Εργαλείο δημιουργίας GIF Screencast με ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας [Windows]

Κάναμε μια ανάρτηση πριν από λίγες μέρες σχετικά με τα εργαλεία για τη δημιουργία GIF. Το ScreenToGif είναι μια εφαρμογή Windows που μόλις τράβηξε την προσοχή μας για όλους τους σωστούς λόγους και δικαιολογεί τη δική της αξιολόγηση. Το ScreenToGif είναι ένα δωρεάν εκτελέσιμο βοηθητικό πρόγραμμα που καταγράφει ένα screencast και το αποθηκεύει ως GIF. Σε αντίθεση με το Recordit, δεν μετατρέπεται από μορφή βίντεο σε GIF, αλλά εγγράφετε ένα GIF. Επιλέγετε τον ρυθμό καρέ και την περιοχή εγγραφής και όταν κάνετε κλικ στην εγγραφή, αρχίζει να καταγράφει το GIF. Μπορείτε να διαχειριστείτε τον ρυθμό αναπαραγωγής και να επιλέξετε να τον επαναφέρετε και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε κείμενο στο GIF σας, να εισαγάγετε τίτλους ή καρέ εικόνας και να επεξεργαστείτε κάθε μεμονωμένο καρέ. Είναι σχεδόν τόσο ολοκληρωμένη όσο μια εφαρμογή δημιουργίας GIF και είναι γρήγορη.

  Πώς να αλλάξετε την κωδικοποίηση χαρακτήρων στο Outlook

Ως κατασκευαστής GIF, το ScreenToGif είναι κατάλληλο για γρήγορες επιδείξεις δυνατοτήτων. μπορεί να καταγράψει τον κέρσορα του ποντικιού κατά την εγγραφή του GIF και επίσης να εμφανίσει κλικ του ποντικιού. Εκκινήστε την εφαρμογή και αλλάξτε το μέγεθος του παραθύρου έτσι ώστε η περιοχή που θέλετε να εγγράψετε να χωράει μέσα σε αυτό. Μπορείτε να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος πλαισίου μέχρι το pixel χρησιμοποιώντας τα εργαλεία στο κάτω μέρος του παραθύρου. Στο πλαίσιο δίπλα στο χρονόμετρο, ορίζετε τον ρυθμό καρέ. Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός καρέ, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του GIF. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή όταν είστε έτοιμοι.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα IINACESSIBLE BOOT DEVICE στα Windows 10

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ταχύτητα του GIF και να ενεργοποιήσετε ένα βρόχο GIF από τις ρυθμίσεις εικόνας. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε το φάκελο εξόδου, να ενεργοποιήσετε τη λήψη του δρομέα και να απενεργοποιήσετε την αντίστροφη μέτρηση δύο δευτερολέπτων που εκτελείται πριν από την έναρξη της εγγραφής.

Κατά την εγγραφή, μπορείτε να θέσετε σε παύση ένα GIF και να το συνεχίσετε. Μόλις εγγραφεί το GIF, ανοίγει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναπαραγωγή του. Το ScreenToGif σάς επιτρέπει να προσθέτετε καρέ από ένα αρχείο εικόνας ή ένα πλαίσιο τίτλου από τις Επιλογές στην επάνω γραμμή. Μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες, κείμενο, να εξαγάγετε πλαίσια και να διαγράψετε τα πάντα μετά ή πριν από ένα συγκεκριμένο σημείο στο GIF. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φίλτρο χρώματος στο GIF, να κάνετε pixelate ή να προσθέσετε ένα εφέ θαμπώματος. Κάθε μεμονωμένο πλαίσιο μπορεί να επεξεργαστεί. Χρησιμοποιήστε τα βέλη κάτω δεξιά στο πρόγραμμα επεξεργασίας για να μετακινηθείτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο πλαίσιο. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχετε επίσης ένα δωρεάν εργαλείο σχεδίασης εκτός από τις λειτουργίες εισαγωγής κειμένου και πλαισίου.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Mouse and Keyboard Center

Η ποιότητα GIF είναι τουλάχιστον εξαιρετική και δεν υπάρχουν καθόλου υδατογραφήματα στο τελικό αρχείο. Το ScreenToGif δεν προορίζεται για τη δημιουργία GIF αντιδράσεων για πνευματώδη σχόλια στο Διαδίκτυο. Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχουμε βρει για τη δημιουργία χρήσιμων GIF.

Κατεβάστε το ScreenToGif για Windows