Πατήστε μια πεσμένη μπάλα για να ρυθμίσετε την επόμενη ρίψη πιο γρήγορα


Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να προβλέψουν πόσο δημοφιλές θα ήταν ένα παιχνίδι Pokemon το 2016. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ωστόσο ότι ακόμη και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν τη δημοτικότητά του. Φυσικά, καθώς κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει πώς θα ήταν ένα παιχνίδι Pokemon το 2016 ή πόσο δημοφιλές θα ήταν, λίγοι από εμάς είχαμε χρόνο να προπονηθούμε για να πιάσουμε Pokemon. Αυτές οι μπάλες είναι δύσκολο να πετάξεις. Καθώς οι παίκτες προχωρούν αργά στο επόμενο επίπεδο, ο στόχος τους βελτιώνεται, αλλά στα προηγούμενα στάδια χάνετε αρκετές βολές με το Poke Ball ακόμα και όταν το Pokemon που προσπαθείτε να συλλάβετε δεν είναι εξελιγμένο ή πηδάει. Οι χαμένες μπάλες δεν είναι πρόβλημα, καθώς μπορείτε να αναπληρώσετε το απόθεμά σας από ένα Poke Stop, αλλά υπάρχει το πρόβλημα του Pokemon να εξαφανιστεί πριν προλάβετε να το πιάσετε ή να το συλλάβει κάποιος άλλος. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται ελαφρώς από τις μπάλες Poke που χρειάζονται χρόνο για να πέσουν και μετά ετοιμάζονται για την επόμενη εκτόξευση. Σε αυτόν τον πολύτιμο γλυκό χρόνο, το Pokemon μπορεί να εξαφανιστεί, οπότε δείτε πώς να εκτοξεύσετε την επόμενη μπάλα πιο γρήγορα.

  Πώς να κάνετε το KDE Plasma 5 να μοιάζει με το Ubuntu Unity

Όταν χάνετε ένα Pokemon με μια μπάλα, πέφτει κάπου γύρω του. Θα συνεχίσει να κυλά και ακόμη και να αστράφτει λίγο πριν εξαφανιστεί. Μόνο αφού εξαφανιστεί η μπάλα που έπεσε, η επόμενη είναι έτοιμη να πεταχτεί. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, το δευτερόλεπτο που ξέρετε ότι χάσατε το Pokemon, αναζητήστε την μπάλα που έπεσε και πατήστε το. Το χτύπημα της μπάλας την εξαφανίζει αμέσως.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσει ή κάτι άλλο. Ένα πάτημα και η μπάλα που έπεσε έφυγε. Η επόμενη μπάλα τοποθετείται γρήγορα για να πεταχτεί.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί και με τη λειτουργία AR Ενεργοποίηση και Απενεργοποίηση. Οι μπάλες εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα από μόνες τους αν πέσουν κάπου έξω από την προβολή της κάμερας, αλλά δεν θα πέσουν όλες οι μπάλες έτσι και το παιχνίδι θα χρειαστεί να παρέμβετε εάν θέλετε να ρίξετε την επόμενη πιο γρήγορα.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Gmail