Οι 8 καλύτερες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων για Android

Τα γραπτά μηνύματα ήταν, κάποτε, ένας επαναστατικός τρόπος επικοινωνίας, αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν καταλάβει και δεν σας περιορίζουν μόνο στα μηνύματα κειμένου. Μπορείτε να στείλετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου μέσω μιας σύγχρονης εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Whatsapp. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου. Μπορείτε επίσης να στείλετε αρχεία. Ωστόσο, τα γραπτά μηνύματα δεν έχουν ακόμη ακολουθήσει το δρόμο των δεινοσαύρων και υπάρχουν στιγμές που τα γραπτά μηνύματα γίνονται το πιο αξιόπιστο (μερικές φορές μόνο) μέσο επικοινωνίας. Εάν δεν έχετε δεδομένα, ένα SMS θα εξακολουθεί να παραδίδει το μήνυμά σας. Για το σκοπό αυτό, εδώ είναι οι 8 καλύτερες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων για Android.

1. Μηνύματα Android

Μηνύματα Android έχει υποστεί πολλές σχεδιαστικές αλλαγές από την έναρξή του. Οι κατασκευές νωρίτερα από τον Φεβρουάριο του 2017 έδιναν την εντύπωση ότι η Google δεν ήταν επικεντρωμένη στα SMS, αλλά το γύρισαν. Τώρα υποστηρίζει emoji, επισημαίνει υπερσυνδέσμους και αριθμούς τηλεφώνου όταν μοιράζονται και σας επιτρέπει να καλείτε επαφές απευθείας από την εφαρμογή.

2. Messenger (Facebook)

Αγγελιαφόρος ήταν αρχικά μέρος της τακτικής επικοινωνίας του Facebook, αλλά έκτοτε το έχουν μετατρέψει σε δική του οντότητα που ονομάζεται απλά Messenger. Είναι κυρίως ένα μέσο επικοινωνίας με τους φίλους σας στο Facebook, αλλά όταν μετακόμισε στη δική του εφαρμογή, ενσωμάτωσε και μηνύματα κειμένου. Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου εάν ορίσετε το Messenger ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε να εκχωρήσετε ψευδώνυμα, να αλλάξετε χρώματα, να παίξετε παιχνίδια με άλλους παίκτες (ala iMessages), εάν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε ένα κανονικό κείμενο.

  Προσθήκη, διαχείριση και εναλλαγή λογαριασμών χρηστών στο Android Lollipop

3. GO SMS Pro

GO SMS Pro είναι μια από τις πιο βαριές διαφημίσεις σε αυτήν τη λίστα. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μεταξύ των ενεργειών και αν κατά λάθος κάνετε κλικ σε μία, δεν θα απαλλαγείτε από αυτήν μέχρι να περάσει ο χρόνος της. Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρήματα για να αποκτήσετε μια πλήρη έκδοση (την οποία αναφέρεται ως AdBlock), τότε θα λάβετε αυτοκόλλητα, θέματα και γραμματοσειρές με δυνατότητα λήψης. Χωρίς τις διαφημίσεις, αυτή είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή SMS, ωστόσο, με τις διαφημίσεις γίνεται παλιά.

4. Textra SMS

Textra SMS έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν που περιλαμβάνουν έναν τόνο θεμάτων σχεδιασμένα από υλικό. Διαθέτει προσαρμόσιμα χρώματα εικονιδίων φυσαλίδων και εφαρμογών, σκοτεινές, φωτεινές και αυτόματες λειτουργίες νύχτας και πολλά στυλ φυσαλίδων. Το Textra σάς δίνει τη δυνατότητα να σταματήσετε ένα κείμενο κατά την αποστολή του. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά Samsung like slide για διαγραφή και slide to call. Υποστηρίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο γρήγορης απάντησης, πρόγραμμα αποκλεισμού μηνυμάτων/μαύρη λίστα και σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε μια συνομιλία/κείμενο στην κορυφή. Μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε πρόσθετες εφαρμογές Emoji για να τις προσθέσετε στην εμπειρία.

  Δείτε πώς λειτουργούν τα στιγμιότυπα οθόνης στο Android

5. Τσουμπ SMS

Chomp SMS προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας στις εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων με κλείδωμα εφαρμογής με κωδικό πρόσβασης και επιλογές απορρήτου. Σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίσετε την αποστολή SMS (για υπενθυμίσεις, ευχές γενεθλίων). Έχει ακόμη και μερικές λειτουργίες παρόμοιες με το Textra, καθώς μπορείτε να σταματήσετε ένα κείμενο κατά τη διάρκεια της αποστολής, να καρφιτσώσετε τα αγαπημένα στην κορυφή και να κάνετε μαύρη λίστα ή να αποκλείσετε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε υπογραφές, αποσπάσματα κειμένου και να προσαρμόσετε τα πάντα σχετικά με την εφαρμογή, από εικονίδια ειδοποιήσεων έως χρώματα LED, γραμματοσειρές και φόντο.

6.Pulse SMS

Παλμικό SMS είναι το μόνο σε αυτήν τη λίστα που ταξινομεί τα κείμενα σε ενότητες που διαφοροποιούνται ανά ώρα, μεταξύ σήμερα, χθες, αυτήν την εβδομάδα, την περασμένη εβδομάδα κ.λπ. Με το Pulse SMS, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα για κάθε μεμονωμένη επαφή/συνομιλία. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε ένα θέμα σε όλες τις συνομιλίες. Μπορείτε να μοιράζεστε GIF από το Giphy, να ορίζετε καθυστερήσεις αποστολής, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αναβολής και να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης για να ανοίγετε συνδέσμους χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την εφαρμογή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αρχειοθετείτε συνομιλίες, να προγραμματίζετε μηνύματα και να ορίζετε ένα αυτόματο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς με έναν λογαριασμό Ιστού.

  10 χρήσιμα πρόσθετα για Firefox Android που πρέπει να δοκιμάσετε

7. EvolveSMS

EvolveSMS ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στη διάταξη, καθώς ξεκινά απευθείας στην πιο πρόσφατη συνομιλία που κάνατε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη κειμένων σας, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στα αριστερά και επιλέξτε μια διαφορετική συνομιλία για προβολή. Απλοποιεί την αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε σημείο που μπορείτε να μπείτε αμέσως σε αυτό, αλλά επειδή είναι πολύ αντίθετο με τον κανόνα, χρειάζεται μια καμπύλη εκμάθησης για να συνηθίσετε να μην βλέπετε αμέσως την πλήρη λίστα μηνυμάτων σας.

8. Μηνύματα

Μηνύματα δεν σας αφήνει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης λόγω μιας “πολιτικής ασφαλείας” διαφορετικά ήταν τυπικές λειτουργίες. Η εφαρμογή ξεκίνησε και άρχισε να κατεβάζει όλα τα μηνύματα στον εαυτό της και γι’ αυτό πρέπει να αποτρέψει τα στιγμιότυπα οθόνης επειδή ελέγχει το περιβάλλον. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, το Messaging δεν ζητά δικαιώματα πριν αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο. Εκτός από αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, προσφέρει τις τυπικές επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Δεν υπάρχουν προσαρμογές που βρήκαμε, οι οποίες θα ήταν ούτως ή άλλως αμφισβητήσιμες λόγω της προαναφερθείσας αδυναμίας λήψης στιγμιότυπων οθόνης.