Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για το 2024

Βασικά Takeaways

  • Το NordVPN είναι το καλύτερο συνολικά VPN, με περισσότερους από 6.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο και γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες για τη βελτίωση του απορρήτου και της ασφάλειας.
  • Η δωρεάν έκδοση του PrivadoVPN προσφέρει 10 GB δεδομένων ανά μήνα και πρόσβαση σε μια σειρά από πρωτόκολλα VPN, καθιστώντας το μια βιώσιμη επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα σε μια υπηρεσία VPN.
  • Η εύχρηστη εφαρμογή του Surfshark, οι εκτενείς επιλογές διακομιστή, ο διακόπτης προστασίας VPN και η προστασία από διαρροές DNS το καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές VPN για κινητά.

Μια ασφαλής και ανώνυμη σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ποιος θέλει ούτως ή άλλως να παρακολουθείται και να παρακολουθείται στο διαδίκτυο;

Ο ευκολότερος τρόπος για να ενισχύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο είναι με ένα VPN, αλλά με τόσες πολλές υπηρεσίες VPN, ποια είναι η καλύτερη και πώς επιλέγετε;

Το καλύτερο VPN συνολικά: NordVPN

Το NordVPN καταλαμβάνει την πρώτη μας θέση ως το καλύτερο VPN, ελέγχοντας όλα τα σχετικά πλαίσια που χρειάζεται ένα καλό VPN.

  • Τοποθεσίες διακομιστών: 6.000 διακομιστές σε 60 χώρες παγκοσμίως.
  • Κρυπτογράφηση: AES-256.
  • Τιμή: Διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα (από 3,36 $/μήνα έως 14,99 $/μήνα).
  • Πολιτική μη καταγραφής: Ναι.
  • Νομική δικαιοδοσία: Παναμάς.

Το NordVPN διαθέτει πάνω από 6.000 διακομιστές σε 60 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως σε όλες τις ηπείρους. Οι περισσότερες τοποθεσίες υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα PPTP, L2TP και OpenVPN και όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται δύο φορές για μεγαλύτερη ασφάλεια. Παρόλα αυτά, το NordVPN εξακολουθεί να προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης για τους χρήστες.

Εκτός από τις πολυάριθμες τοποθεσίες VPN του, το NordVPN προσφέρει επίσης χρήσιμες επιπλέον λειτουργίες, όπως διακόπτη kill VPN, παρακολούθηση δεδομένων σκοτεινού ιστού (έλεγχος εάν οι προσωπικές σας πληροφορίες βρίσκονται στον σκοτεινό ιστό), προγράμματα αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού και παρακολούθησης και ιδιωτικό DNS. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Onion Over VPN κατά τη χρήση του δικτύου Tor και να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή με τη δοκιμή διαρροής DNS του NordVPN.

Η τιμολόγηση του NordVPN είναι λίγο περίπλοκη, καθώς προσφέρει ποικίλες βαθμίδες πέρα ​​από τα διαφορετικά μήκη συμβολαίου. Ακολουθεί μια ανάλυση των τρεχουσών τιμών (Ιανουάριος 2024):

  Οι καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome [2022]

Σχέδιο

Μηνιαίο

Ετήσια

Δύο χρόνια

Πρότυπο

12,00 $

67,35 $

80,73 $

Συν

13,99 $

82,35 $

107,73 $

Πλήρης

14,99 $

97,35 $

134,73 $

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Δοκιμή 30 ημερών του NordVPN πριν την αναβάθμιση στην πλήρη συνδρομή.

  • Τοποθεσίες διακομιστών: 3.000 διακομιστές σε 163 τοποθεσίες σε 87 χώρες.
  • Κρυπτογράφηση: AES-256.
  • Τιμή: Διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα (από 8,32 $/μήνα έως 12,95 $/μήνα).
  • Πολιτική μη καταγραφής: Ναι.
  • Νομική δικαιοδοσία: Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι.

Προορισμένο για τον βαρύ χρήστη, το ExpressVPN προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από ένα VPN, μαζί με μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών, από αυξημένη κρυπτογράφηση και υποστήριξη για κινητά έως απεριόριστο εύρος ζώνης και μια «αυστηρή πολιτική μη καταγραφής».

Επιπλέον, με πάνω από 3.000 διακομιστές σε 163 τοποθεσίες σε 87 χώρες, το ExpressVPN δίνει στους χρήστες όσες επιλογές χρειάζονται. Το ExpressVPN προσφέρει επιπλέον απόρρητο με υποστήριξη πρωτοκόλλου PTP, L2TP και OpenVPN. Επιπλέον, το ExpressVPN δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις ταχύτητες σύνδεσης όταν είναι ενεργό.

Για 8,32 $/μήνα σε πρόγραμμα 12 μηνών (99,84 $ συνολικά) με δωρεάν τρεις μήνες, λαμβάνετε μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων λειτουργιών VPN, χωρίς καταγραφή και υποστήριξη Tor (το ExpressVPN διαθέτει επίσης ιστότοπο .onion). Υπάρχει επίσης ένα εξάμηνο πρόγραμμα που κοστίζει 9,99 $ μηνιαίως (59,94 $ συνολικά). Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε για ένα μεγάλο συμβόλαιο, μπορείτε να επιλέξετε τη μηνιαία συνδρομή 12,95 $, την οποία μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Το ExpreessVPN είναι επίσης εξαιρετικό για το Netflix, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τον γεωγραφικό αποκλεισμό και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πλατφόρμες Netflix άλλων χωρών.

  • Τοποθεσίες διακομιστών: 330 διακομιστές σε 63 πόλεις σε 48 χώρες παγκοσμίως.
  • Κρυπτογράφηση: AES-256.
  • Τιμή: N/A
  • Πολιτική μη καταγραφής: Ναι.
  • Νομική δικαιοδοσία: Ελβετία.

Δεν χρειάζεται πάντα να πληρώνετε για έναν πάροχο VPN. Μερικές φορές, μια δωρεάν υπηρεσία VPN κάνει τη δουλειά και η δωρεάν έκδοση του PrivadoVPN μπορεί να είναι η ιδανική για εσάς.

Το PrivadoVPN προσφέρει στους δωρεάν χρήστες του 10 GB δεδομένων ανά μήνα ενώ είναι συνδεδεμένο σε οποιαδήποτε από τις 12 δωρεάν τοποθεσίες διακομιστή του. Οι τρέχουσες δωρεάν τοποθεσίες διακομιστή του PrivadoVPN περιλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, την Ινδία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αργεντινή, τη Βραζιλία και το Μεξικό.

Με τη δωρεάν έκδοση του PrivadoVPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες kill switch και αυτόματης σύνδεσης και να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα πρωτόκολλα VPN, εάν δεν θέλετε να επιλέγεται αυτόματα το πρωτόκολλο.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε iPhone 6s και iPhone 6s Plus

  • Τοποθεσίες διακομιστών: 3.200 σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.
  • Κρυπτογράφηση: AES-256.
  • Τιμή: Διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα (από 2,49 $/μήνα έως 15,45 $/μήνα).
  • Πολιτική μη καταγραφής: Ναι.
  • Νομική δικαιοδοσία: Ολλανδία.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο smartphone σας, σκεφτείτε το Surfshark.

Το Surfshark προσφέρει την υπηρεσία VPN επί πληρωμή για συσκευές Android και iOS, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους στην τεχνολογία, και σας επιτρέπει να συνδέετε και να αποσυνδέετε το VPN σας απρόσκοπτα.

Η μηνιαία χρέωση είναι οριακά ακριβότερη από τους άλλους παρόχους που αναφέρονται εδώ, με 15,45 $/μήνα. Μπορείτε να μειώσετε αυτό το κόστος με την εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα ενός ή δύο ετών, με κόστος 47,88 $ (3,99 $/μήνα) και 59,76 $ (2,49 $/μήνα), αντίστοιχα.

Οι πρόσθετες λειτουργίες του Surfshark, συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη kill και της προστασίας από διαρροές DNS, είναι επίσης διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής smartphone. Λάβετε υπόψη ότι το Surfshark προσφέρει απεριόριστη χρήση συσκευής με μία συνδρομή, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον συνδρομή για το τηλέφωνό σας, εάν έχετε ήδη μια ενεργή στον υπολογιστή σας.

Λήψη: Surfshark για Android | iOS (Ασφάλιστρο)

Ορισμένα VPN επηρεάζουν σοβαρά τις ταχύτητες σύνδεσής σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το NordVPN. Το NordVPN χαιρετίζεται ως ένα από τα ταχύτερα VPN που κυκλοφορούν σήμερα.

Σύμφωνα με VPNRanks, χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή με έδρα τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο μείωσε την ταχύτητα λήψης μόνο κατά 1,85 Mbps, ενώ η ταχύτητα μεταφόρτωσης μειώθηκε κατά 0,66 Mbps. Όταν συνδέθηκε σε διακομιστή του Λονδίνου, η ταχύτητα λήψης μειώθηκε μόνο κατά 2,84 Mbps, ενώ η ταχύτητα μεταφόρτωσης βελτιώθηκε κατά 7,55 Mbps.

Ένα βίντεο YouTube από τον Geekman (δείτε παρακάτω) αποκάλυψε επίσης ότι, ακόμη και με χαμηλές ταχύτητες λήψης, το NordVPN δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο όταν ήταν ενεργό. Όταν συνδέθηκε σε διακομιστή NordVPN με έδρα τη Μαδρίτη, διαπιστώθηκε ότι η ταχύτητα λήψης μειώθηκε κατά 10,68 τοις εκατό, ενώ παρατηρήθηκε μείωση μόλις 8,75 τοις εκατό κατά τη σύνδεση σε διακομιστή με έδρα τη Γερμανία. Όταν συνδέθηκε σε διακομιστή με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρατηρήθηκε μείωση 12,61 τοις εκατό.

Φυσικά, η ταχύτητα του διαδικτύου σας εξαρτάται κυρίως από τον πάροχο, την τοποθεσία, τα εμπόδια και τη συμφόρηση δικτύου, αλλά είναι επιθυμητό να έχετε ένα VPN που να έχει ελάχιστη επίδραση σε αυτό.

  • Τοποθεσίες διακομιστών: 65.000 διακομιστές σε 91 χώρες παγκοσμίως.
  • Κρυπτογράφηση: AES-256
  • Τιμή: Διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα (από 3,29 $/μήνα έως 11,99 $/μήνα).
  • Πολιτική μη καταγραφής: Ναι.
  • Νομική δικαιοδοσία: Η.Π.Α.
  Τα καλύτερα VPN στο Chrome 2024 (Μάιος)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) είναι ένα εξαιρετικό VPN για torrenting. Αυτός ο πελάτης VPN επί πληρωμή συνδυάζει υψηλή ταχύτητα με ισχυρό απόρρητο για να κάνει το torrent ασφαλές και βολικό.

Είναι απίστευτο ότι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει περισσότερους από 65.000 διακομιστές παγκοσμίως σε 91 χώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και τις έξι μεγάλες ηπείρους.

Με κόστος 11,99 $ μηνιαίως χωρίς συμβόλαιο, 39,95 $ για ένα έτος και 79 $ για δύο χρόνια, αυτή η ασφαλής υπηρεσία VPN προσφέρει υποστήριξη P2P και VOIP, δυνατότητα χρήσης πέντε συσκευών ταυτόχρονα και απεριόριστο εύρος ζώνης. Η υποστήριξη torrent του Private Internet Access το καθιστά ελκυστική επιλογή έναντι πολλών άλλων VPN.

Καλύτερο VPN για ροή στο Netflix: NordVPN

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε το NordVPN στην καλύτερη λίστα VPN μας, αλλά αυτό είναι για καλό λόγο. Εκτός από την καλύτερη συνολική και ταχύτερη επιλογή μας, το NordVPN είναι το καλύτερο VPN για ροή Netflix.

Με τις υψηλές ταχύτητες της Nord, μπορείτε να κάνετε ροή Netflix χωρίς συνεχή προβλήματα αποθήκευσης ή ποιότητας, αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εκεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για να παρακάμψετε τον γεωγραφικό αποκλεισμό και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα διαμονής σας. Όσον αφορά το Netflix, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους καταλόγους περιεχομένου Netflix άλλων χωρών, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες.

Για καλό λόγο, το NordVPN είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN στον κόσμο. Συνδυάζει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που θέλετε σε ένα VPN σε ένα μόνο πακέτο, παρέχοντας απόρρητο, ταχύτητα και εκτεταμένες επιλογές διακομιστή. Άλλες υπηρεσίες VPN όπως το ExpressVPN, το PIA και το Surfshark προσφέρουν επίσης εξαιρετικά πακέτα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με καμία από αυτές τις επιλογές.

Η τελική σας απόφαση πιθανότατα θα εξαρτηθεί από όποια υπηρεσία VPN είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη για τις συγκεκριμένες χρήσεις και τις περιστάσεις σας, επομένως αξίζει να δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα VPN για να βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.