Οι καλύτεροι τρόποι ανάγνωσης ειδήσεων στο iPhone ή το iPad σας

Το iPhone και το iPad είναι ιδανικά για να καταναλώνετε ειδήσεις, είτε πρόκειται για τρέχουσες υποθέσεις είτε για τα πιο πρόσφατα στην αγαπημένη σας αθλητική ομάδα. Το iPad, συγκεκριμένα, είναι ιδανικά κατάλληλο για να διαβάζετε και να διαβάζετε, και θα σας πούμε πώς να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Με το App Store γεμάτο με νέες εφαρμογές για το iPhone ή το iPad σας, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες να κατεβάσετε και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αγοράσετε. Με την Apple να προσφέρει τη δική της εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων, Apple News, χρειάζεται καν να δοκιμάσετε μια λύση τρίτων; Θα σας προτείναμε ναι, ναι, και θα σας πούμε για μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε για να ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές θα είναι δωρεάν και κάποιες θα απαιτούν χρέωση. Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε αν αξίζει να πληρώσετε για την ανάγνωση ειδήσεων.

Ας πηδήξουμε μέσα!

Πίνακας περιεχομένων

Feedly

Το Feedly είναι μια εφαρμογή και υπηρεσία που κέρδισε μεγάλη απήχηση όταν η Google έκλεισε την υπηρεσία Google Reader RSS πριν από μερικά χρόνια, και με βάσιμους λόγους. Ένας δωρεάν λογαριασμός Feedly σάς προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με το παλιό Google Reader, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για iPhone και iPad που κάνουν την ανάγνωση μια ευχάριστη εμπειρία. Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας πηγές ειδήσεων και το Feedly θα προσφέρει επίσης μερικές προτάσεις εάν αυτό είναι κάτι που σας αρέσει.

  Πώς να ρυθμίσετε το Tor Browser Bundle στο Ubuntu

Ένας δωρεάν λογαριασμός Feedly σάς δίνει πρόσβαση σε ειδήσεις από έως και 100 πηγές, καθώς και σε εφαρμογές iPhone, iPad και web, με διαφημίσεις που εισάγονται στις ροές δεδομένων σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, καθώς και να προσθέσετε απεριόριστες πηγές, σκεφτείτε τη συνδρομή 5,41 $ ανά μήνα στο Feedly Pro. Αν διαβάζετε πολύ, αξίζει τον κόπο, και υπάρχουν και πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε το Feedly από το App Store

Nuzzel

Η προσέγγιση που ακολουθεί η Nuzzel είναι πολύ διαφορετική από άλλες εφαρμογές, επειδή δεν συλλέγει πηγές ειδήσεων από μόνη της. Αντίθετα, παρακολουθεί τα άτομα που ακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια εμφανίζει τους συνδέσμους για τους οποίους μιλούν. Όσο περισσότεροι μιλούν για έναν σύνδεσμο, τόσο περισσότερο θεωρείται σημαντικός. Ο Nuzzel θα σας δείξει τον σύνδεσμο, καθώς και όλα τα άτομα που ακολουθείτε και μιλάτε ενεργά για αυτόν. Αυτό κάνει το Nuzzel μια εξαιρετική πηγή περιεχομένου, επειδή σημαίνει ότι θα βλέπετε πάντα συνδέσμους που συνήθως δεν θα συναντούσατε. Το μπόνους; Το Nuzzel είναι δωρεάν.

Κατεβάστε το Nuzzel από το App Store

Apple News

Η εφαρμογή Apple News διατίθεται σε κάθε iPhone και iPad, και αυτό σημαίνει ότι είναι μοναδικά τοποθετημένη για να γίνει το ιδανικό μέρος για ειδήσεις. Η εφαρμογή είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη από τη δέσμη στη χρήση και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για μερικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και εμάς. Αυτό δεν είναι καλό εάν οι πηγές των ειδήσεων είναι αδύναμες, και ενώ το Apple News έχει πολλά να διαλέξει, δεν έχει τα πάντα διαθέσιμα και δεν μπορείτε απλώς να του δώσετε μια ροή RSS και να τα στείλετε καθ’ οδόν. Οι ιστότοποι πρέπει να επιλέξουν να υποστηρίζουν τις Ειδήσεις της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανόν ορισμένοι ιστότοποι και άτομα που διαβάζετε να μην είναι διαθέσιμα στο Apple News. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, όπως και ο τρόπος με τον οποίο η κοινή χρήση ειδήσεων από την εφαρμογή μετατρέπει τη διεύθυνση URL σε μια ειδική διεύθυνση URL της Apple News, καθιστώντας την άχρηστη σε όποιον δεν την έχει εγκαταστήσει.

  Δωρεάν λήψη: Microsoft's Batch Rename PowerToy

Κατεβάστε το Apple News από το App Store

Αδιάβαστος

Ένα κλασικό πρόγραμμα ανάγνωσης RSS που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το Unread είναι η εφαρμογή προς την οποία πολλοί από τους λεγόμενους ισχυρούς χρήστες του iOS θα σας ωθήσουν και με βάσιμους λόγους. Είναι μια όμορφη εφαρμογή, αλλά υποτιμημένη. Ξεφεύγει και αφήνει το περιεχόμενο να μιλήσει, κάτι που δεν μπορούν να πουν πολλές ανταγωνιστικές εφαρμογές.

Αυτό που μας κάνει τόσο μεγάλους θαυμαστές του Unread είναι το γεγονός ότι είναι ένα καλό, παλιομοδίτικο πρόγραμμα ανάγνωσης RSS στο καλούπι των πρώτων ημερών του App Store. Σε οδηγεί στο περιεχόμενο που θέλεις και αμέσως ξεφεύγει, ώστε να μπορείς να κάνεις αυτό που πήγες εκεί: να διαβάζεις λέξεις. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν πολλά θέματα που αλλάζουν την εμφάνιση του Unread, καθιστώντας το ιδανικό για τους τεχνίτες εκεί έξω.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 5G και 5GHz Wi-Fi;

Λήψη Unread στο App Store

Inoreader

Χρέωση ως υπηρεσία για ισχυρούς χρήστες, το Inoreader αντικαθιστά το RSS με συσχετισμένες εφαρμογές, όπως και το Feedly. Αυτό που κάνει το Inoreader τόσο ισχυρό είναι η ικανότητά του να εκχωρεί χρώματα σε λέξεις-κλειδιά για να τις κάνει να ξεχωρίζουν ή να δημιουργεί φίλτρα για να διασφαλίζει ότι συγκεκριμένοι τύποι άρθρων ειδήσεων εμφανίζονται μαζί. Θέλετε να δείτε άρθρα από πολλές πηγές, αλλά αυτές περιλαμβάνουν τις φράσεις “iOS” και “RSS” στο ίδιο άρθρο; Το Inoreader είναι η εφαρμογή για εσάς. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να ξεκινήσετε, αλλά όταν το κάνετε, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Inoreader iPhone ή iPad και να αρχίσετε να δημιουργείτε φίλτρα για το περιεχόμενο της καρδιάς σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να συνδυάσετε τη δύναμη του Inoreader με το Unread, δίνοντάς σας το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Κατεβάστε το Inoreader στο App Store