Ανακαλύψτε νέο στυλ μουσικής Tinder και σύρετε δεξιά στα κομμάτια που σας αρέσουν [iOS]


Είτε είστε υπέρμαχος των διαδικτυακών γνωριμιών είτε όχι, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Tinder. Η εφαρμογή ως μέσο για μια επιτυχημένη σχέση ή μια περιστασιακή σύνδεση μπορεί να είναι ή να μην είναι εξαιρετική, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή είναι σίγουρα αυτός που έχει κερδίσει δημοτικότητα. Πολλές εφαρμογές μιμούνται τη μέθοδο ολίσθησης προς τα δεξιά και προς τα αριστερά για να αρέσει ή να μην αρέσει περιεχόμενο είτε πρόκειται για ειδήσεις είτε στην περίπτωση του Choosic, μουσική. Το Choosic είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανακάλυψης μουσικής για iOS που σας επιτρέπει να επιλέξετε τα αγαπημένα σας είδη μουσικής και στη συνέχεια να αναπαράγει κομμάτια που ανήκουν σε ένα από αυτά. Σύρετε προς τα δεξιά εάν σας αρέσει ένα τραγούδι και έχει προστεθεί στη λίστα αναπαραγωγής σας, κάντε σάρωση προς τα αριστερά εάν δεν σας αρέσει ένα τραγούδι και δεν θα το ακούσετε ποτέ ξανά.

  Το Eclipse ενεργοποιεί τη νυχτερινή λειτουργία σε όλο το σύστημα στο iOS 7

Εκκινήστε την εφαρμογή, συνδεθείτε στο Facebook και, στη συνέχεια, επιλέξτε τουλάχιστον τρία είδη που σας αρέσουν πραγματικά. Είναι επίσης αυτή τη στιγμή που θα ανακαλύψετε γυναίκα τραγουδίστρια και το Shoegaze είναι ένα είδος, αλλά οτιδήποτε. Αν σας αρέσει ένα τραγούδι, κάντε σάρωση προς τα δεξιά ή πατήστε το κουμπί της καρδιάς για να το αγαπήσετε. Προστίθεται αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής σας. Εάν δεν σας αρέσει ένα τραγούδι, σύρετε προς τα αριστερά ή πατήστε το κουμπί X για να το απορρίψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σύρει το κουμπί αναπαραγωγής/παύσης.

Ανοίξτε τον πίνακα πλοήγησης της εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε την επιλογή του είδους σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα αναπαραγωγής σας. Ένα κομμάτι, κατά την αναπαραγωγή, μπορεί να κοινοποιηθεί στο Facebook και να προβληθεί στο Soundcloud.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στο iOS 11 [No Jailbreak]

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι πόσο καλές είναι οι προτάσεις. Εξαρτάται από το πόσο ανοιχτός είσαι στη μουσική ακόμα και σε ένα συγκεκριμένο είδος. Για μένα, και μάλλον είμαι από τη συντηρητική πλευρά και μου αρέσουν μόνο πράγματα που είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλή, δεν μπορούσα να βρω έναν νέο καλλιτέχνη που θα ήθελα να δω με περισσότερες λεπτομέρειες. Τούτου λεχθέντος, είναι μια δωρεάν εφαρμογή, οπότε δοκιμάστε την.

Εγκαταστήστε το Choosic από το App Store