Πώς να αναφέρετε έναν παίκτη για εξαπάτηση στο Κέντρο παιχνιδιών iOS


Το Game Center στο iOS είναι πολύ φοβερό όταν πρόκειται για παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Τίτλοι όπως το Letterpress, το Tallchess και το Fruit Ninja μπορούν να συνδεθούν με το Game Center και να επιτρέψουν σε έναν παίκτη να αμφισβητήσει έναν φίλο ή να βρει έναν τυχαίο αγώνα για να παίξει. Τίτλοι παιχνιδιών όπως το Temple Run το χρησιμοποιούν για να στείλετε προκλήσεις στους φίλους σας, τολμώντας τους να κερδίσουν το σκορ σας. Το θέμα είναι ότι δεν παίζουν όλοι δίκαια και κάποιοι παίκτες απατούν. Εάν γνωρίζετε ότι ένας παίκτης απατάει, μπορείτε να τον αναφέρετε στο Game Center. Να πώς.

  Το Eclipse ενεργοποιεί τη νυχτερινή λειτουργία σε όλο το σύστημα στο iOS 7

Ανοίξτε το Game Center και μεταβείτε στην καρτέλα Φίλοι. Μπορείτε να αναφέρετε μόνο έναν φίλο για εξαπάτηση, επομένως εάν παίξατε μια παρτίδα σκάκι με έναν άγνωστο που ζήτησε βοήθεια από τον Watson της IBM, δεν μπορείτε να τον αναφέρετε.

Μέσα στην καρτέλα του φίλου, πατήστε το όνομα του φίλου που απατούσε και πατήστε το κουμπί “Περισσότερες ενέργειες” επάνω δεξιά. Στο μενού ενεργειών που εμφανίζεται, πατήστε την επιλογή «Αναφορά προβλήματος». Υπάρχουν διάφοροι τύποι προβλημάτων για τα οποία μπορείτε να αναφέρετε έναν παίκτη, όπως μια ακατάλληλη εικόνα, ψευδώνυμο ή κατάσταση, αλλά η πρώτη επιλογή σε αυτήν την οθόνη είναι “Απάτηση”.

  Μοιραστείτε ιδιωτικά τις επαφές μεταξύ συσκευών Android και iOS

Θα πρέπει να περιγράψετε το πρόβλημα είναι ότι παίζατε ένα παιχνίδι με τον εν λόγω φίλο που σας έπεισε ότι απατούσαν και αυτό είναι πιθανό να είναι το δύσκολο κομμάτι. Το Game Center θα διερευνήσει αδύνατες βαθμολογίες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διερευνήσει τη χρήση πραγματικών cheat στα παιχνίδια. Δεν είναι επίσης σαφές τι τιμωρία θα επιβάλει η Apple στους απατεώνες.

Για όποιον αναρωτιέται αν είναι πραγματικά δυνατό να χρησιμοποιήσετε cheats κ.λπ. σε ένα παιχνίδι iOS όπως μπορείτε σε ένα παιχνίδι υπολογιστή, η απάντηση είναι Ναι. Το King of Thieves είναι ένας αρκετά δημοφιλής τίτλος που κυκλοφόρησε πέρυσι από τους κατασκευαστές του Cut the rope και τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του το παιχνίδι είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα cheating. Εάν ένας παίκτης είναι αρκετά αφοσιωμένος σε ένα παιχνίδι, είναι πιθανό να αφιερώσει χρόνο για να βρει και να χρησιμοποιήσει cheats για να κερδίσει ή να πάρει τρελά υψηλές βαθμολογίες σε αυτό.

  Το vHome προσθέτει ένα πιο ακριβές εικονικό κουμπί αρχικής οθόνης στο iOS [Jailbreak]

μέσω Lifehacker