Εισαγωγή λιστών αναπαραγωγής iTunes στη σύγχρονη εφαρμογή μουσικής διεπαφής χρήστη στα Windows 8

Η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή Modern UI για το Windows 8, είναι η έκδοση για υπολογιστές ή τίποτα. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή εάν έχετε αλλάξει από iPhone σε διαφορετικό smartphone ή από Mac σε υπολογιστή Windows 8, η μουσική σας πιθανότατα μεταφέρθηκε με κόπο στην εφαρμογή Modern UI Music από το iTunes. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει εύκολη η μετάβαση. Αν υποθέσουμε ότι έχετε μετακινήσει τη μουσική σας στη νέα εφαρμογή, ίσως θέλετε επίσης να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής που δημιουργήσατε στο iTunes και σας ευχαριστούμε πολύ, είναι μια ανώδυνη διαδικασία.

  Πώς να ελέγξετε εάν το TRIM είναι ενεργοποιημένο για τον SSD στα Windows 10

Εισαγωγή από τον ίδιο υπολογιστή

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί με την υπόθεση ότι έχετε εγκαταστήσει το iTunes στον υπολογιστή σας και αλλάζετε από το iTunes στην εφαρμογή Modern UI Music. Εκκινήστε την εφαρμογή Μουσική και κοιτάξτε στην αριστερή γραμμή πλοήγησης κάτω από την επιλογή προσθήκης νέας λίστας αναπαραγωγής είναι η επιλογή εισαγωγής λιστών αναπαραγωγής.

Όταν κάνετε κλικ, η εφαρμογή θα ζητήσει επιβεβαίωση για αναζήτηση λίστες αναπαραγωγής στη βιβλιοθήκη μουσικής σας και εισαγωγή τους. Κάντε κλικ στην «Εισαγωγή λιστών αναπαραγωγής».

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό? η εφαρμογή θα σαρώσει τη μουσική βιβλιοθήκη και όλες οι λίστες αναπαραγωγής θα εισαχθούν και θα παρατίθενται στις λίστες αναπαραγωγής στην εφαρμογή μουσικής.

  Πώς να σχεδιάσετε επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιώντας το Microsoft Word

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την εισαγωγή λιστών αναπαραγωγής. πρώτον, η εφαρμογή κοιτάζει τη μουσική βιβλιοθήκη σας, επομένως ανεξάρτητα από την εφαρμογή από την οποία εισάγετε λίστες αναπαραγωγής, οι λίστες αναπαραγωγής πρέπει να αποθηκεύονται στη μουσική βιβλιοθήκη.

Εισαγωγή από έναν υπολογιστή σε άλλο

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί με την υπόθεση ότι εισάγετε τη λίστα αναπαραγωγής iTunes από Mac ή από παλιό υπολογιστή (πιθανώς με Windows 7 ή Vista) σε υπολογιστή με Windows 8.

Εάν κάνετε εισαγωγή από Mac, μεταβείτε στο

/Users/username/Music/iTunes/iTunes Library.xml

και αντιγράψτε το αρχείο XML.

Εάν κάνετε εισαγωγή από Windows 7 ή Vista, μεταβείτε στο

UsersusernameMusiciTunesiTunes Library.xml

και αντιγράψτε το αρχείο XML.

  Η ενημέρωση του Google Drive σάς επιτρέπει να κλειδώνετε τα αρχεία σας πίσω από έναν 4ψήφιο κωδικό πρόσβασης

Στον υπολογιστή σας με Windows 8, ανοίξτε τη μουσική βιβλιοθήκη, δημιουργήστε έναν φάκελο iTunes και επικολλήστε αυτό το αρχείο εκεί. Τώρα μπορείτε να εισάγετε λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω. Η λίστα αναπαραγωγής θα εμφανιστεί στη στήλη πλοήγησης στην αντίστοιχη ενότητα.