Ποιο λογισμικό έχει τη φόρμουλα νίκης;

Καθώς το ψηφιακό και επιχειρηματικό τοπίο εξελίσσεται σε πολλά μέτωπα, εξαρτώμενο από τα δεδομένα, είναι ίσες οι προσπάθειες που το απειλούν.

Οι ιοί υπολογιστών, το ransomware και το κακόβουλο λογισμικό, οι κορυφαίες απειλές που οδηγούν σε απώλεια δεδομένων, θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον οργανισμό σας σε διακοπές λειτουργίας ή να επηρεάσουν σημαντικά την παραγωγικότητά σας. Και η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η ανάκτηση δεδομένων.

Τι είναι η Ανάκτηση Δεδομένων;

Η ανάκτηση δεδομένων, μια διαδικασία που βασίζεται σε λογισμικό, περιλαμβάνει την ανάκτηση και την επαναφορά χαμένων, διαγραμμένων, κατεστραμμένων, μη προσβάσιμων ή κατεστραμμένων αρχείων.

Ενώ πολλά διαθέσιμα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων είναι online, η επιλογή της καλύτερης εφαρμογής είναι εξαντλητική. Μπορεί να έχετε συναντήσει μερικά από αυτά τα εργαλεία. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρά για να επιτύχουν καλά αποτελέσματα, καθιστώντας τα αναποτελεσματικά.

Κατά καιρούς, θα χρησιμοποιείτε δωρεάν εργαλεία στην αγορά. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι αργά, να έχουν υψηλή καθυστέρηση ή ακόμη και να μην λειτουργούν σε όλες τις συσκευές.

Αυτή η ανάρτηση συγκρίνει δύο βαρέων βαρών, το Stellar και το EaseU. Καθώς οι δύο γίγαντες κυριαρχούν στο χώρο, η επιλογή του καλύτερου θα απαιτήσει κάποιες τακτικές. Αλλά προτού βουτήξουμε στο πώς, ας καταλάβουμε την ανάγκη για λογισμικό ανάκτησης δεδομένων.

Γιατί λογισμικό ανάκτησης δεδομένων;

Μπορείτε να χάσετε δεδομένα για μερικούς λόγους. Είτε πρόκειται για επίθεση κακόβουλου λογισμικού είτε για λάθος, οι συνέπειες μπορεί να ακρωτηριάσουν την επιχείρησή σας εάν δεν υπάρχει σχέδιο αποκατάστασης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κοινές αιτίες απώλειας δεδομένων περιλαμβάνουν ανθρώπινο λάθος, ασυμβατότητα λογισμικού (τρίτοι ή πρόσθετα), ξεπερασμένο λογισμικό, μη επιδιορθωμένα τρωτά σημεία λογισμικού, κακόβουλες επιθέσεις (ψάρεμα και κακόβουλο λογισμικό υπολογιστή), ανεπαρκής έλεγχος πρόσβασης, υπερτάσεις ισχύος, δυσλειτουργίες υλικού και καταστροφές όπως πυρκαγιά ή πλημμύρες.

Εάν λάβετε υπόψη τις συνέπειες της απώλειας δεδομένων, το να έχετε ένα εργαλείο λογισμικού που βοηθά στην ανάκτηση δεδομένων είναι απαραίτητο για τον μετριασμό του κινδύνου και διατηρεί την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Με την τρέχουσα αύξηση της απομακρυσμένης εργασίας, οι κίνδυνοι δεδομένων εντείνονται καθώς πολλοί διαδικτυακοί εργαζόμενοι χρησιμοποιούν προσωπικούς ή κοινόχρηστους υπολογιστές. Ένα λογισμικό ανάκτησης δεδομένων αποδεικνύεται η καλύτερη λύση εάν, σε κάθε περίπτωση, έχετε κολλήσει με τις επισημασμένες περιπτώσεις.

Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων αξιοποιεί τα δεδομένα σας για να επαναφέρει τα αρχεία και τα συστήματά σας στην αρχική έκδοση χωρίς συμβιβασμούς. Είτε αναζητάτε δωρεάν, επί πληρωμή, αρχάριο ή επαγγελματικό λογισμικό, υπάρχουν εργαλεία που βασίζονται στις ανάγκες σας.

Τα δωρεάν εργαλεία είναι καλά στη χρήση, αλλά ενδέχεται να περιορίσουν τον τύπο των αρχείων που μπορείτε να ανακτήσετε ή να μην αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας. Το λογισμικό επί πληρωμή είναι καλό, αλλά συνδέεται με το πόσο γρήγορα και πολλά δεδομένα θέλετε να ανακτήσετε.

Οι εκδόσεις για αρχάριους είναι εύχρηστες, αλλά ενδέχεται να μην προσφέρουν προσαρμόσιμο έλεγχο στους τύπους δεδομένων προς ανάκτηση. Και τέλος, υπάρχουν επαγγελματικά εργαλεία με ζωντανά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε πολύπλοκες επιχειρηματικές απαιτήσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, ας δούμε το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων.

Stellar Data Recovery: An Overview

Stellar Data Recovery είναι μια εταιρεία με έδρα την Ινδία και εκτείνεται στην παρουσία της στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Ο οργανισμός είναι πιστοποιημένος και ειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων, τη διαγραφή δεδομένων, την επισκευή αρχείων και τις μετατροπές γραμματοκιβωτίου, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.

  Το μέλλον των τηλεφώνων: Τι είναι το αναδιπλούμενο γυαλί;

Παρέχοντας αξιόπιστο λογισμικό, ο οργανισμός εξουσιοδοτεί τη βιομηχανία με εύχρηστα, μεγάλη καινοτομία και πλούσια, πολύτιμα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των χρηστών.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία αξιοποιεί αξιόπιστους πόρους και προσπάθειες για την ανάπτυξη πάντα έτοιμων λύσεων για την υποστήριξη ολοκληρωμένης φροντίδας δεδομένων για προσωπικούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές. Έχοντας πάνω από 3 εκατομμύρια παγκόσμιους χρήστες, η Stellar Solutions αναπτύσσεται σταθερά ως μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες λύσεων ανάκτησης δεδομένων.

Το λογισμικό Stellar είναι μια ολοκληρωμένη λύση ανάκτησης δεδομένων που αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα απώλειας δεδομένων. Είτε επιλύετε διαγραμμένα δεδομένα που χάνονται σε σκληρούς δίσκους είτε επιλύετε απώλεια οπτικών μέσων και διαγραμμένα διαμερίσματα, το λογισμικό είναι κατάλληλο.

Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο σάρωσης, το λογισμικό παρέχει μια προεπισκόπηση των προς ανάκτηση αρχείων (όπου μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να επαναφέρετε) και μπορείτε να καθορίσετε μια επιθυμητή θέση για τα αρχεία που έχουν αποκατασταθεί.

EaseUs: Μια επισκόπηση

Ιδρύθηκε το 2004, EaseUs είναι μια εταιρεία λογισμικού που κυριαρχεί στη βιομηχανία δεδομένων με τεχνική εξειδίκευση στην ανάκτηση δεδομένων, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ολοκληρωμένη διαχείριση δίσκων.

Με το όραμα να παρέχει βολικές και ασφαλείς ψηφιακές εμπειρίες σε όλους, η εταιρεία επισημαίνει πολλά προϊόντα όπως το EaseUS Data Recovery Wizard, το EaseUS Todo Backup και το EaseUs Partition Master,

Η εταιρεία αξιοποιεί 19 χρόνια τεχνικού υπόβαθρου και έχει σημαντική επιρροή στον παγκόσμιο χώρο ασφάλειας δεδομένων. Τη στιγμή της γραφής, ο οργανισμός έχει πάνω από 530 εκατομμύρια χρήστες και 20 χιλιάδες συνεργάτες.

Ο Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS βοηθά τους χρήστες να ανακτήσουν τα χαμένα αρχεία σε συσκευές Mac, Windows ή συμβατές με Windows. Τα αρχεία μπορεί να είναι γραφικά, βίντεο, ήχος, email και έγγραφα, μεταξύ άλλων μορφών. Επιπλέον, το λογισμικό καλύπτει την απώλεια δεδομένων σε σκληρούς δίσκους, δίσκους και διαμερίσματα σε μια μεγαλύτερη λίστα μοντέλων αποθήκευσης.

Stellar Data Recovery Vs. EaseUs

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να αξιολογηθούν κατά την επιλογή ενός εργαλείου ανάκτησης δεδομένων. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κρίσιμα.

  • Διεπαφή χρήστη και εμπειρία (UI/UX)
  • Απόδοση και Αξιοπιστία
  • Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες
  • Υποστήριξη πελατών
  • Τιμολόγηση
  • Περιορισμοί

Ας αναλύσουμε κάθε ένα από αυτά λεπτομερώς.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία (UI/UX)

Η διεπαφή χρήστη και η εμπειρία είναι οι κινητήριες παράμετροι για την υιοθέτηση οποιουδήποτε λογισμικού ή ψηφιακού προϊόντος. Οι δύο λύσεις έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. ας το αναλύσουμε.

Αστρικός

Η Stellar εστιάζει σε μια απλή, φιλική προς το χρήστη λύση. Σε αυτήν την περίπτωση, το UI/UX τους έχει πολλά βασικά χαρακτηριστικά. μια καθαρή και διαισθητική φάση με τακτοποιημένα απλά χαρακτηριστικά που είναι εύκολο να κατανοηθούν και να πλοηγηθείτε στη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων.

Στη συνέχεια, μια λειτουργία οδηγού βήμα προς βήμα σάς καθοδηγεί στη διαδικασία αποκατάστασης δεδομένων, που υποστηρίζεται από σαφείς οδηγίες για κάθε βήμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε νέος στις λειτουργίες ανάκτησης δεδομένων.

Επιπλέον, μια ενότητα προεπισκόπησης και επιλεκτικής ανάκτησης σάς επιτρέπει να ελέγξετε τα αρχεία υπό ανάκτηση πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποκατάστασης. Αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να αναγνωρίσετε και να καθορίσετε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε, βελτιστοποιώντας την εμπειρία χρήστη.

EaseUs

Το EaseUS προσπαθεί για ολοκληρωμένες λειτουργίες, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει ισορροπία με μια φιλική διεπαφή. Το λογισμικό έχει μια μοντέρνα και οπτικά ελκυστική σχεδίαση που είναι εύκολη στα μάτια και ελκυστική για να βελτιώσει την εμπειρία σας.

Το λογισμικό είναι διαισθητικό όσον αφορά την πλοήγηση, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε εύκολα όλες τις επιλογές και τις δυνατότητες. Το μενού του είναι καλά οργανωμένο, κάνοντας εύκολο τον εντοπισμό συγκεκριμένων λειτουργιών. Εάν θέλετε να ανακτήσετε πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή γρήγορης σάρωσης. Μπορείτε να επιλέξετε την προηγμένη σάρωση εάν αναζητάτε περίπλοκα σενάρια.

  12 καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης ζωής για καθηλωτικές και συναρπαστικές εμπειρίες

Σε αυτή την περίπτωση, και τα δύο εργαλεία είναι υπέροχα. Η αστρική έμφαση δίνεται σε μια απλή, καθοδηγούμενη προσέγγιση. Από την άλλη πλευρά, το EaseUS εστιάζει σε έναν οπτικά ελκυστικό σχεδιασμό με ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά. Ενώ το UI/UX μπορεί να τυποποιηθεί, διαφέρει από τον ένα χρήστη στον άλλο. Επομένως, η περπάτημα στη δοκιμή ή την επίδειξη και για τα δύο λογισμικά θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Απόδοση και Αξιοπιστία

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να διασφαλίσετε μια ακριβή σύγκριση μεταξύ Stellar και EaseUs, ένα πρακτικό δείγμα δοκιμής. Επίτηδες, διαγράψαμε επιλεγμένα αρχεία από τον υπολογιστή δοκιμής των Windows. Ο δοκιμαστικός υπολογιστής είναι σκληρού δίσκου 1 TB και RAM 8 GB. Στη συνέχεια, εκτελούμε μια βαθιά σάρωση με τα δύο λογισμικά για να αξιολογήσουμε πώς ανταποκρίνεται το καθένα. Και τα δύο λογισμικά ανάκτησαν τα χαμένα δεδομένα μαζί με άλλα προηγούμενα αρχεία.

EaseUs

Το EaseUS αποδείχθηκε η ταχύτερη λύση, με μια πλήρη τυπική σάρωση σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κατά τη μετάβαση στη βαθιά σάρωση, το λογισμικό χρειάστηκε δυόμισι ώρες, χρησιμοποιώντας το 30% της CPU και 250 MB της μνήμης RAM.

Αστρικός

Με το Stellar, η διαδικασία είναι λίγο μεγαλύτερη, χρησιμοποιώντας ένα σχετικά υψηλότερο ποσοστό πόρων υπολογιστή. Για τη γρήγορη σάρωση, η διαδικασία κράτησε τέσσερα λεπτά. Η βαθιά σάρωση, από την άλλη πλευρά, κράτησε δώδεκα ώρες, αντλώντας το 75% της ισχύος της CPU και 200 ​​MB από τη μνήμη RAM. Εάν διαθέτετε λιγότερο ισχυρό υπολογιστή, θα έχετε πρόβλημα να εκτελέσετε το Stellar μαζί με άλλα προγράμματα υπολογιστή.

Το EaseUS προσφέρει την καλύτερη εμπειρία απόδοσης σε αυτήν την περίπτωση με βάση τη γρήγορη απόκριση και τη χαμηλή χρήση CPU. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο εργαλεία αποδείχθηκαν χρήσιμα. η διαφορά έγκειται στον χρόνο και στους πόρους υπολογιστών που χρησιμοποιούνται.

Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες

Και τα δύο εργαλεία διαθέτουν πλούσιες δυνατότητες που επιτρέπουν δυνατότητες γρήγορης και βαθιάς σάρωσης. Και αν ψάχνετε για δωρεάν εκδόσεις, και οι δύο θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Και τα δύο εργαλεία είναι διαθέσιμα για λειτουργικά συστήματα Mac και Windows. Εάν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα, το Stellar επιτρέπει την επαναφορά δεδομένων έως και 1 GB και το EaseUs σας παρέχει έως 2 GB δεδομένα.

Αστρικός

Το Stellar υποστηρίζει την ανάκτηση όλων των γνωστών μορφών δεδομένων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις διαμορφώσεις εάν χρειάζεται. Μπορείτε να ανακτήσετε οπτικά μέσα και αρχεία από συστήματα Windows χωρίς δυνατότητα εκκίνησης, να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα βίντεο και φωτογραφίες και να εξαγάγετε δεδομένα από κρυπτογραφημένες μονάδες δίσκου. Το λογισμικό είναι επίσης ευέλικτο για σάρωση και εργασία με μια πλεονάζουσα σειρά ανεξάρτητων δίσκων (RAID) και εικονικών τύπων αποθήκευσης.

EaseUs

Το EaseUs είναι εξίσου ισχυρό με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε δεδομένα από διαμορφωμένες μονάδες δίσκου και κατεστραμμένους δίσκους. Το λογισμικό είναι σε θέση να ανακτήσει κατεστραμμένα αρχεία και μη προσβάσιμα δεδομένα.

Επιπλέον, το λογισμικό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης. Σας παρέχονται επίσης ευέλικτες επιλογές, όπως η επαναφορά δεδομένων ενώ η σάρωση βρίσκεται σε εξέλιξη και η προεπισκόπηση των αρχείων ανάκτησης πριν από την αποθήκευση τους.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Stellar είναι η κορυφαία επιλογή με τη διαθεσιμότητα πολλών υπηρεσιών και τη δυνατότητα εργασίας με όλες τις μορφές αρχείων, είτε τοπική είτε αποθήκευση cloud. Όντας έτσι, το EaseUs εξακολουθεί να είναι καλό καθώς υποστηρίζει πολλά μοντέλα εξωτερικής αποθήκευσης.

Υποστήριξη πελατών

Οι δύο επιλογές έχουν υπηρεσίες υποστήριξης. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι συνδρομητές επί πληρωμή θα έχουν πάντα προτεραιότητα. Και οι δύο πλατφόρμες διαθέτουν εξαιρετική τεκμηρίωση χρήστη, στην οποία μπορείτε πάντα να ανατρέχετε όταν κολλήσετε, καθώς και λεπτομερή βίντεο για να σας καθοδηγήσουν στα βήματα ανάκτησης δεδομένων (τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα στα κανάλια τους στο YouTube).

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις συλλογές στον Microsoft Edge

EaseUs

Για το EaseUs, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικών κλήσεων. Η ζωντανή συνομιλία είναι προσβάσιμη τις καθημερινές με χρονοδιάγραμμα από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. UTC+8. Εάν έχετε κολλήσει το Σαββατοκύριακο, ο πιο κοντινός σας σύντροφος που μπορείτε να αναζητήσετε λύσεις είναι η τεκμηρίωσή τους (είναι μια ενημερωτική βάση).

Αστρικός

Με το Stellar, είστε έτοιμοι για μια εντυπωσιακή εμπειρία υποστήριξης χρηστών. Οι πράκτορες ζωντανής υποστήριξης της Stellar είναι γνώστες και φιλικοί. Η τηλεφωνική τους υποστήριξη είναι διαθέσιμη χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό τους σύστημα εισιτηρίων για να ζητήσετε βοήθεια εάν αντιμετωπίζετε ένα περίπλοκο πρόβλημα. Αν και ο μηχανισμός αυτοβοήθειας είναι εξαιρετικός, συμπληρώνουν τις προσπάθειές τους με πολλά εκπαιδευτικά βίντεο, οδηγούς με οδηγίες και άλλους πόρους, όπως ένα ιστολόγιο και άρθρα.

Σε αυτήν την περίπτωση, προτιμάμε την προσέγγιση της Stellar για υποστήριξη μέσω πολλών διαθέσιμων επιλογών με βάση την πολυπλοκότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται. Ωστόσο, το EaseUs εξακολουθεί να έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης.

Τιμολόγηση

Οι προτιμήσεις των μοντέλων τιμολόγησης θα διαφέρουν από τον ένα χρήστη στον άλλο με βάση τη φύση των αναγκών, είτε μεμονωμένα είτε σε επιχειρήσεις. Και οι δύο λύσεις έχουν μια δωρεάν δοκιμή όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το λογισμικό. Ας αξιολογήσουμε όμως τις επιλογές επί πληρωμή (οι τιμές είναι όπως τη στιγμή της σύνταξης και ενδέχεται να αλλάξουν).

Αστρικός

Η πληρωμένη έκδοση του Stellar ακολουθεί μια προσέγγιση που βασίζεται σε άδεια χρήσης. Τα πληρωμένα προγράμματα περιλαμβάνουν τυπικές, επαγγελματικές, premium, τεχνικούς και επιλογές εργαλειοθήκης. Το εύρος τιμών θα κυμανθεί από 49,99 $ – 599,00 $. Ένα πρόγραμμα πρόσβασης διάρκειας ζωής κοστίζει 99 $.

EaseUs

Το EaseUS σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τρία προγράμματα επί πληρωμή: pro, pro plus bootable media και επιλογές τεχνικού. Η τιμή κυμαίνεται από 69,95 $ – 499,00 $. Εδώ, χρεώνεστε 149,95 $ για ένα πρόγραμμα ζωής.

Όπως μπορείτε να δείτε, και τα δύο εργαλεία σας προσφέρουν μια συνδρομή ή μια προσέγγιση προσφοράς ζωής. Και το καλό είναι ότι έχετε εγγυημένη επιστροφή χρημάτων. Από την εμπειρία μας, η τιμή δεν επηρεάζει τη συμφωνία. Αντίθετα, αξιολογήστε άλλες παραμέτρους μεταφοράς έντασης, όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Περιορισμοί

Οι ελλείψεις οποιουδήποτε εργαλείου θα πρέπει να αξιολογηθούν πριν επιλέξετε τη λύση σας.

Αστρικός

Με το Stellar, η δωρεάν έκδοση δεν ελέγχει για ενημερώσεις. Εάν χρησιμοποιείτε την πληρωμένη έκδοση, θα πρέπει να πληκτρολογείτε τις λεπτομέρειες της άδειας χρήσης σε κάθε ενημέρωση, κάτι που μπορεί να είναι τρομακτικό. Επιπλέον, το Stellar είναι αργό κατά τη δημιουργία προεπισκοπήσεων στη διαδικασία ανάκτησης.

EaseUs

Το EaseUS έχει αναδυόμενες διαφημίσεις που δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε, κάτι που το κάνει ενοχλητικό. Επίσης, το εργαλείο τείνει να είναι ανακριβές σχετικά με τον χρόνο που εμφανίζεται για τη διαδικασία ανάκτησης κατά την επικύρωσή του με τον πραγματικό χρόνο που απαιτείται. Επιπλέον, το λογισμικό υποστηρίζει μερικές μορφές προεπισκόπησης. Ορισμένες μορφές φωτογραφίας ενδέχεται να μην υποστηρίζονται.

Τελικές σκέψεις

Κάθε εργαλείο ανάκτησης δεδομένων έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Το Stellar έχει μια καθοδηγούμενη προσέγγιση για την ανάκτηση δεδομένων, ενώ το EaseUS έχει μια ελκυστική διεπαφή. Το Stellar υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, αλλά είναι σχετικά αργό σε σύγκριση με το EaseUS. Το EaseUS έχει μια καλή προσέγγιση υποστήριξης, αλλά η Stellar έχει μια μεγαλύτερη με πολλές επιλογές. Και τα δύο εργαλεία, ωστόσο, συχνά καλύπτουν τις ανάγκες ανάκτησης δεδομένων σας.

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε το σωστό εργαλείο θα βασίζεται στις ανταλλαγές που είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Εάν έχετε κατά νου τις σωστές προτεραιότητες, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή επιλογή.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το καλύτερο λογισμικό για ανάκτηση δεδομένων Mac.