Κατεβάστε τα αρχεία απευθείας στο iPhone σας και δείτε τα σε μια βιβλιοθήκη [Paid]


Πολύ πριν υπάρξουν smartphones, υπήρχαν feature phones και η Nokia κυβερνούσε αυτή την αγορά. Τα τηλέφωνα δυνατοτήτων συνόδευαν κάρτες μνήμης και στις περισσότερες θα μπορούσατε να τις συνδέσετε στο σύστημά σας και να αντιγράψετε αρχεία απευθείας σε αυτές. Στη συνέχεια ήρθαν τα smartphone και ο καθένας είχε έναν διαφορετικό τρόπο για το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί το σύστημα αρχείων όταν συνδέεται σε έναν υπολογιστή. Τα τηλέφωνα Android εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε το τηλέφωνο ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης, αλλά το iOS είναι πιο περιοριστικό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ταινίες και φωτογραφίες στο ρολό της κάμερας από το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση αρχείων από το Gmail ή η λήψη ενός συμπιεσμένου αρχείου στη συσκευή σας χωρίς εφαρμογές όπως το Dropbox. Γνωρίστε το Quik downloader, μια εφαρμογή iOS αξίας 1,99 $ στο App Store που σας επιτρέπει να κατεβάζετε απευθείας αρχεία από το Safari και το Chrome. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά έξυπνη. λειτουργεί ως επέκταση και σαρώνει μια ολόκληρη σελίδα για συνδέσμους λήψης. Μπορείτε να επιλέξετε ποια αρχεία θα κατεβάσετε και στη συνέχεια να τα προβάλετε στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής. Πρέπει να εκτελείτε iOS 8 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

  Πώς να επαναφέρετε την εικόνα προβολής στην Αναζήτηση εικόνων Google

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα λήψης Quik και ανοίξτε μια ιστοσελίδα με έναν σύνδεσμο λήψης σε αυτήν. Πατήστε το κουμπί περισσότερα και ενεργοποιήστε την επέκταση. Μόλις ενεργοποιηθεί, πατήστε το κουμπί Λήψη με γρήγορη δράση για να στείλετε τον σύνδεσμο της σελίδας στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή σαρώνει τη σελίδα για όλους τους διαθέσιμους συνδέσμους λήψης. Λαμβάνετε μια πλήρη λίστα με κάθε στοιχείο που μπορεί να κατεβάσει η εφαρμογή. Μπορείτε να ξεκινήσετε πολλές λήψεις ταυτόχρονα απλά πατώντας το κουμπί με το μικρό βέλος δίπλα σε κάθε στοιχείο. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Λήψη επάνω δεξιά για να ξεκινήσει η λήψη. Για μεγαλύτερα αρχεία, θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο λήψης αρχείων, αλλά τα μικρότερα αρχεία θα κατεβαίνουν σε δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε στην εφαρμογή και μπορείτε να δείτε τα αρχεία στη βιβλιοθήκη της. Η βιβλιοθήκη χωρίζεται σε τρεις καρτέλες. Όλα τα αρχεία, τα έγγραφα και τα πολυμέσα.

  5 Εναλλακτικές λύσεις GIPHY για μεταφόρτωση και κοινή χρήση GIF

Ένα αιωρούμενο κουμπί κάτω δεξιά σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που είναι ο μόνος τρόπος εναλλαγής μεταξύ του προγράμματος περιήγησης, των λήψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και των αρχείων που έχουν ληφθεί με επιτυχία.

Το Quik έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να το αναγκάσετε να εμφανίζει πάντα την έκδοση για υπολογιστές ενός ιστότοπου. Η εφαρμογή, αν και πολύ βασική, είναι κάτι που ήθελα προσωπικά στο iPhone μου εδώ και χρόνια. Το iOS 8 έχει πάρει κάτι σαν αυτό, αλλά επιτέλους είναι εδώ.

Εγκαταστήστε το Quick Downloader από το App Store

  Πώς να συμπεριλάβετε υπότιτλους στα γραφήματα του Microsoft Excel