Οι 7 καλύτεροι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iOS το 2019

Συζητήσαμε πρόσφατα τη σημασία του email στην εποχή των μηνυμάτων και πώς, παρά την αρχαϊκή του προέλευση, εξακολουθεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής μας επικοινωνίας. Έχουμε μιλήσει για τα καλύτερα προγράμματα-πελάτες email στο Android και παλαιότερα στα Windows. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τους καλύτερους πελάτες email στο iOS, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες για κινητές συσκευές του σήμερα. Ας το διορθώσουμε με τα 7 καλύτερα προγράμματα-πελάτες email για iOS.

Αυτές οι εφαρμογές δοκιμάστηκαν σε iPad Pro με iOS 10.3.3. Αναζητήσαμε μια καλά σχεδιασμένη, ευέλικτη εφαρμογή που να είναι απλή στη διαμόρφωση, να λειτουργεί με όλους τους τύπους λογαριασμών και να είναι εύκολη στη χρήση.

1. Outlook

Το Outlook της Microsoft είναι ο μόνος πελάτης σήμερα που δημιουργήθηκε στο MS-DOS και έχει εξελιχθεί με την εποχή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Outlook είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως ακόμη καλύτερα εξοπλισμένο από την εγγενή εφαρμογή αλληλογραφίας στο iOS. Συγχρονίζει τις επαφές και τις καταχωρήσεις ημερολογίου σας. Το Outlook ευνοεί τα προϊόντα της Microsoft και έναν λογαριασμό Microsoft περισσότερο από το Google ή το iCloud, αλλά δεν σας περιορίζει σε κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία. Αυτή η συνάφεια με το οικοσύστημα της Microsoft αποδίδει όταν ενσωματώνεται απρόσκοπτα με σημειώσεις OneNote, Έγγραφα στο Word, παρουσιάσεις PowerPoint και φύλλα Excel με ένα μόνο πάτημα.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συσκευής μέσω Siri στο iOS

2. Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! θα συνεχίσει να έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας παρά τον χαμό της και την επικείμενη αλλαγή επωνυμίας της. Η διεύθυνση @yahoo.com θα παραμείνει ζωντανή με τα εκατομμύρια και τα εκατομμύρια των συνδρομητών της. Yahoo! Το Mail ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία παρέχοντας μια αποτελεσματική λύση αλληλογραφίας για iOS. Είναι εξίσου ευέλικτο και στιβαρό με τη διεπαφή ιστού. Συνδέεται με κάθε δημοφιλή εφαρμογή παραγωγικότητας (ημερολόγιο, αποθήκευση cloud, σημειώσεις κ.λπ.) ενώ σας επιτρέπει να περιηγείστε σχεδόν σε οποιαδήποτε διεύθυνση email από μέσα. Παρά την προσδοκία, δεν υπάρχει προκατάληψη προς το Yahoo! προϊόντα ή διευθύνσεις email.

3. Εφαρμογή αλληλογραφίας

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας έρχεται προεγκατεστημένη με κάθε συσκευή iOS που έχει πουληθεί ποτέ (ακόμα και το iPod Touch), επομένως δεν είναι ακριβώς προαιρετική. Ωστόσο, εάν καταλήξετε να το χάσετε, είναι διαθέσιμο για λήψη από το App Store. Τούτου λεχθέντος, είναι μια εξαιρετικά ικανή εφαρμογή που μπορεί να ανακτήσει email από λογαριασμούς POP/IMAP καθώς και μια υπηρεσία web mail με την ίδια ευκολία. Δεδομένου ότι είναι προϊόν της Apple, είναι ήδη συνδεδεμένο και ενσωματωμένο με το μενού κοινής χρήσης. Συγχρονίζεται επίσης με το Apple Watch, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο σε αυτήν την εμπειρία (αν και όλες οι εφαρμογές αυτής της λίστας συγχρονίζονται με το Apple Watch).

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις iOS

4. Blue Mail

Blue Mail είναι μια αξιόλογη είσοδος στο πάνθεον των πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ρυθμίζει σχεδόν κάθε email (μέσα στα δημοφιλή πρωτόκολλα email) πάνω από ένα ευρύ φάσμα παρόχων αλληλογραφίας Ιστού. Το Blue Mail σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε πολλά γραμματοκιβώτια από όλους τους παρόχους σας σε μια ενοποιημένη διεπαφή και να λαμβάνετε άμεσο Push Mail. Σας επιτρέπει να στέλνετε ομαδικά μηνύματα, υποστηρίζει υπογραφές εμπλουτισμένου κειμένου, συνδέεται με φορητούς εκτυπωτές, συγχρονίζεται με το Apple Watch και μπορεί να ορίσετε χρόνο εκτός σύνδεσης με “ημέρες για συγχρονισμό”. Σας επιτρέπει να κάνετε ό,τι κάνει μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή και το παραδίδει στη συσκευή σας iOS.

5. MyMail

MyMail έχει ταλέντο στο σχεδιασμό. Από τη στιγμή που θα δείτε για πρώτη φορά το λογότυπο μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την αποστολή του τελευταίου email σας, θα σας παρασύρει με το πόσο καλά φαίνονται όλα. Είναι δύσκολο να κάνετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας να φαίνεται αποδιοργανωμένη συγκριτικά, αλλά το MyMail το καταφέρνει. Μπορείτε να διαχειριστείτε την αλληλογραφία σας μέσω προσαρμοσμένων φακέλων (που συγχρονίζονται με το αρχικό γραμματοκιβώτιο) πάνω από τις μυριάδες λειτουργίες που υποστηρίζει ένα τυπικό πρόγραμμα-πελάτη email.

  Πώς να αναφέρετε έναν παίκτη για εξαπάτηση στο Κέντρο παιχνιδιών iOS

6. E-Mail Οργάνωση Alto

Κοντράλτο είναι ένα προϊόν AOL. Η ατζέντα του Alto πρόκειται να οργανωθεί και υλοποιεί αυτήν την ατζέντα. Ενσωματώνεται με την Alexa, το Slack, τους μεγάλους παρόχους Cloud, οποιοδήποτε εγκατεστημένο ξυπνητήρι και επιτρέπει τη μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου στον συνθέτη, μια δυνατότητα που δυστυχώς λείπει από πολλούς πελάτες email. Ο συνθέτης είναι μινιμαλιστής, τα εισερχόμενα φαίνονται γλαφυρά. Συνολικά, έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και άκρως οργανωμένο inbox χάρη στην Alto.

7. Gmail

Gmail είναι πιο εγγενές στο Android παρά στο iOS, ωστόσο, αυτό δεν είναι επιζήμιο για την απόδοσή του στην πλατφόρμα. Παρά τους σχεδόν αχώριστους δεσμούς του με το Android, το αντίστοιχο εξάρτημα iOS κάνει τα πάντα εξίσου καλά. Το πρόγραμμα-πελάτη Gmail σάς επιτρέπει να οργανώσετε ολόκληρο το γραμματοκιβώτιό σας σχεδόν πανομοιότυπο με την έκδοση Ιστού. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε συνομιλίες ή να τις διαγράψετε και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα εισερχόμενά σας εξίσου αποτελεσματικά όπως θα κάνατε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να συγχρονίσετε με οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες email (αν και η Google είναι πιο εύκολη από άλλες) και λαμβάνετε τη λειτουργία έξυπνης απάντησης που σας γλιτώνει από τον κόπο να στέλνετε γρήγορες απαντήσεις όπως “εντάξει”, ή “ευχαριστώ” ή “μίλα σύντομα”.