Πώς να αποκτήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV [Firefox]

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής HTML5 με βασικά στοιχεία ελέγχου πολυμέσων. Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή/παύση της ροής, να μεταβείτε σε πλήρη οθόνη, να ελέγξετε την ένταση, να εισέλθετε στη λειτουργία κινηματογράφου και να επιλέξετε ποιότητα αναπαραγωγής. Υπάρχει επίσης ένα προσεγμένο μικρό χαρακτηριστικό για να καταγράψετε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή στιγμή σε μια ροή Twitch. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής Twitch καλύπτει τα βασικά στοιχεία ενός λογικού media player, εξακολουθεί να του λείπει ένα ουσιαστικό πράγμα. συντομεύσεις πληκτρολογίου. Το Twitch Video Control είναι ένα πρόσθετο Firefox που επιτρέπει συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV.

  Πώς να κάνετε ροή σε Twitch από τη γραμμή εντολών στο Linux

Το Twitch Video Control δεν έχει καμία διεπαφή για να μιλήσουμε. Απλώς εγκαθιστάτε το πρόσθετο και επισκέπτεστε μια ροή Twitch για να το δείτε σε δράση.

Για αναπαραγωγή/παύση της ροής, πατήστε το πλήκτρο ‘k’. Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την ένταση, πατήστε το πλήκτρο ‘m’. Το πλήκτρο ‘f’ σάς επιτρέπει να εισέλθετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης και το πλήκτρο ‘t’ σας επιτρέπει να εισέλθετε στη λειτουργία κινηματογράφου.

Το πλήκτρο ‘j’ σάς επιτρέπει να πηδήξετε δέκα δευτερόλεπτα μπροστά στη ροή, ενώ το πλήκτρο ‘l’ σας επιτρέπει να επιστρέψετε δέκα δευτερόλεπτα πίσω. Ορισμένα στοιχεία ελέγχου, όπως αυτά τα δύο, ενδέχεται να μην λειτουργούν σε μια ζωντανή ροή. Για ηχογραφημένες ροές λειτουργούν άψογα. Το Twitch Video Control δεν έχει ακόμη αντίστοιχη επέκταση Chrome.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις αναζήτησης στον Firefox

Είναι αυτονόητο ότι το Twitch θα έπρεπε πραγματικά να έχει συμπεριλάβει βασικές συντομεύσεις πληκτρολογίου από προεπιλογή στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων του. Το YouTube έχει, τουλάχιστον, μια συντόμευση για την αναπαραγωγή/παύση βίντεο, αν και δεν λειτουργεί πάντα. Το Twitch Video Control δεν έχει στοιχεία ελέγχου για τη γραμμή συνομιλίας. Προορίζεται αυστηρά για τον έλεγχο της τρέχουσας ροής. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε σε κανάλι ή λίστα βίντεο.

Το Twitch Video Control λειτουργεί μόνο αφού κάνετε κλικ σε μια ροή βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ‘k’ για να σταματήσετε την αναπαραγωγή μιας ροής το δεύτερο που φορτώνει η συσκευή αναπαραγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ γρήγορο. Εάν συγκρίνετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που προστέθηκαν από το Twitch Video Control με την προεπιλεγμένη συντόμευση αναπαραγωγής/παύσης στο YouTube, θα διαπιστώσετε ότι το πρόσθετο είναι πιο αξιόπιστο.

  Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο φάκελο σελιδοδεικτών στον Firefox

Εγκαταστήστε το Twitch Video Control για Firefox