Οι καλύτεροι τρόποι για να βρείτε ένα χαμένο μέλος της οικογένειας

Σε μια ολοένα και πιο ατομικιστική κοινωνία, δεν είναι ασυνήθιστο για οικογένειες να έχουν μέλη να εγκαταλείπουν σχεδόν εξ ολοκλήρου το ραντάρ. Ίσως ο ξάδερφός σας να μετακόμισε σε όλη τη χώρα πριν από χρόνια, ο θείος σας να έχασε την επαφή μετά από ένα διαζύγιο ή να χωρίσατε στη γέννηση από ένα δίδυμο που χάσατε εδώ και καιρό. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε τι απέγιναν αυτά τα χρόνια.

Η επανασύνδεση με τα χαμένα μέλη της οικογένειας ήταν κάποτε μια επίπονη διαδικασία, που συχνά περιελάμβανε την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ. Με την έλευση του Διαδικτύου, ολόκληρες βάσεις δεδομένων μπορούν να αναλυθούν σε όλη τη χώρα προκειμένου να μηδενιστεί η τοποθεσία κάποιου και άλλα βιογραφικά στοιχεία. Σήμερα, θα σας διδάξουμε πώς να χρησιμοποιείτε ιστότοπους ελέγχου ιστορικού για να ταξινομήσετε την τεράστια γκάμα δημόσιων δεδομένων και να βρείτε το μέλος της οικογένειάς σας που χάσατε εδώ και καιρό. Είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε; Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς να βρείτε τα χαμένα μέλη της οικογένειας

Λοιπόν, πήρες τη μεγάλη απόφαση. Έχετε βαρεθεί με τις εικασίες και τις ατελείωτες οικογενειακές συζητήσεις και θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτό το χαμένο μέλος της οικογένειας. Αλλά από πού να ξεκινήσω; Μπορεί να φαίνεται σαν να ψάχνετε για μια βελόνα σε μια θημωνιά. Άλλωστε οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό άνω των 325 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Πώς σκοπεύετε να βρείτε μόνο ένα άτομο; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, τα οποία θα σας δώσουν μια αρκετά καλή ευκαιρία για επιτυχία. Η συνιστώμενη προσέγγισή μας για την εύρεση ενός χαμένου μέλους της οικογένειας είναι η εξής:

Πληροφορίες – το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το άτομο που αναζητάτε. Αυτό σημαίνει να γράψετε όλα όσα γνωρίζετε και, αν είναι δυνατόν, να μιλήσετε με άλλα μέλη της οικογένειας για να λάβετε λεπτομέρειες και από αυτά. Το είδος των πληροφοριών που ψάχνετε να συγκρίνετε είναι πράγματα όπως
Πλήρες όνομα
Τυχόν προηγούμενα ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν
Ημερομηνια γεννησης
Τόπος γέννησης
Τυχόν προηγούμενες γνωστές διευθύνσεις
Ονόματα συζύγου / συζύγου / τέκνων
Ιστορία της εκπαίδευσης
Ιστορικό Απασχόλησης

Όσο περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να συγκεντρώσετε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η αναζήτησή σας. Αλλά αν δεν μπορείτε να πάρετε πολλά από αυτό, μην ανησυχείτε. Ακόμη και με τον ελάχιστο όγκο πληροφοριών, μπορείτε να βρείτε το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας.

Αναζήτηση στο Διαδίκτυο – Ξεκινήστε με μια μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο όπως η Google, η οποία μπορεί να ανασύρει πληροφορίες από τα πιο σκοτεινά μέρη του Διαδικτύου. Αλλά θα πρέπει να είστε λίγο έξυπνοι με τις αναζητήσεις σας. Η απλή εισαγωγή του ονόματος κάποιου είναι απίθανο να επαναφέρει τις σωστές πληροφορίες. Αντίθετα, εισαγάγετε συνδυασμούς των πληροφοριών που έχετε, όπως όνομα και κολέγιο ή όνομα και εταιρεία για την οποία εργάζεστε. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά είναι απλώς πιθανό να εμφανίσετε κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στο χαμένο μέλος της οικογένειάς σας.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Εάν η Google δεν εμφανίζει κάτι συγκεκριμένο, το επόμενο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν κάθε είδους προσωπικές πληροφορίες στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά από αυτά είναι προσβάσιμα σε οποιονδήποτε. Τα μεγάλα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn είναι το προφανές μέρος για να ξεκινήσετε. Εάν δεν εμφανιστεί τίποτα εκεί, δοκιμάστε επίσης τα λιγότερο προφανή όπως το YouTube, το Reddit, το Pinterest, το Tumblr και το Google +. Αξίζει ακόμη και να ρίξετε μια ματιά σε παλαιότερα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το MySpace. Τα προφίλ πολλών ανθρώπων εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα και, αν και είναι παλιά, ενδέχεται να μπορούν να σας παρέχουν νέες πληροφορίες.
Ιστότοποι ελέγχου ιστορικού – Εάν οι δικές σας προσπάθειες σε αναζητήσεις στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κενό, δοκιμάστε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Αυτοί οι ιστότοποι πραγματοποιούν αναζήτηση στις γωνιές του Διαδικτύου καθώς και σε εκατομμύρια διαφορετικές πηγές δεδομένων που είναι διαθέσιμες στο κοινό, στις οποίες ενδέχεται να μην μπορείτε να προσεγγίσετε. Με έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών για ένα άτομο, οι πελάτες συνήθως έχουν κάποια επιτυχία στην εύρεση τους. Εάν το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας είναι εκεί έξω και δεν μπορείτε να το εντοπίσετε μόνοι σας, το πιθανότερο είναι ότι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού μπορεί να το κάνει.

  Πώς να απαγορεύσετε την IP σε κάποιον σε διαφωνία

Προτεινόμενες διαδικτυακές υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού εκεί έξω, οπότε αν έχετε φτάσει στο στάδιο όπου αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε έναν, μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι ως προς το ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους, όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία. Για την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας, θα θελήσετε να πάτε με μια υπηρεσία που προσφέρει:

Μια ολοκληρωμένη γκάμα ελέγχων ιστορικού – Ορισμένες εταιρείες μπορούν να πραγματοποιούν πιο εμπεριστατωμένες αναζητήσεις από άλλες, ανάλογα με τις πηγές στις οποίες έχουν πρόσβαση και τα δεδομένα που αναζητούν. Θέλετε να επιλέξετε έναν ιστότοπο με το μεγαλύτερο δυνατό εύρος αναζητήσεων δεδομένων.
Προσαρμογή αναζήτησης – Ενδέχεται να έχετε διαθέσιμες μόνο ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το μέλος της οικογένειάς σας που λείπει. Επιλέξτε μια υπηρεσία που μπορεί να εκτελέσει μια αξιοπρεπή αναζήτηση με τις πιο ελάχιστες πληροφορίες.
Σωστή έρευνα – Ορισμένοι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι παρέχουν εις βάθος έρευνα, αλλά κάνουν κάτι περισσότερο από μια γρήγορη αναζήτηση στο Google. Όλοι οι προτεινόμενοι ιστότοποί μας έχουν εξαιρετικά σχόλια και αποδεδειγμένο ιστορικό απόδοσης εμπεριστατωμένων και ακριβών αποτελεσμάτων.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Πληρώνετε για μια υπηρεσία συλλογής πληροφοριών, επομένως καλύτερα να μπορείτε να διαβάζετε και να κατανοείτε τα αποτελέσματα. Όλες οι συστάσεις μας έχουν καταβάλει σημαντική σκέψη και προσπάθεια για να σας παρουσιάσουν ακριβείς και κατανοητές αναφορές.
Ευκολία στη χρήση – Οι περισσότεροι ιστότοποι προσφέρουν έναν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις αναζητήσεις και τις πληροφορίες σας. Για άλλη μια φορά, μερικά είναι πολύ πιο εύχρηστα από άλλα. Πηγαίνετε για υπηρεσίες που διαθέτουν γυαλισμένο πίνακα εργαλείων ή που διευκολύνουν την πρόσβαση στο αρχείο σας.
Καλή υποστήριξη πελατών – Ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι μια ακριβής επιστήμη, επομένως οι ιστότοποι πρέπει να διαθέτουν καλή υποστήριξη πελατών για να βοηθήσουν τον χρήστη να επιτύχει ικανοποίηση. Όλες οι προτάσεις μας προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αξιοσημείωτης πρόσβασης εκτός ωραρίου.
Εφαρμογές για κινητά – Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα εν κινήσει αυτές τις μέρες, επομένως η ύπαρξη μιας καλής εφαρμογής για κινητά είναι εξίσου σημαντική με έναν καλό πίνακα ελέγχου. Δεν μπορούν να το προσφέρουν όλοι οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού, αλλά όλοι οι συνιστώμενοι πάροχοι μας προσφέρουν εφαρμογές για κινητά ως βασικό εξοπλισμό.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι με τον ίδιο τρόπο που η αναζήτηση στο Google ή στο Facebook δεν μπορεί να συνοδεύεται από καμία εγγύηση, δεν υπάρχουν επίσης εγγυήσεις για ιστότοπους ελέγχου ιστορικού. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να μην μπορούν να βρουν το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας. Ωστόσο, οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν εντυπωσιακά ιστορικά στοιχεία και υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των χρηστών. Και οι τέσσερις τοποθεσίες που προτείνουμε εδώ προσφέρουν σταθερά θετικά αποτελέσματα και είμαστε βέβαιοι ότι, εάν βρεθεί το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας, καθένας από αυτούς τους ιστότοπους σας προσφέρει τις καλύτερες πιθανότητες να τους βρείτε.

  Είναι ασφαλές και νόμιμο;

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που προσφέρει μια εξαιρετική ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευνας και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να αποκαλύψετε τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας. Η δομή τιμολόγησης του BeenVerified είναι λίγο περίπλοκη και σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Για τη βασική τους τιμή, το BeenVerified θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές πληροφοριών, όπως οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες ποινικού μητρώου, ιστορικό διευθύνσεων και πολλά άλλα.

Για λίγο ακόμα, η premium υπηρεσία τους θα αναζητήσει ακόμα περισσότερες πηγές. Θα στείλουν επίσης έναν δρομέα στα δικαστικά μέγαρα για να αναζητήσουν πιο λεπτομερή ποινικά μητρώα, εάν χρειαστεί. Στο τέλος της διαδικασίας, η τελική αναφορά BeenVerified είναι όμορφα σχεδιασμένη, λεπτομερής και εύκολη στην παρακολούθηση. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις αναζητήσεις σας στο διαδίκτυο μέσω των συσκευών τους iOS ή Android, καθώς και στον εντυπωσιακό διαδικτυακό τους πίνακα ελέγχου. Και η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι επίσης μία από τις καλύτερες που υπάρχουν, με πολλές ώρες λειτουργίας και επτά ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι ένας άλλος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που μας εντυπωσίασε στις δοκιμές και είναι ιδανικός για όποιον αναζητά ένα χαμένο μέλος της οικογένειας. Προσφέρουν επίσης δύο επίπεδα εξυπηρέτησης και η τιμή τους είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. Για το βασικό τους ποσοστό, θα αναλύσουν πηγές όπως μητρώα σεξουαλικών παραβατών, ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό συνήθως εμφανίζει επαρκείς πληροφορίες, αλλά εάν θέλετε περισσότερες, όπως το οικονομικό ιστορικό, τα δικαστικά αρχεία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων, θα χρειαστεί να πληρώσετε για την premium υπηρεσία τους. Το CheckMate προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι κρίμα, αλλά έχουν έναν ωραίο ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων καθώς και εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο. Οι τελικές εκθέσεις τους είναι λεπτομερείς, αλλά εύκολο να ακολουθηθούν και με ωραία διάταξη και όλα τα σχόλια των πελατών που λάβαμε ήταν θετικά.

3. Αληθινός

Το Truthfinder πραγματοποιεί αναζήτηση σε εκατομμύρια δημόσια αρχεία για να δημιουργήσει ένα προφίλ που περιλαμβάνει πιο πρόσφατα στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς. Προσφέρουν επίσης μια υπηρεσία βαθιάς έρευνας στον ιστό, η οποία θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε ακόμη περισσότερες διαδικτυακές πηγές και ιστότοπους κοινωνικών μέσων για να διασφαλίσει ότι δεν θα χαθεί κανένα κομμάτι διαδικτυακών δεδομένων. Τέλος, η υπηρεσία αναφοράς premium εξετάζει πράγματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται και πολλά άλλα.

Οι συνολικές τιμές τους είναι περίπου μεσαίες για τον κλάδο και για τα χρήματα, σίγουρα προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ενώ το Truthfinder προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android επί του παρόντος, το αναπληρώνει με την εξυπηρέτηση πελατών 24/7 χωρίς χρέωση. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας ή να αλληλεπιδράσετε με το Truthfinder για να βρείτε το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας.

4. Intelius

Αναζητούν μια τεράστια γκάμα πηγών για να αποκαλύψουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Με περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις Η.Π.Α., το ρεκόρ τους αντέχει σε έλεγχο.

Η Intelius χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη ερευνητική τεχνολογία, αλλά υπάρχει και ένα σημαντικό ανθρώπινο στοιχείο στην έρευνά τους. Για παράδειγμα, θα στείλουν ένα άτομο να αναζητήσει μη ψηφιοποιημένα αρχεία σε ποινικά και αστικά δικαστήρια εάν είναι απαραίτητο. Προσφέρουν έναν κομψό ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων που είναι καλά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση και οι τελικές αναφορές τους είναι μερικές από τις πιο σαφείς που έχουμε δει. Η Intelius προσφέρει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες και για συσκευές Android και iOS. Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών τους είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακές, με ένα εξυπηρετικό προσωπικό με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

  Κατεβάστε τα αρχεία απευθείας στο iPhone σας και δείτε τα σε μια βιβλιοθήκη [Paid]

Τι είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού;

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να βρουν πληροφορίες για άτομα μέσω μιας τεράστιας σειράς δημοσίως διαθέσιμων πηγών πληροφοριών. Στη συνέχεια, θα συγκεντρώσουν ό,τι βρίσκουν σε μια ευνόητη αναφορά. Διαφορετικοί διαδικτυακοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές πληροφοριών, αλλά όλες οι πληροφορίες που θα συλλέξουν είναι νόμιμα διαθέσιμες για πρόσβαση στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό σχετικά με το από πού προέρχονται αυτές οι ιστοσελίδες τις πληροφορίες τους. Στην πραγματικότητα, είναι απολύτως δυνατό να αναζητήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά θα ήταν μια χρονοβόρα και επίπονη εργασία. Ένας διαδικτυακός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού, από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δεν χρειάζονται πολλές πληροφορίες για να κάνουν τη δουλειά τους. Μόνο μερικά ψήγματα πληροφοριών είναι συνήθως αρκετά για να βρουν κάποιον. Μπορούν επίσης να εστιάσουν τις αναζητήσεις τους σε συγκεκριμένες περιοχές πληροφοριών που θέλετε να γνωρίζετε και να έχετε πρόσβαση σε εθνικές και τοπικές πληροφορίες σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Εάν το μέλος της οικογένειάς σας βρίσκεται ακόμα στη χώρα, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα το βρείτε.

Από πού αντλούν τις πληροφορίες τους;

Διαφορετικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές πληροφοριών, αλλά γενικά, όλοι θα έχουν πρόσβαση στις ίδιες βασικές πληροφορίες. Το πού κάνουν αναζήτηση εξαρτάται από τις πληροφορίες που θέλετε να μάθετε, καθώς και από το επίπεδο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστούν οι ακριβείς πηγές πληροφοριών που θα χρησιμοποιήσουν.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, θα αναζητούν διάφορες πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικών ελέγχων, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για τυχόν νομικές διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν), αρχεία αρχείων, προσωπικές αναφορές , και κάθε πληροφορία που έχει τοποθετήσει ένα άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες διαδικτυακές πηγές.

Γιατί ορισμένες υπηρεσίες είναι δωρεάν ενώ άλλες πρέπει να πληρώνονται;

Υπάρχουν μερικά μέρη που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μια «δωρεάν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού», αλλά πάντα συμβουλεύουμε τους χρήστες να είναι προσεκτικοί με αυτούς τους ιστότοπους. Η λειτουργία ενός αξιόπιστου ιστότοπου ελέγχου ιστορικού απαιτεί τη χρήση ερευνητικών εργαλείων υψηλής τεχνολογίας καθώς και έναν αριθμό ανθρωποωρών. Αυτό δεν παρέχεται δωρεάν, και εάν ένας ιστότοπος προσφέρεται να κάνει τη δουλειά χωρίς κανένα κόστος, πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, παρόλο που ορισμένα τοπικά και κρατικά αρχεία είναι προσβάσιμα δωρεάν, σχεδόν όλα τα δεδομένα που διατηρούνται σε εθνικό επίπεδο απαιτούν την πληρωμή ενός τέλους για να αποκτήσουν πρόσβαση. Επομένως, κανένας ιστότοπος δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα χωρίς κόστος για τον χρήστη.

Σε γενικές γραμμές, εάν μια εταιρεία σας προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν, εσείς είστε το προϊόν και όχι ο καταναλωτής! Οι κακόβουλοι ιστότοποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσποιούνται ότι προσφέρουν μια ευγενή υπηρεσία κατά τη συλλογή των δεδομένων σας προς πώληση σε τρίτους. Στην περίπτωση των διαδικτυακών τοποθεσιών ελέγχου ιστορικού, σίγουρα παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Φυσικά, οι υπερβολικά ακριβοί ιστότοποι δεν παράγουν απαραίτητα καλύτερα αποτελέσματα.

συμπέρασμα

Με μια μικρή χρέωση, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να λάβουν τις πληροφορίες που έχετε και να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε πολύ περισσότερα δεδομένα από αυτά στα οποία έχετε πρόσβαση. Επιπλέον, μπορούν να το κάνουν γρήγορα και με ακρίβεια, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας ένα, θα μπορούσατε να εντοπίσετε το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας μέσα σε λίγες μέρες. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι κάνουν αυτή τη δουλειά. Αλλά σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τα τέσσερα καλύτερα και δεν έχουμε κανέναν απολύτως δισταγμό να προτείνουμε κανένα από αυτά.

Προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να αναζητήσετε ένα χαμένο μέλος της οικογένειας; Ποιες συμβουλές μπορείτε να δώσετε σε άλλους για να βοηθήσετε στην αναζήτησή τους; Έχετε επανασυνδεθεί με επιτυχία και έχετε μια ιστορία να πείτε; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!