Οι 10 καλύτερες αυθεντικές stand-up κωμωδίες του Netflix (Ιούνιος 2020)

Αν θέλετε να περάσετε λίγο από τη νύχτα σας γελώντας μέχρι να κλάψετε, αυτοί οι stand-up κωμικοί σίγουρα θα το κάνουν. Υπάρχει ένας κωμικός στο Netflix για τα γούστα όλων. Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πρωτότυπες stand-up κωμωδίες που μπορείτε να μεταδώσετε στο Netflix αυτή τη στιγμή.

Aziz Ansari: Αυτή τη στιγμή

του Αζίζ Ανσάρι Τώρα αμέσως είναι μια ειδική κωμωδία όπου εξηγεί την άποψή του για το κοινωνικό κλίμα, την οικογένειά του και πολλά άλλα. Ο Ansari μιλάει για τους ισχυρισμούς που έλαβε το 2019 και πώς αντιμετώπισε το μίσος. Υπάρχουν μερικές βαθιές στιγμές σε αυτό το ιδιαίτερο, αλλά αυτό δεν αφαιρεί από όλα τα υπέροχα αστεία σε όλη τη διάρκεια.

Dave Chappelle: Sticks & Stones

Ο Dave Chappelle ήταν πάντα ένας κωμικός που κάνει αστεία σε όλους, και Μπαστούνια & Πέτρες δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Chappelle καταπιάνεται με την κουλτούρα των όπλων, τα σκάνδαλα διασημοτήτων, την κρίση των οπιοειδών και όλα τα ενδιάμεσα. Θα σας κάνει να γελάτε μέχρι να κλάψετε και θα θέλετε να μείνετε για τον Επίλογο για να πάρετε μια πραγματική εικόνα της κωμωδίας του Chappelle.

  Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις Rotten Tomatoes για να βρείτε ταινίες στο Netflix

John Mulaney: Kid Gorgeous

Η τρίτη από τις stand-up κωμωδίες του, Παιδί Πανέμορφο είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που μπορείτε να δείτε στο Netflix. Ο John Mulaney λέει ξεκαρδιστικές ιστορίες για την ανατροφή του, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας, της οικογένειάς του και ενός ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ με το όνομα JJ Bittenbinder. Μάθετε τα πάντα για τα street smart σε αυτό το υπέροχο κωμικό stand-up του Mulaney.

Ricky Gervais: Ανθρωπότητα

Όπως όλοι μπορούμε να φανταστούμε, ο Ricky Gervais δεν συγκρατείται όταν πρόκειται να καλέσει κόσμο. Σε Ανθρωπότητα, τα κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα, με προβλήματα διασημοτήτων, ευαίσθητη κοινωνία και θνησιμότητα. Το στυλ του χιούμορ του είναι παρόμοιο με αυτό του Dave Chappelle, με μια βρετανική ανατροπή σε όλα του τα αστεία.

  Παίξτε μουσική από οποιονδήποτε φάκελο ή τη μουσική βιβλιοθήκη σας στον Firefox

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill

23 Hours to Kill είναι ένα σπέσιαλ που ακολουθεί τον μακροχρόνιο κωμικό Τζέρι Σάινφελντ καθώς συζητά τα εγκόσμια πράγματα της ζωής. Ο Σάινφελντ μιλάει για τον τρόπο που ήταν τα πράγματα παλιά και χρησιμοποιεί σύγχρονα παραδείγματα για να αναπολήσει τις παλιές εποχές. Πιάστε τα μικρά πράγματα στη ζωή και ακούστε καθώς κάνει ένα αστείο για τα μικρά πράγματα.

Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Μια κωμικός στα μέσα της δεκαετίας του ’20 παίρνει τη ζωή της και την κάνει ένα stand-up ξεχωριστό Κρίση Τρίμηνης Ζωής. Η Taylor Tomlinson είναι ένα ανοιχτό βιβλίο καθώς μιλά για τη ζωή της και πώς βλέπει τον εαυτό της να μην πηγαίνει πουθενά. Η Tomlinson ξοδεύει όλη την ώρα μιλώντας για το πώς είναι ο κόσμος αυτές τις μέρες, και το παίρνει με ανάλαφρη διάθεση, ώστε οι άλλοι να καταλάβουν την άποψή της.

Kevin Hart: Ανεύθυνος

Ανεύθυνος του Kevin Hart έχει να κάνει με το πώς πέρασε η χρονιά του και τι έχει ξετυλίξει λόγω της συμπεριφοράς του. Καλύπτει τα πάντα, από τα τρία του παιδιά, τον δεύτερο γάμο του και τα ταξίδια που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του ανελκυστήρα του. Ο Χαρτ καλύπτει όλες τις βάσεις του ενώ σε κάνει επίσης να γελάς με τα τρελά πράγματα που έχει κάνει.

  Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος με το ξεκλείδωτο iPhone σας;

Ronny Chieng: Ο κωμικός Asain Destroys America

Ο Ronny Chieng ανεβαίνει στη σκηνή για να καταπιαστεί με το τι είναι ο σύγχρονος αμερικανικός κόσμος και τι σημαίνει να είσαι «πραγματικά Αμερικανός». Ασιάτης κωμικός καταστρέφει την Αμερική ξεχωρίζει την πολιτική, την ασιατική ταυτότητα, την Αμερική και πολλά άλλα σε αυτό το ειδικό. Τα αστεία του είναι απίστευτα λογικά και η ελαφρότητα των αστείων του διευκολύνει το γέλιο.

Το Hilarity for Charity του Seth Rogen

Το Hilarity for Charity του Seth Rogen φέρνει τα ταλέντα των Nick Kroll, Jeff Goldblum, Chelsea Peretti και άλλων για να σας κάνει να κυλάτε συνεχώς. Με περισσότερες από 10 κωμικές ιδιοφυΐες σε ένα δωμάτιο, υπάρχει ένα στυλ κωμωδίας που μπορούν να απολαύσουν όλοι σε αυτό το αφιέρωμα που δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει για τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Bo Burnham: Κάντε ευτυχισμένο

Κάνω χαρούμενο είναι ένα κωμικό σπέσιαλ του Μπο Μπέρναμ καθώς αναλαμβάνει βαθιές ερωτήσεις. Το Burnham καλύπτει θέματα που κυμαίνονται από τη ζωή, τον θάνατο, τη σεξουαλικότητα, τις ψυχικές ασθένειες και πολλά άλλα, σε ένα stand-up που μοιάζει με παράσταση. Ένα μείγμα από αστεία, σκετς, μουσική και πολλά άλλα κάνει αυτή την ωριαία εκπομπή ένα εξαιρετικό ρολόι για όλους.