Παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθείτε υπερβολικά ή που είναι στον αέρα [Android]

Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κάθισα πραγματικά να παρακολουθήσω μια τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση, την κανονική προγραμματισμένη ώρα. Η μόνη μου ανάμνηση της εμπειρίας είναι άξια ανατριχιαστικής. Ευτυχώς, με τόσες πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες ροής, κανείς δεν χρειάζεται να παρακολουθεί τακτικά προγράμματα, αλλά αυτό καθιστά επίσης κάπως πιο δύσκολο να παρακολουθούμε τις ώρες προβολής για τις αγαπημένες μας σειρές. Γνωρίστε το Show Tracker, μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή ή δείχνει ότι παρακολουθείτε υπερβολικά. Η εφαρμογή διαθέτει σύντομο βιογραφικό σημείωμα ηθοποιών, λίστες επεισοδίων και παρακολούθηση προόδου, καθώς και χρόνο που απομένει μέχρι την προβολή του επόμενου επεισοδίου μιας σειράς.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε άδεια στο Android

Εκκινήστε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος για να αναζητήσετε και να προσθέσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθείτε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή στον αέρα και να δείτε πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο ή πότε θα προβληθεί το επόμενο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εκπομπές που έχουν τρέξει ολόκληρο το σύνολο των σεζόν τους ή είναι επί του παρόντος εκτός εκπομπής και τις οποίες παρακολουθείτε υπερβολικά.

Η αρχική σας οθόνη στο Show Tracker έχει τρεις καρτέλες στις οποίες μπορείτε να σαρώσετε. Πρόσφατα που απαριθμούν πρόσφατα επεισόδια εκπομπών on-air, Εμφανίσεις που εμφανίζουν τις εκπομπές που έχετε προσθέσει και Προσεχές που παραθέτει τις ημερομηνίες μετάδοσης των επόμενων επεισοδίων για τις εκπομπές σας. Η καρτέλα Εκπομπές είναι αρκετά περιεκτική και σας δείχνει πότε προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο και πότε θα προβληθεί το επόμενο.

  Πώς να προσθέσετε Voice-Over ενώ σχεδιάζετε στη συσκευή σας Android

Για να παρακολουθείτε την πρόοδο προβολής της εκπομπής, πατήστε μια εκπομπή για να δείτε πόσες σεζόν και επεισόδια έχετε δει και πόσα σας έχουν απομείνει. Η καρτέλα Εμφανίσεις στην κύρια Αρχική οθόνη εμφανίζει επίσης μια γραμμή προόδου. Οι εποχές επεκτείνονται για να παραθέσουν κάθε επεισόδιο μιας εκπομπής και μπορείτε να επισημάνετε αυτές που παρακολουθήσατε.

Ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στατιστικά της προβολής σας (γνωστός και ως πόσο χρόνο περάσατε παρακολουθώντας τηλεόραση αντί να είστε παραγωγικοί) και για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται οι εκπομπές με αλφαβητική ή αύξουσα/φθίνουσα σειρά, να αφαιρέσετε προθέματα όπως “The” και “And” από τους τίτλους εκπομπών και να επιλέξετε πόσο πίσω και πόσο νωρίτερα θα εμφανίζει η εφαρμογή τις ώρες μετάδοσης των πρόσφατων και επερχόμενων επεισοδίων.

  Πώς να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge για iOS και Android

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Show Tracker είναι η τέλεια συνοδευτική εφαρμογή για να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές. Το μόνο που λείπει είναι ίσως μια λειτουργία υπενθύμισης που σας ειδοποιεί όταν πρόκειται να προβληθεί ένα νέο επεισόδιο ή ένα που σας προειδοποιεί να μείνετε εκτός Twitter και Facebook επειδή κάποιος μόλις πέθανε στην αγαπημένη σας σειρά και δεν πρέπει να σας καταστρέψει το τραύμα.

Εγκαταστήστε το Show Tracker από το Google Play Store