Πώς να ενημερώσετε τα Apple AirPods σας

Όπως και με το iPhone, η Apple ωθεί προς τα έξω ενημερώσεις υλικολογισμικού στα AirPods (πρώτης και δεύτερης γενιάς) και AirPods Pro. Η διαδικασία ενημέρωσης πραγματοποιείται παρασκηνιακά αυτόματα, αλλά μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα ποια έκδοση υλικολογισμικού εκτελείτε. Να πώς.

Πώς να ενημερώσετε τα Apple AirPods και τα AirPods Pro

Πριν προχωρήσουμε στον έλεγχο της έκδοσης υλικολογισμικού των AirPods σας, ας αφιερώσουμε ένα δευτερόλεπτο για να συζητήσουμε τι απαιτείται προτού τα ακουστικά σας Apple ενημερωθούν μόνα τους. Πρώτον, τα AirPods σας πρέπει να βρίσκονται στη θήκη φόρτισης. Δεύτερον, η θήκη φόρτισης πρέπει να συνδεθεί στο ρεύμα. Αυτό μπορεί να γίνει με το καλώδιο Lightning που περιλαμβάνεται ή σε φορτιστή Qi (όπου υπάρχει).

  Πώς να διατηρήσετε τα στατιστικά της CPU του Task Manager στο δίσκο του συστήματός σας

Τέλος, τα AirPods σας πρέπει να βρίσκονται κοντά στο ζευγαρωμένο iPhone ή iPad σας. Εφόσον το τηλέφωνο ή το tablet σας είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, θα μεταφέρει και θα εγκαταστήσει τυχόν αναβαθμίσεις υλικολογισμικού στα ακουστικά σας.

Πώς να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού σας

Για να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού των AirPods σας, θα πρέπει πρώτα να τα συνδέσετε στο iPhone ή το iPad σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλώς αναποδογυρίζοντας το καπάκι της θήκης φόρτισης. Επειδή όμως δεν θα θέλετε να κρατήσετε το επάνω μέρος ανοιχτό για όλη αυτή τη διαδικασία, σας συνιστούμε να βγάλετε ένα μπουμπούκι και να το βάλετε στο αυτί σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessages σε Mac

Με τα συζευγμένα AirPods σας συνδεδεμένα στο τηλέφωνο ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone ή το iPad σας. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία Spotlight Search της Apple για να βρείτε την εφαρμογή εάν δεν μπορείτε να την εντοπίσετε στην αρχική σας οθόνη.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και πατήστε την επιλογή “Γενικά”.

Από το επόμενο υπομενού, επιλέξτε το κουμπί “About”.

Εφόσον τα AirPods ή τα AirPods Pro είναι συνδεδεμένα στη συσκευή σας, θα πρέπει να τα βλέπετε ως επιλογή. Επιλέξτε το από τη λίστα.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες αναγνώρισης των AirPods σας σε αυτό το μενού, όπως τον σειριακό αριθμό τους. Κοντά στο κουμπί της λίστας βρίσκεται η τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού σας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε online για να δείτε ποια είναι η πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση, καθώς η Apple δεν παρέχει προς το παρόν αυτές τις πληροφορίες.

  Εδώ είναι μια αβλαβής φάρσα που μπορείτε να παίξετε την Πρωταπριλιά