Είναι ασφαλές και νόμιμο;

Σήμερα, θα σας δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεμπλοκάρετε στοιχηματικές τοποθεσίες από οπουδήποτε στον κόσμο. Μετά από όλα, μπορεί να είναι απογοητευτικό αν ταξιδεύετε σε μια χώρα όπου ο αγαπημένος σας ιστότοπος τζόγου είναι αποκλεισμένος. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με την επιλογή και τη χρήση ενός VPN για πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό.

Η διατήρηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη ανησυχία τα τελευταία χρόνια. Οι περιστασιακοί χρήστες του διαδικτύου έχουν αρχίσει να λαμβάνουν υπόψη όλες τις ιδιωτικές εταιρείες πληροφοριών που συλλέγουν και αποθηκεύουν, καθώς και τα ακραία μέτρα που θα λάβουν ορισμένες κυβερνήσεις για να λογοκρίνουν και να ελέγχουν τη διαδικτυακή δραστηριότητα. Η διατήρηση του διαδικτύου απόρρητο και προσβάσιμο αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για όποιον έχει πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών και διαδικτυακών πόκερ. Καθώς αυτές οι βιομηχανίες ελέγχονται τόσο αυστηρά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ό,τι κάνετε παρακολουθείται.

Αυτά είναι τα πιο ασφαλή VPN για ξεμπλοκάρισμα ιστοτόπων στοιχημάτων οπουδήποτε:
NordVPN – Καλύτερος αποκλεισμός ιστοτόπων – Δεν υπάρχει κανένας γεωγραφικός περιορισμός στη γη που μπορεί να εμποδίσει το NordVPN να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων – ακόμη και σε χώρες που έχουν βαριά λογοκρισία.
Surfshark – Μια γρήγορη υπηρεσία VPN που εξαλείφει την ταλαιπωρία να ξεπεράσεις τα πιο δύσκολα geoblocks.
ExpressVPN – Ένα από τα πιο γρήγορα VPN εκεί έξω, αλλά αρκετά ισχυρό για να νικήσει ακόμη και το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας
PureVPN – Αξιόπιστο VPN που χρησιμοποιείται από χιλιάδες σε όλο τον κόσμο για να ξεμπλοκάρουν ιστοτόπους στοιχημάτων και να κρύψουν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο
IPVanish – Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ταχύτητα, μην χάσετε ποτέ ξανά ένα διαδικτυακό παιχνίδι πόκερ.
VyprVPN – Ενεργοποιήστε το πρωτόκολλο Chameleon για να εξαφανιστεί εντελώς στο διαδίκτυο, παρακάμπτοντας κρυφά τη λογοκρισία.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε από την επιτήρηση και άλλες διαδικτυακές απειλές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Τα VPN κρυπτογραφούν τα δεδομένα και τους εκχωρούν μια νέα διεύθυνση IP, και τα δύο μέτρα που καθιστούν σχεδόν αδύνατο να προσδιορίσετε ποιος είστε και ποιους ιστότοπους χρησιμοποιείτε. Τα VPN σάς επιτρέπουν επίσης να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό, ενώ μένετε κρυμμένοι με ασφάλεια πίσω από έναν τοίχο ανωνυμίας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Είναι νόμιμη η πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό με VPN;

Τα VPN είναι απίστευτα χρήσιμα εργαλεία που προσθέτουν απόρρητο και ανωνυμία σε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τους τοπικούς νόμους χωρίς συνέπειες. Κάθε πολιτεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και κάθε χώρα στον κόσμο, έχει το δικό της σύνολο κανονισμών που διέπουν τον διαδικτυακό τζόγο. Η χρήση ενός VPN για πρόσβαση σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων ενώ βρίσκεστε σε μια περιοχή που απαγορεύει τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια εξακολουθεί να παραβιάζει το νόμο. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα με την πρόσβαση σε ιστοτόπους στοιχημάτων διασυνοριακά, γι’ αυτό να είστε πάντα προσεκτικοί και να κάνετε την έρευνά σας πριν τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα.

Η καλύτερη χρήση για εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι να κρατάτε κρυφά την ταυτότητα και την τοποθεσία σας από κακόβουλα τρίτα μέρη. Οι ISP καταγράφουν συχνά πράγματα όπως αιτήματα ιστοτόπων και ιστορικό επισκεψιμότητας, οι κυβερνητικές υπηρεσίες εμπλέκονται σε μαζική παρακολούθηση και οι χάκερ αναζητούν πάντα νέους τρόπους για να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες. Τα VPN σας προστατεύουν από όλα αυτά. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο στοιχημάτων, ενδέχεται να ενεργοποιείτε μερικές προειδοποιητικές σημαίες σε αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο στοιχημάτων θέλετε με απόλυτη ιδιωτικότητα.

Αξιολόγηση του καλύτερου VPN για πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό

Το απόρρητο είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν επιλέγετε ένα VPN για διαδικτυακά στοιχήματα, τόσο πολύ που σχεδόν κάθε άλλο χαρακτηριστικό μπορεί να θυσιαστεί για πρόσθετη ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι επίσης βασικό συστατικό του απορρήτου. Τα VPN χειρίζονται πολλά σημαντικά δεδομένα. Εάν η εταιρεία δεν είναι αξιόπιστη, θα μπορούσε να λάβει αυτές τις πληροφορίες και να τις πουλήσει χωρίς τη γνώση κανενός. Η φήμη ενός VPN είναι συχνά εξίσου σημαντική με τις πραγματικές πολιτικές απορρήτου του, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακά στοιχήματα.

Κάναμε την απόφαση πιο εύκολη, προσφέροντας μερικά προτεινόμενα VPN παρακάτω. Χρησιμοποιήσαμε επίσης τα ακόλουθα κριτήρια για να τα ταξινομήσουμε και να τα επιλέξουμε, ώστε να γνωρίζετε ότι απολαμβάνετε μια αξιόπιστη και ιδιωτική διαδικτυακή εμπειρία, ανεξάρτητα από το ποιο από αυτά είναι το καλύτερο VPN.

Φήμη – Ο πιο δύσκολος παράγοντας για μέτρηση είναι και ο πιο σημαντικός. Οι παρακάτω προτάσεις VPN αφορούν εταιρείες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια. Έχουν μεγάλες, καθιερωμένες βάσεις πελατών και τους εμπιστεύονται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, καθιστώντας τους μερικές από τις καλύτερες επιλογές για το επόμενο VPN σας.
Πολιτική καταγραφής – Οι πολιτικές καταγραφής VPN μπορούν να επηρεάσουν ή να καταστρέψουν το διαδικτυακό σας απόρρητο. Τα αρχεία καταγραφής μπορούν να αποθηκεύσουν τα πάντα από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε στην τοπική σας διεύθυνση IP, όλα αυτά θα μπορούσαν να βλάψουν το διαδικτυακό σας απόρρητο εάν το λάθος μέρος αποκτούσε πρόσβαση σε αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε αυτά τα δεδομένα ιδιωτικά είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν. Οι πολιτικές μηδενικής καταγραφής στην κυκλοφορία είναι εξαιρετικά σημαντικές σε ένα σταθερό VPN.
Πρόσθετα πρωτόκολλα ασφαλείας – Οι περισσότεροι χρήστες VPN τηρούν το βασικό πρωτόκολλο OpenVPN που αναπτύσσει η υπηρεσία τους από προεπιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες επιλογές που μπορούν να παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια σε βάρος της ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων L2TP/IPSec και PPTP. Αυτά μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την προσπάθειά σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.
Δικαιοδοσία – Στενά συνδεδεμένη με τις πολιτικές καταγραφής, η δικαιοδοσία μιας εταιρείας VPN μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο απόρρητό σας. Εάν είναι εγγεγραμμένοι σε μια χώρα που ασκεί επιτήρηση ή μοιράζεται δεδομένα με άλλες κυβερνήσεις, μπορεί να αναγκαστούν να κρατούν μυστικά αρχεία καταγραφής και να μοιράζονται πληροφορίες χωρίς να ενημερώνουν τους πελάτες. Μια ισχυρή πολιτική απορρήτου μπορεί να καταστραφεί από κακές επιλογές δικαιοδοσίας.
Τρόποι πληρωμής – Μια πτυχή της διαδικτυακής ανωνυμίας που συχνά παραβλέπεται είναι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνετε για το VPN σας. Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal, είναι σοκαριστικά εύκολο να εντοπίσετε τη δραστηριότητά σας πίσω στην ταυτότητά σας. Πολλά VPN προσφέρουν πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin, το οποίο προσθέτει ένα νέο επίπεδο ανωνυμίας σε όλη τη διαδικασία.

  Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι

1. NordVPN

Το NordVPN είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στον κλάδο και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που υπονομεύει τον ανταγωνισμό. Τυχαίνει επίσης να είναι ένας καθιερωμένος και αξιόπιστος πάροχος VPN που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια. Όταν εγγραφείτε, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο διακομιστών, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περισσότερους από 5000 διακομιστές σε 61 διαφορετικές χώρες. Αυτοί οι αριθμοί εγγυώνται ότι θα μπορείτε να βρείτε μια γρήγορη σύνδεση στη χώρα της επιλογής σας, ανεξάρτητα από το πού ζείτε ή πού τυχαίνει να ταξιδεύετε. Το NordVPN παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό του χωρίς περιορισμούς στην κυκλοφορία P2P, τις λήψεις torrent ή το εύρος ζώνης.

Για το απόρρητο, το NordVPN αναπτύσσει μία από τις καλύτερες πολιτικές μηδενικής καταγραφής στην επιχείρηση, που καλύπτει τα πάντα, από αρχεία καταγραφής εύρους ζώνης έως επισκεψιμότητα, χρονικές σημάνσεις, ακόμη και διευθύνσεις IP. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμη και τα πιο μικρά ίχνη της διαδικτυακής σας δραστηριότητας είναι αδύνατο να εντοπιστούν. Υποστήριξη που είναι χαρακτηριστικά προστασίας kill switch και διαρροής DNS, κρυπτογράφηση AES 256 bit σε όλα τα δεδομένα, ειδικοί διακομιστές με δυνατότητα κρυπτογράφησης 2048 bit και πληρωμές μέσω bitcoin για πλήρη ανωνυμία. Το NordVPN προσφέρει μια φανταστική διαδικτυακή εμπειρία που σας κρατά ασφαλείς, ανεξάρτητα από το τι.

Περισσότερα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του NordVPN:

Εξειδικευμένοι διακομιστές που προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες, όπως ταχύτερες λήψεις P2P, διπλή κρυπτογράφηση, onion routing και προστασία DDoS
Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία και η Τουρκία
Αξιόπιστη ροή ροών Netflix, ακόμη και όταν άλλα VPN είναι αποκλεισμένα
Ελαφριές εφαρμογές για Windows, Mac, Linux, Android, iOS και άλλα

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το αμερικανικό Netflix, iPlayer, Amazon Prime και άλλες υπηρεσίες ροής
Διαφορετικές διευθύνσεις IP aervers
Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας
Δεν διατηρεί κανένα μεταδεδομένο της περιήγησής σας
Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Μειονεκτήματα
Οι εφαρμογές μπορεί κάποια στιγμή να καθυστερήσουν να συνδεθούν.

2. Surfshark

Σχετικά νεοφερμένος στη σκηνή του VPN, το Surfshark φτιάχνει όνομα ως ένα πραγματικά σύγχρονο VPN. Αυτό είναι αμέσως εμφανές στην απόλυτη έλλειψη bloat στη διεπαφή της εφαρμογής τους. είναι η πιο καθαρή, κομψή διάταξη που έχουμε δει ποτέ – και εντελώς αυτονόητη ακόμα και για αρχάριους.

Όμως, όσον αφορά το να ξεπεράσετε γεωγραφικά μπλοκ και να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στοιχημάτων, το Surfshark είναι ασυμβίβαστα ισχυρό. Ολόκληρο το δίκτυό τους (800+ διακομιστές σε 50 χώρες παγκοσμίως) διαθέτει τον άθραυστο κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης 256-AES-GCM, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε το τούνελ σας στο δωρεάν και ανοιχτό Διαδίκτυο. Επιπλέον, το Surfshark εντυπωσιάζει με τα πρωτοποριακά του πρωτόκολλα τούνελ, βελτιστοποιημένα για ασφάλεια και ταχύτητα: OpenVPN, IKEv2/IPSec και WireGuard.

Και αν βρίσκεστε σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βαριά λογοκριμένη χώρα, το Surfshark εντοπίζει αυτόματα περιορισμούς δικτύου και τους παρακάμπτει με τη λειτουργικότητά του NoBorders. Αυτό μπορεί να σπάσει ακόμη και το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας, επομένως είστε πραγματικά έτοιμοι να ξεμπλοκάρετε τα τυχερά παιχνίδια οπουδήποτε στον κόσμο.

Η εμπιστοσύνη εγγυάται η πολιτική καταγραφής στερλίνων του Surfshark και οι διακομιστές μόνο με RAM.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετικά αξιόλογη υπηρεσία VPN που παρέχει γρήγορες λήψεις, ιδιωτικές συνδέσεις και φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό. Με το ExpressVPN, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ιδιωτικά μέσω οποιασδήποτε συσκευής διαθέτετε, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, smartphone και tablet. Η εύρεση ενός γρήγορου διακομιστή δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα με το δίκτυο των 3000 κόμβων της εταιρείας σε 94 διαφορετικές χώρες. Και αν ποτέ νιώσετε ότι η σύνδεσή σας υστερεί, απλώς ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία δοκιμής ταχύτητας, ελέγξτε τις λεπτομέρειες και μεταβείτε σε έναν ταχύτερο διακομιστή!

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας [No Root]

Το ExpressVPN διευκολύνει τη διατήρηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Ό,τι βγαίνει από τη συσκευή σας είναι κρυπτογραφημένο με κρυπτογράφηση AES 256-bit και υποστηρίζεται από μια πολιτική μηδενικής καταγραφής για όλη την κίνηση, τα αιτήματα DNS και τις διευθύνσεις IP. Οι τοπικές συνδέσεις σφραγίζονται σφιχτά τόσο με προστασία διαρροής DNS όσο και με διακόπτη αυτόματης απενεργοποίησης, διασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση πτώσης του διαδικτύου ή βλάβης του λογισμικού, η πραγματική σας ταυτότητα παραμένει ασφαλής.

Τα χαρακτηριστικά του ExpressVPN με μια ματιά:

Λειτουργίες ανωνυμίας κορυφαίας βαθμίδας που διατηρούν τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ιδιωτική, επιτρέποντας απεριόριστη πρόσβαση ακόμη και σε χώρες όπως η Κίνα και η Τουρκία
Δέχεται πληρωμές bitcoin μέσω BitPay για εύκολες και ανώνυμες συνδρομές
Χωρίς περιορισμούς στο εύρος ζώνης, τις λήψεις δικτύου P2P ή την κυκλοφορία torrent
Αξιόπιστη πρόσβαση σε ροές Netflix μέσω του ιστότοπου και των εφαρμογών

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το Netflix των ΗΠΑ, το iPlayer του BBC και άλλες υπηρεσίες ροής
3.000+ εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές
Δεν βρέθηκαν διαρροές DNS/IP
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Υποστήριξη συνομιλίας 24/7.

Μειονεκτήματα
Το πρόγραμμα από μήνα σε μήνα έχει υψηλό κόστος.

4. PureVPN

Το PureVPN κάνει βήματα πέρα ​​από τις συνήθεις προσφορές VPN για να παρέχει ένα ολόκληρο σύνολο λειτουργιών απορρήτου που σας βοηθούν να προστατεύεστε στο διαδίκτυο. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, επιλογές φιλτραρίσματος ιστού, προστασία από κακόβουλο λογισμικό, ακόμη και σαρωτές προστασίας από ιούς, όλα αυτά εκτός από το συνηθισμένο σύνολο πλεονεκτημάτων VPN. Αυτά αποτελούν μια απίστευτη προσθήκη στο οπλοστάσιο απορρήτου οποιουδήποτε, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για να παραμείνετε ασφαλείς κατά την πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό. Προσθέστε τις δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS και αυτόματου διακόπτη kill του PureVPN και έχετε προστασία από όλες τις πλευρές.

Το PureVPN δεν μειώνει τις δυνατότητες VPN μόνο και μόνο επειδή προσφέρει αυτά τα πρόσθετα. Τα δεδομένα που εξέρχονται από τη συσκευή σας κλειδώνονται με κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστατεύονται στα παρασκήνια με μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής σε όλη την κυκλοφορία. Η επιλογή διακομιστή είναι επίσης εντυπωσιακή με πάνω από 750 κόμβους σε 141 χώρες, όλοι οι οποίοι ανήκουν και λειτουργούν από τον ίδιο τον PureVPN! Ως πρόσθετο μπόνους, μπορείτε να πληρώσετε για συνδρομές χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία ανώνυμων κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash και άλλων. Για πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής που συνοδεύεται από εύχρηστα πλεονεκτήματα, το PureVPN είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του PureVPN με μια ματιά:

Εξατομικευμένες εφαρμογές για Windows, Mac, Linux, Android, iOS και ακόμη και επέκταση Chrome
Κανένας περιορισμός στην κίνηση torrent ή P2P και εντελώς απεριόριστο εύρος ζώνης
Προηγμένη προστασία κατά των ιών, φίλτρα ιστού και λειτουργίες κατά του phishing
Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

5. IPVanish

Το IPVanish στοχεύει να παρέχει την τέλεια διαδικτυακή εμπειρία, με απίστευτες δυνατότητες απορρήτου και ένα δίκτυο αστραπιαίων διακομιστών. Όλα ξεκινούν με την κρυπτογράφηση AES 256-bit, το βιομηχανικό πρότυπο που αναδιπλώνει δεδομένα σε κρυπτογραφία τόσο περίπλοκη που θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να σπάσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, το IPVanish έχει μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής σε όλη την κυκλοφορία, μαζί με λειτουργίες προστασίας kill switch και DNS από διαρροές για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Μόλις συνδεθείτε στο VPN, είστε τόσο αόρατοι.

Το IPVanish αναπτύσσει ένα τεράστιο δίκτυο με περισσότερους από 850 διακομιστές σε 60 διαφορετικές χώρες, παρέχοντας συνολικά 40.000 κοινές διευθύνσεις IP για τους χρήστες του. Αυτό δημιουργεί μια ισχυρή βάση για την ανωνυμία στο διαδίκτυο και σας δίνει πολλές επιλογές για γρήγορη σύνδεση οπουδήποτε στον κόσμο. Το IPVanish εγγυάται επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, χωρίς περιορισμό ταχύτητας και απεριόριστη πρόσβαση σε δίκτυα P2P και λήψεις torrent.

Χαρακτηριστικά IPVanish με μια ματιά:

Ασφαλείς διακομιστές με απίστευτες ταχύτητες σύνδεσης για ομαλές ροές βίντεο HD και 4K
Ελαφρύ λογισμικό για συσκευές Windows, Mac, Linux, iOS και Android
Κατεβάστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω BitTorrent με πλήρη ανωνυμία
Πληρώστε με bitcoin για αυξημένη ανωνυμία

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας IPVanish.

6. VyprVPN

Το VyprVPN κάνει μερικά μοναδικά πράγματα στο όνομα του διαδικτυακού απορρήτου, όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα ή τη χρηστικότητα. Πρώτον, αυτός ο πάροχος κατέχει και διαχειρίζεται ολόκληρο το δίκτυο διακομιστών του, πάνω από 700 σε 70 διαφορετικές χώρες. Αυτοί είναι ισχυροί αριθμοί για οποιοδήποτε VPN, αλλά το εντυπωσιακό μέρος είναι ότι το VyprVPN χειρίζεται όλες τις συντηρήσεις, τις αναβαθμίσεις και τις διαμορφώσεις λογισμικού. Τα τρίτα μέρη δεν έχουν ποτέ πρόσβαση στους διακομιστές, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Η ολοκλήρωση αυτού του πακέτου απορρήτου είναι η κρυπτογράφηση AES 256-bit, μια πολιτική μηδενικής καταγραφής για αιτήματα και κυκλοφορία DNS και προστασία από διαρροές DNS και διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης.

Το VyprVPN έχει επίσης ένα μοναδικό πρωτόκολλο, το Chameleon, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Chameleon λαμβάνει κρυπτογραφημένα πακέτα δεδομένων και τυλίγει τα μεταδεδομένα τους σε ένα νέο επίπεδο κρυπτογράφησης, μια διαδικασία που βοηθά στην εξάλειψη της επιθεώρησης πακέτων σε βάθος (DPI) που χρησιμοποιείται συνήθως από παρόχους υπηρεσιών Internet και κυβερνητικές υπηρεσίες για τον περιορισμό των συνδέσεων ή την κατασκοπεία της δραστηριότητας των χρηστών. Με το DPI εκτός εικόνας, κερδίζετε απίστευτη ελευθερία στο διαδίκτυο, καταστρέφοντας τα φίλτρα λογοκρισίας σε μέρη όπως η Κίνα, η Τουρκία και η Μέση Ανατολή. Θα έχετε επίσης μεγαλύτερη ελευθερία πρόσβασης σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό.

  Πώς να δημιουργήσετε πρότυπα στα Έγγραφα Google

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του VyprVPN περιλαμβάνουν:

Μοναδικά πρωτόκολλα που βοηθούν στην παροχή πρόσθετων λειτουργιών ανωνυμίας και απορρήτου
Απεριόριστο εύρος ζώνης και κανένας περιορισμός στην κυκλοφορία P2P ή λήψεις torrent
Προσαρμοσμένες εφαρμογές για όλες τις σύγχρονες συσκευές, tablet, smartphone και πολλά άλλα
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κυκλοφορία P2P ή torrent

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το VyprVPN.

Πώς να μείνετε κρυμμένοι όταν στοιχηματίζετε στο Διαδίκτυο

Το απόρρητο στο διαδίκτυο είναι δύσκολο να επιτευχθεί για τους περιστασιακούς σέρφερ και τους streamers βίντεο. Όταν αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό, μπορείτε να προσελκύσετε πολύ περισσότερη ανεπιθύμητη προσοχή. Οι χάκερ στοχεύουν τακτικά ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών με την ελπίδα να λάβουν πληροφορίες πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες παρακολουθούν επίσης τα στοιχηματικά καταστήματα για να παρακολουθούν για παράνομη δραστηριότητα, συχνά στοχεύοντας αθώους χρήστες για μικρές, τυχαίες παραβάσεις. Όλοι είναι πρόθυμοι να σας δημιουργήσουν προβλήματα, γεγονός που κάνει το να μείνετε κρυμμένοι ακόμα πιο σημαντικό.

Η χρήση ενός VPN είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την απόκρυψη της ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικά ακόμη μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κάνετε τις περιπέτειές σας στο διαδίκτυο λίγο πιο ασφαλείς. Ακολουθήστε οποιαδήποτε ή όλες τις παρακάτω συμβουλές για να παραμείνετε ασφαλείς.

Αποφύγετε τα δωρεάν VPN – Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN μπορεί να φαίνονται ως ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ταυτότητά σας, αλλά στην πραγματικότητα συχνά συλλέγουν και πωλούν πληροφορίες χρήστη στον πλειοδότη. Εάν πρόκειται να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, χρειάζεστε πραγματικό απόρρητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε, όχι κάποιο σκιερό VPN.
Χρησιμοποιήστε καρτέλες ανώνυμης περιήγησης/ιδιωτικές – Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης έχουν μια ιδιωτική λειτουργία που σας επιτρέπει να σερφάρετε χωρίς να αφήνετε ένα ίχνος φρυγανιάς. Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο ή κοινόχρηστο υπολογιστή, να χρησιμοποιείτε πάντα αυτές τις καρτέλες. Είναι σημαντικό να θυμάστε, ωστόσο, ότι η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης επηρεάζει μόνο τα δεδομένα στην τοπική συσκευή σας και δεν σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο.
Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor – Το πρόγραμμα περιήγησης Tor χρησιμοποιεί τη δρομολόγηση κρεμμυδιού για την κρυπτογράφηση και την ανωνυμοποίηση των δεδομένων σας, στέλνοντάς τα μέσω ενός κατανεμημένου δικτύου υπολογιστών για να είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί ή να αναγνωριστεί. Το Tor είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να διατηρεί τη δραστηριότητά σας ασφαλή όταν χρησιμοποιείτε ιστότοπους στοιχημάτων στο εξωτερικό. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ πιο αργό από ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης.
Χρησιμοποιήστε ένα ζωντανό λειτουργικό σύστημα – Ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε κρυφοί είναι να μην αφήνετε κανένα ίχνος πίσω σας. Ζωντανά λειτουργικά συστήματα όπως TailsOS να σας δώσει έναν ασφαλή και προσωρινό τρόπο πρόσβασης στο διαδίκτυο. Όταν τελειώσετε, κανείς δεν θα ξέρει ότι ήσασταν εκεί.
Εγκατάσταση προσθηκών προγράμματος περιήγησης απορρήτου – Οι κατάλληλες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης μπορούν να προσθέσουν λίγη ασφάλεια και απόρρητο στις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Privacy Badger είναι μια καλή αρχή, καθώς αφαιρεί τον επιβλαβή κώδικα παρακολούθησης που μπορεί να σας ακολουθήσει στον ιστό. HTTPS Παντού αναγκάζει τους ιστότοπους να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο HTTPS, το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες για να τις διατηρεί ιδιωτικές.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Δείτε τους οδηγούς μας για το πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και πώς να παραμείνετε εντελώς κρυφοί στο διαδίκτυο!

Πού είναι νόμιμη η πρόσβαση σε ιστότοπους στοιχημάτων;

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων διατίθενται σε πολλές μορφές. Μερικοί είναι απλοί ιστότοποι πόκερ που σας επιτρέπουν να παίξετε και να στοιχηματίσετε εναντίον άλλων παικτών, ενώ άλλοι προσφέρουν διεπαφή σε στυλ καζίνο, λοταρίες, αθλητικά ή στοιχήματα αλόγων, ακόμη και μπίνγκο! Οι νόμοι που αφορούν τον διαδικτυακό τζόγο μπορεί να διαφέρουν διακριτικά ανάλογα με τον τύπο του στοιχήματος που πραγματοποιείται, αλλά η διατύπωση είναι γενικά σαφής.

Παρακάτω είναι μερικές χώρες και οι επίσημες πολιτικές τους σχετικά με τα διαδικτυακά στοιχήματα. Εάν διαμένετε ή επισκέπτεστε μία από αυτές τις περιοχές, πρέπει να συμμορφώνεστε με τους νόμους τους, ακόμα κι αν έχετε VPN ή έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που βρίσκονται σε άλλες περιοχές.

Αυστραλία – Το διαδικτυακό πόκερ, τα παιχνίδια καζίνο και τα αθλητικά στοιχήματα μέσω αδειοδοτημένων λειτουργιών είναι νόμιμα
Καναδάς – Ο διαδικτυακός τζόγος οποιουδήποτε τύπου δεν απαγορεύεται ρητά, αλλά πρέπει να λαμβάνει χώρα μέσω ενός ιδρύματος που ανήκει και έχει άδεια από μια επαρχιακή κυβέρνηση
Κίνα – Τα διαδικτυακά παιχνίδια πόκερ, καζίνο, αθλήματα και στοιχήματα που χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα είναι όλα παράνομα
Γαλλία – Οι διαδικτυακές ανταλλαγές στοιχημάτων είναι παράνομες, αλλά επιτρέπονται άλλοι τύποι διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, υπό την προϋπόθεση ότι ο χειριστής έχει άδεια
Γερμανία – Τα περισσότερα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια είναι παράνομα, με εξαίρεση τα στοιχήματα ιπποδρομιών. Ορισμένες πολιτείες εντός της χώρας έχουν αδειοδοτημένα καταστήματα που παρέχουν νόμιμες διαδικτυακές εναλλακτικές λύσεις και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες
Ινδία – Τα διαδικτυακά στοιχήματα είναι παράνομα σε ορισμένες πολιτείες της χώρας, όπως και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια καρτών όπως το πόκερ και το μπλάκτζακ
Ιαπωνία – Ο αθλητικός τζόγος μέσω Διαδικτύου είναι νόμιμος, αλλά εμπίπτει σε αυστηρές οδηγίες. Τα παιχνίδια πόκερ και καζίνο που χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα είναι παράνομα
Ρωσία – Τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια και τα στοιχήματα απαγορεύονται αυστηρά
Σιγκαπούρη – Όλα τα διαδικτυακά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών, καζίνο, πόκερ και στοιχημάτων είναι παράνομα
Ηνωμένο Βασίλειο – Το διαδικτυακό στοίχημα θεωρείται παράνομο εκτός εάν χορηγηθεί άδεια στη συμμετέχουσα επιχείρηση
Ηνωμένες Πολιτείες – Η τοποθέτηση στοιχημάτων και η συμμετοχή σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια είναι παράνομη σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια, πρωταθλήματα φαντασίας και ινδικούς ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών που δεν ορίζονται αυστηρά ως τζόγος στο διαδίκτυο. Ορισμένες πολιτείες αγωνίζονται επί του παρόντος για το δικαίωμα να επιτρέπουν το διαδικτυακό στοίχημα εντός των συνόρων τους