαριθμήσει το είδος με το οποίο συσχετίζεται περισσότερο ο καλλιτέχνης, καθώς και παρόμοια είδη, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε μουσική. Είναι στην πραγματικότητα αυτό το χαρακτηριστικό που πιστεύω ότι κάνει την εφαρμογή πραγματικά εκπληκτική, επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μουσική από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες και να ανακαλύψετε πραγματικά σκοτεινά είδη.

Επισκεφθείτε κάθε θόρυβο ταυτόχρονα

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Microsoft Teams