Το Notegraphy είναι μια εφαρμογή όπως το Instagram για τυπογραφία

Η κακή τυπογραφία καταστρέφει το υπέροχο σχέδιο. Δεν έχει σημασία αν είστε ερασιτέχνης σχεδιαστής ιστοσελίδων ή ειδικευμένος, η σωστή επιλογή τυπογραφίας παίζει ουσιαστικό μέρος του σχεδιασμού σας. Εδώ και πολύ καιρό, έχουμε δει εφαρμογές όπως το Instragram να μετατρέπουν μόνες τις περιστασιακές μας εικόνες σε οπτικά αριστουργήματα. Αλλά ποτέ δεν έχουμε δει μια εφαρμογή να κάνει το ίδιο με τους αγαπημένους μας τύπους γραμματοσειρών. Λοιπόν, όχι μέχρι να δοκιμάσουμε το Notegraphy, φυσικά. Είναι μια νέα εφαρμογή για Android που στοχεύει να δώσει νόημα στα αποσπάσματα του κειμένου σας, να διασκεδάσετε με πρόσωπα τύπου που αγαπάτε και να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά παραδείγματα από αυτά που μπορείτε να μοιραστείτε με περηφάνια με τους φίλους σας. Φέρει έναν τόνο εξαιρετικών χαρακτηριστικών και μια διεπαφή που λειτουργεί κάθε φορά.

  Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τους τροχούς σας στο Instagram; Οχι!

Το Notegraphy επιδεικνύει μια ελάχιστη διεπαφή. είναι απλό και φιλικό προς το χρήστη και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε παρεμβατικά στοιχεία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά την εκκίνηση είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω Facebook, Twitter ή email. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε αμέσως τις σημειώσεις σας στο Instagram. Να πώς.

Αρχικά, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο με το στυλό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, να σημειώσετε την αγαπημένη σας απόσπασμα, φράση ή οποιοδήποτε άλλο απόσπασμα κειμένου που θέλετε να μετατρέψετε. Στη συνέχεια, το Notegraphy σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε έναν αριθμό διαφορετικών προτύπων στις σημειώσεις σας που αναφέρονται ως Στυλ. Καθένα από τα πρότυπα βρίσκεται στο κάτω μέρος και όλα προσφέρουν τρεις χρωματικές παραλλαγές στις οποίες μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους πατώντας οποιονδήποτε από τον μικρό κύκλο. Μερικά από τα σχέδια όπως Candy, Haiku, Vinyl και Swords είναι πολύ καλά, αν και οι προτιμήσεις σας μπορεί να διαφέρουν.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Αφού δημιουργήσετε μια σημείωση και εφαρμόσετε το στυλ που επιθυμείτε, πατήστε Δημοσίευση στην επάνω δεξιά γωνία για να ανεβάσετε το προφίλ σας. Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να δώσετε στη σημείωσή σας έναν τίτλο και επίσης να εκχωρήσετε ετικέτες για να κάνετε τη σημείωση εύκολα αναζητήσιμη από άλλους.

Μια άλλη εξαιρετική πτυχή του Notegraphy είναι η ενότητα Εξερεύνηση (προσβάσιμη από το συρτάρι πλοήγησης) που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε χιλιάδες όμορφα διαμορφωμένες διατάξεις που δημιουργήθηκαν από άλλους χρήστες του Notegrahpy. Η οθόνη “Εξερεύνηση” διαθέτει διάφορα προσαρμοσμένα στυλ, χωρισμένα σε διαφορετικές υποκαρτέλες, όπως “Τελευταία”, “Έμπνευση”, “Γέλιο” και “Ιστορία”.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση ενός στυλ σε πλήρη οθόνη πατώντας σε αυτό. Κατά την προεπισκόπηση, το Notegraphy σάς επιτρέπει να μοιράζεστε το σχέδιο με άλλες εφαρμογές, να δημοσιεύετε ένα ευχαριστώ ή να αρχίζετε να ακολουθείτε αμέσως τον δημιουργό του σχεδίου.

  Πώς να πείτε ποιος είδε πρώτος την ιστορία σας στο Instagram

Συνολικά, μια εξαιρετική εφαρμογή που μετατρέπει το αγαπημένο σας απόσπασμα κειμένου σε όμορφη τέχνη. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη στο iOS και στον Ιστό, και τα δύο προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες και λειτουργίες που βρίσκονται στην έκδοση Android. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση Ιστού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Notegraphy από το Play Store

Εγκαταστήστε το Notegraphy από το App Store

Επισκεφτείτε το Notegraphy