Πώς να κάνετε διπλό πάτημα για κλείδωμα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android

Το διπλό πάτημα για κλείδωμα είναι μέρος του Android εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια απλή χειρονομία που σας επιτρέπει να κλειδώσετε την οθόνη σας. Εάν έχετε μια ιδιαίτερα μεγάλη συσκευή, είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κίνηση για να κλειδώσετε την οθόνη παρά να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας. Σημαίνει επίσης ότι χρησιμοποιείτε λιγότερο το κουμπί λειτουργίας, κάτι που μπορεί να έχει σημασία για ορισμένους χρήστες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν το κουμπί λειτουργίας σας είναι σπασμένο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν όλες οι συσκευές αυτή τη δυνατότητα. Είναι χρήσιμο, αλλά οι κατασκευαστές συσκευών μπορεί να το θεωρήσουν άχρηστο και να το αφαιρέσουν εντελώς. Η απάντηση, εάν σας λείπει η δυνατότητα είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να την επαναφέρετε. Το EasyLock είναι μια απλή, χωρίς ανοησίες εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα διπλού αγγίγματος για κλείδωμα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android. Δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι Android 4 ή νεότερη έκδοση.

  Πώς να αποκτήσετε το εργαλείο σήμανσης στιγμιότυπου οθόνης Android P σε οποιαδήποτε έκδοση Android

Το EasyLock δεν είναι διαθέσιμο στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που κατεβάζετε ως APK και εγκαθιστάτε με μη αυτόματο τρόπο στη συσκευή σας. Η μη αυτόματη εγκατάσταση ενός APK είναι εύκολη, αλλά χρειάζεστε μια εφαρμογή περιήγησης αρχείων στο τηλέφωνό σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Το Google Play Store έχει μια ολόκληρη σειρά από αυτές τις εφαρμογές για να διαλέξετε.

Κατεβάστε το EasyLock στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, αντιγράψτε το στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή περιήγησης αρχείων για να πλοηγηθείτε στο αρχείο APK και πατήστε για να το εγκαταστήσετε. Η εφαρμογή θα εμφανιστεί στο συρτάρι της εφαρμογής σας αλλά όχι στην αρχική οθόνη. Εκτελέστε το EasyLock και δώστε του την άδεια που χρειάζεται για να προσθέσει διπλό πάτημα για κλείδωμα.

  Πώς να εξατομικεύσετε τη ροή Google Discover στο Android

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Αυτά είναι τα καλύτερα VPN για Android – εάν θέλετε να διατηρήσετε μια υγιή συσκευή και να προστατέψετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Μόλις εκχωρήσετε την άδεια της εφαρμογής, επιστρέψτε στην εφαρμογή και διαμορφώστε την. Δεν ενεργοποιείται αυτόματα, παρόλο που του έχετε δώσει την άδεια που χρειάζεται για να εκτελεστεί. Γυρίστε το διακόπτη μέσα στην εφαρμογή για να την ενεργοποιήσετε.

Από προεπιλογή, η εφαρμογή καταγράφει ένα διπλό πάτημα μόνο όταν βρίσκεται στη γραμμή κατάστασης ή στη γραμμή πλοήγησης. Εάν θέλετε να λειτουργεί σε οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ενεργοποιήστε την επιλογή «Διπλό πάτημα οπουδήποτε για κλείδωμα». Θα σας επιτρέψει να πατήσετε δύο φορές οπουδήποτε στην οθόνη σας για να κλειδώσετε τη συσκευή σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση δεδομένων στο Android 7.0

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει άλλες χειρονομίες στη συσκευή σας. Εάν έχετε διαμορφώσει το διπλό πάτημα για διαφορετική ενέργεια, η εφαρμογή ενδέχεται να μην λειτουργεί.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το EasyLock να εκτελείται κάθε φορά που ενεργοποιείτε τη συσκευή σας. Εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ειδοποίηση γραμμής κατάστασης για να διευκολύνετε την έξοδο από την εφαρμογή όταν χρειάζεται.

Εάν αποφασίσετε ότι η εφαρμογή δεν είναι για εσάς, μην την απεγκαταστήσετε απλώς με τον τρόπο που απεγκαθιστάτε άλλες εφαρμογές. Πρέπει πρώτα να ανακαλέσετε τα δικαιώματα που δώσατε στην εφαρμογή, να την απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, να την απεγκαταστήσετε.

Κατεβάστε το EasyLock