Ο Έλον Μασκ συμμετέχει στον αγώνα AI, το Twitch ανακοίνωσε νέες δυνατότητες

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Ο Έλον Μασκ συμμετέχει στον αγώνα AI

Οι πιο εξέχοντες επενδυτές και εταιρείες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αυξανόμενη τάση της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Elon Musk εντάσσεται στο κίνημα.

Πρόσφατα ανακοίνωσε τον σχηματισμό του xAIμια νέα επιχείρηση αφιερωμένη στην πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια εξαιρετική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες που προηγουμένως συμμετείχαν σε κορυφαίες εταιρείες όπως η DeepMind, η OpenAI, η Google Research, η Microsoft Research, η Tesla και το Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

  Πώς να αποκτήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV [Firefox]

Εάν δεν γνωρίζετε, τότε επιτρέψτε μου να τονίσω εδώ ότι ο Elon Musk είχε συνδεθεί στο παρελθόν με το OpenAI ChatGPT αλλά παραιτήθηκε το 2018 λόγω συγκρούσεων.

Το Twitch κυκλοφόρησε μια ροή Discovery και άλλες λειτουργίες βίντεο σύντομης μορφής

Τράβηγμα ανακοίνωσε μια χούφτα βασικά χαρακτηριστικά και δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το Stories και η ροή Discovery, μορφές δανεισμού που διαδόθηκαν από το Instagram, το TikTok και το Snapchat.

Η λειτουργία Stories, διαθέσιμη τον Οκτώβριο, θα επιτρέψει στους Streamers να μοιράζονται κάθετες εικόνες πλήρους οθόνης, βίντεο και ενημερώσεις κειμένου με τους ακόλουθους μεταξύ των ζωντανών ροών, επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν με τους θεατές ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι.

  Πώς να βρείτε μουσική που έχει εγκριθεί από το Twitch για ροή

Η επερχόμενη ροή Discovery παρουσιάζει επιμελημένα κλιπ στους θεατές με βάση τις προτιμήσεις και βοηθά τους θεατές να ανακαλύψουν νέες ροές, ακόμη και όταν οι streamers δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Άλλες βελτιώσεις σε συσκευές Android και iOS περιλαμβάνουν εργαλεία επεξεργασίας κλιπ, όπως η λειτουργικότητα περικοπής και η δυνατότητα στους streamers να παρέχουν πρόσβαση σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο και να επιτρέπουν απευθείας εξαγωγές στο YouTube και το TikTok.

Το Stable Doodle είναι ένα νέο εργαλείο που κυκλοφόρησε από Σταθερότητα AI. Το εργαλείο είναι χρήσιμο για όλους όσους θέλουν να μετατρέψουν σκίτσα και σχέδια σε οριστικές εικόνες.

Το Stable Doodle βοηθά τους επαγγελματίες και τους λάτρεις με βασικές δεξιότητες σχεδίασης και πρόσβαση στο Διαδίκτυο να δημιουργούν εύκολα εικόνες υψηλής ποιότητας γρήγορα για χρήση ως σχέδια, υλικό παρουσίασης και λογότυπα.

  Ζωντανή ροή στο YouTube, το Twitch, το Facebook και άλλα με αυτά τα 10 εργαλεία

Οφέλη βιομηχανιών όπως η εκπαίδευση, το σχέδιο, η μόδα και οι τέχνες. Είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή στο Clipdrop.

Η φιλική προς το χρήστη μέθοδος ενισχύει την αποτελεσματικότητα για σχεδιαστές, εικονογράφους και ειδικούς του κλάδου, καθώς τα σκίτσα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα σε έργα, δημιουργώντας σχέδια για πελάτες, στοιχεία παρουσίασης, ιστότοπους και λογότυπα.

Το Stability AI συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας τη συνολική χρηματοδότησή τους σε πάνω από 125 εκατομμύρια δολάρια. Η τελευταία αποτίμηση της startup είναι $1 δις.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.