Οι καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τις σημειώσεις κατά χρώμα [Chrome]


Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Google Keep μέσω της εφαρμογής Chrome και βρίσκετε χρήσιμη τη λειτουργία κωδικοποίησης χρώματος της υπηρεσίας, τότε οι καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep™ είναι μια επέκταση του Chrome που ίσως θέλετε να δείτε. Αυτή η απλή μικρή επέκταση προσθέτει φίλτρα χρώματος για τις σημειώσεις και τις λίστες που έχετε αποθηκεύσει στο Google Keep. Στην κίτρινη γραμμή προστίθεται μια ετικέτα χρώματος για καθένα από τα χρώματα που μπορείτε να αντιστοιχίσετε σε μια σημείωση. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε ετικέτα χρώματος και οι σημειώσεις θα φιλτράρονται αυτόματα δείχνοντάς σας μόνο αυτές που έχουν συσχετιστεί με το χρώμα που επιλέξατε.

  Στείλτε εφαρμογές από το Chrome για εγκατάσταση στο iPhone σας

Εγκαταστήστε την επέκταση και ανοίξτε το Google Keep στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα δείτε τις χρωματικές ετικέτες στην πορτοκαλί μπάρα. Κάντε κλικ σε μια ετικέτα και οι σημειώσεις στο Keep θα φιλτράρονται έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο οι σημειώσεις στις οποίες έχει εκχωρηθεί το χρώμα στο οποίο κάνατε κλικ. Μπορείτε να επιστρέψετε στην προβολή όλων των σημειώσεων κάνοντας κλικ στην ετικέτα Όλα. Τα φίλτρα είναι αμοιβαία αποκλειόμενα. μπορείτε να προβάλετε μόνο σημειώσεις από οποιαδήποτε κατηγορία χρωμάτων, π.χ. μπορείτε να δείτε όλες τις σημειώσεις που ανήκουν στην κατηγορία κίτρινο, αλλά δεν μπορείτε να προβάλετε σημειώσεις τόσο από την κίτρινη όσο και από την κόκκινη κατηγορία.

  Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Χρησιμοποιείτε μόνο μία ή δύο από τις κατηγορίες χρωμάτων που είναι διαθέσιμες στο Keep και προτιμάτε να βλέπετε μόνο αυτές τις επιλογές στην κίτρινη γραμμή; Επισκεφτείτε τις επιλογές της επέκτασης και μπορείτε να επιλέξετε ποιες ετικέτες χρώματος θα εμφανίζονται στο Keep. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές μεταβαίνοντας στο chrome://extensions/ ή ανοίγοντας την πλαϊνή γραμμή και κάνοντας κλικ στην Προσαρμογή κατηγοριών.

Η επέκταση έχει δύο περιορισμούς που δεν είναι τόσο περιορισμοί όσο είναι προειδοποιήσεις για τη χρήση της. Το φίλτρο των κατηγοριών χρωμάτων δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή Google Keep Chrome ούτε εμφανίζονται στην εφαρμογή Android και είναι προφανές γιατί.

Η επέκταση έχει ένα μικρό σφάλμα. Το Google Keep έχει σχεδίαση με απόκριση, ώστε να μπορείτε να κάνετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης όσο μικρό θέλετε και να μπορείτε να βλέπετε τις σημειώσεις σας, αλλά η επέκταση δεν παίζει καλά όταν κάνετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης μικρότερο. Οι ετικέτες αρχίζουν να επικαλύπτουν η μία την άλλη επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αυτές. Η επέκταση είναι αναμφίβολα χρήσιμη και κάνει κάποιον να αναρωτιέται γιατί το Keep δεν έχει ήδη την επιλογή να φιλτράρει τις σημειώσεις ανά χρώμα.

  3 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τοπικά αρχεία

Εγκαταστήστε τις καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep™ από το Chrome Web Store