Πώς να ελέγξετε το Netflix από το τηλέφωνό σας

Εάν έχετε SmartTV ή Chromecast, μπορείτε να απολαύσετε το Netflix σε μεγάλη οθόνη και να το ελέγχετε εύκολα με το τηλέφωνό σας. Εάν δεν έχετε καμία από τις δύο συσκευές, πιθανότατα παρακολουθείτε το Netflix στον υπολογιστή σας ή σε δύσκολες στιγμές, το τηλέφωνό σας. Ένας υπολογιστής ή φορητός υπολογιστής μπορεί να συνδεθεί σε μια ωραία οθόνη ευρείας οθόνης, ώστε να μην περιορίζεστε ακριβώς στην παρακολούθηση σε μικρή οθόνη. Το μόνο που λείπει είναι ένα τηλεχειριστήριο για το Netflix και πραγματικά, δεν λείπει. Μπορείτε να ελέγξετε το Netflix από το τηλέφωνό σας σαν να ήταν τηλεχειριστήριο, ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε σε υπολογιστή ή Mac. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η κατάλληλη εφαρμογή για αυτό. Για έναν υπολογιστή με Windows, το ControlPC κάνει το κόλπο.

ControlPC είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android που σας επιτρέπει να ελέγχετε το Netflix στον υπολογιστή σας με το τηλέφωνό σας. Διαθέτει τα τυπικά κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής/παύσης, έντασης ήχου και επόμενου/προηγούμενου. Πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ControlPC στην επιφάνεια εργασίας σας. Το τηλέφωνό σας και ο υπολογιστής σας πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο για να λειτουργήσει η εφαρμογή. Εάν χρησιμοποιείτε VPN για το Netflix, φροντίστε να δρομολογήσετε το τηλέφωνό σας μέσω της ίδιας σύνδεσης.

Στο τηλέφωνό σας

Ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε την επάνω γραμμή κατάστασης. Θα δείτε τον αριθμό εκεί. Αυτός ο αριθμός είναι αυτό που χρειάζεστε για να συνδέσετε το τηλέφωνο και τις εφαρμογές υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο στο τηλέφωνό σας εκτός από την εγκατάσταση της εφαρμογής.

  Δείτε ποιο τραγούδι έπαιζε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής σε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή

Στον υπολογιστή σας

Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην εφαρμογή Netflix. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη και εκτέλεση του προγράμματος-πελάτη ControlPC. Θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν κωδικό. Αυτός ο κωδικός είναι ο αριθμός στο επάνω μέρος της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Εισαγάγετε το.

Ελέγξτε το Netflix από το τηλέφωνό σας

Τώρα που έχετε ρυθμίσει και τις δύο εφαρμογές, επιλέξτε κάτι για αναπαραγωγή στο Netflix. Όποτε θέλετε να παίξετε ή να διακόψετε παύση του βίντεο, να διαχειριστείτε την ένταση του ήχου, να εισέλθετε ή να βγείτε από την πλήρη οθόνη ή να μεταβείτε στο επόμενο βίντεο της σειράς, χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές ControlPC για κινητά.

  6 Συμβουλές και κόλπα για να γίνετε Master Planner της Microsoft

Οι εφαρμογές λειτουργούν καλά, αλλά υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Ενδέχεται να διακόψετε παύση ενός βίντεο και μπορεί να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα προτού τεθεί πραγματικά σε παύση στον υπολογιστή σας. Το ίδιο ισχύει για τα στοιχεία ελέγχου έντασης και πλήρους οθόνης.

Οι εφαρμογές δεν σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στο Netflix. Αν θέλετε να αναζητήσετε κάτι για να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να σηκώσετε μια καρέκλα και να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας.

Χρήστες Mac και iPhone

Η παραπάνω εφαρμογή λειτουργεί εάν διαθέτετε υπολογιστή, αλλά παρόμοιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για macOS. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι έχετε iPhone. Εγκαταστήστε το Τηλεχειριστήριο για εφαρμογή Mac και στο iPhone σας, εγκαταστήστε Τηλεχειριστήριο Netflix για Mac. Και οι δύο εφαρμογές είναι δωρεάν. Το Mac και το iPhone σας πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi.

  Πώς να ανοίξετε το τερματικό σε Mac

Η εφαρμογή Mac εκτελείται στη γραμμή μενού. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε κωδικός QR. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Netflix Remote Control for Mac και σαρώστε τον κώδικα.

Μόλις η εφαρμογή συνδεθεί με το Mac σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την αναπαραγωγή του Netflix.