Οι καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome [2022]

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Αναζητάτε τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome; Για πολλούς, ένα VPN είναι πλέον απαραίτητο κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο. Είτε χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή τηλέφωνο, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN για να αποκρύψετε αυτό που κάνετε. Δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα να κρύψετε, αλλά με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να επιτρέπεται πλέον να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας και να τα πωλούν με σκοπό το κέρδος, το απόρρητό σας δεν ήταν ποτέ τόσο πολύτιμο.

Καθώς το Chrome είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στον κόσμο, δεν είναι περίεργο που κορυφαίοι πάροχοι VPN δημιουργούν επεκτάσεις ειδικά για αυτό. Ορισμένες υπηρεσίες λειτουργούν καλύτερα από άλλες και ορισμένα VPN είναι επίσης καλύτερα από άλλα. Στην πραγματικότητα, ανάλογα με τον πάροχο διαδικτύου που διαθέτετε, η ταχύτητα του διαδικτύου σας ενδέχεται να υπόκειται σε επιβράδυνση όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ό,τι μπορείτε για να επιταχύνετε την εμπειρία σας στο Chrome.

Ως ιστότοπος που ασχολείται πολύ με το απόρρητο στο διαδίκτυο, έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome. Κάθε ένα λειτουργεί καλά στο πρόγραμμα περιήγησης και προσφέρει τόσο μια εφαρμογή για υπολογιστές όσο και μια συγκεκριμένη επέκταση Chrome για τοπική προστασία. Ακολουθήστε αυτό το άρθρο για να δείτε την περίληψή μας για τις επεκτάσεις VPN του Chrome.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

VPN και απόρρητο

Η κοινή απάντηση από τις αρχές όταν συζητάμε τα VPN ή το απόρρητο στο Διαδίκτυο είναι “αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, γιατί να ανησυχείτε;” Αυτή είναι μια απίστευτα κοντόφθαλμη και εσκεμμένα αδαή άποψη για τρεις πολύ καλούς λόγους.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις εγγενείς ειδοποιήσεις των Windows 10 για το Chrome

Οι ISP βγάζουν χρήματα από τα δεδομένα σας

Δεδομένου ότι οι κανόνες ήταν χαλαροί που επιτρέπουν στους ISP να δημιουργούν έσοδα από τα δεδομένα περιήγησής σας, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κάνει ακριβώς αυτό. Οι πληροφορίες σας είναι ανώνυμες και δεν είναι αναγνωρίσιμες από ότι γνωρίζουμε, αλλά τα δεδομένα σας εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για να αποκομίσετε κέρδος στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας.

Τα VPN σας προστατεύουν στο Διαδίκτυο

Τα VPN δεν αφορούν μόνο το απόρρητο. Αφορούν επίσης την ασφάλεια. Χρήση σημείων πρόσβασης WiFi; Σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα σε αεροδρόμιο ή στην εργασία; Αν ναι, τότε αν το κάνετε χωρίς VPN, σας αφήνει ανοιχτούς σε συλλογή δεδομένων ή επίθεση από χάκερ, ψεύτικα hotspot ή κακόβουλο λογισμικό. Πραγματοποιήστε ακόμη και μια πολύ βασική αναζήτηση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε από αυτά και θα δείτε πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτές οι απειλές είναι πραγματικές.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε από αυτά είναι να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας με ένα VPN. Μπορείτε να εμφανιστείτε, αλλά η επισκεψιμότητά σας δεν μπορεί να εντοπιστεί ή να αγγιχτεί. Αυτός είναι αρκετός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα.

Τα δεδομένα σας είναι δικά σας

Τέλος, δεν έχει σημασία αν έχεις κάτι να κρύψεις ή όχι. Τα δεδομένα σας είναι ακριβώς αυτά, δικά σας. Κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα σε αυτό, εκτός εάν του παραχωρήσετε αυτό το δικαίωμα, επομένως είναι επίσης μέσα στα δικαιώματά σας να το προστατεύσετε.

  Πώς να διαχειριστείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Chrome

Με τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούμε ένα VPN εκτός λειτουργίας, ας ρίξουμε μια ματιά στις πέντε επιλογές μας για τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Οι καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome

Η σύστασή μας:

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη επέκταση VPN για το Chrome συνολικά. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε VPN αλλά είναι επίσης μια από τις πιο ακριβές επιλογές. Ένα ετήσιο πρόγραμμα κοστίζει 8,32 $ το μήνα, 12,95 $ εάν καταβάλλεται μηνιαία ή μπορείτε να λάβετε ένα πρόγραμμα 6 μηνών για 9,99 $ το μήνα. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, κρυπτογράφηση AES 256-bit και πολλές δυνατότητες. Αν θέλετε να κερδίσετε 3 μήνες δωρεάν με το ετήσιο πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Επιλαχών:

Το Tunnelbear είναι ένας πάροχος VPN κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει ένα βασικό δωρεάν πακέτο με 500 Mb το μήνα δεδομένων, 3,33 $ το μήνα για απεριόριστο πρόγραμμα για 3 χρόνια και 4,99 $ το μήνα για πρόγραμμα 1 έτους. Προσφέρει μια αυτόνομη εφαρμογή VPN και μια επέκταση Chrome για ευκολία. Το Tunnelbear είναι γνωστό για την αξιοπιστία και την ταχύτητα και χρησιμοποιεί από προεπιλογή κρυπτογράφηση AES 256-bit. Με πολύ λίγη καταγραφή και ανεξάρτητους ελέγχους ασφαλείας που πραγματοποιούνται τακτικά, η Tunnelbear διαθέτει πολλούς από τους πόρους της για τη διατήρηση της ασφάλειάς σας.

Ολοι οι άλλοι

Το Hotspot Shield είναι ένα άλλο πολύ καθιερωμένο όνομα στα VPN που προσφέρει επίσης μια επέκταση Chrome καθώς και τη δική του εφαρμογή. Αυτό το VPN δεν είχε την καλύτερη φήμη όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία, αλλά τώρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Η εφαρμογή και η επέκταση λειτουργούν καλά και κάνουν σύντομη εργασία κρυπτογράφησης της σύνδεσής σας σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Η τιμολόγηση είναι επίσης λογική, ξεκινώντας από 7,99 $ ανά μήνα για απεριόριστη κίνηση.

  Πώς να αφαιρέσετε την υπογράμμιση στο τέλος μιας διεύθυνσης URL στο Chrome

Το ZenMate VPN είναι ένας άλλος αξιόπιστος πάροχος που προσφέρει μια αυτόνομη εφαρμογή και επέκταση Chrome. Υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και έχει αποδειχθεί αξιόπιστο. Η εφαρμογή λειτουργεί καλά και διατηρεί μια σύνδεση ανεξάρτητα από το τι κάνετε και σε ποια συσκευή. Η υπηρεσία εγγυάται ότι δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, κάτι που είναι όφελος για πολλούς χρήστες. Το μειονέκτημα είναι ότι η υπηρεσία προσφέρει μόνο κρυπτογράφηση 128-bit, η οποία δεν είναι η ισχυρότερη. Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτό είναι αρκετό. Για πιο σοβαρή ασφάλεια, δεν είναι. Υπάρχει μια δωρεάν και μια πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής με περιορισμένη ταχύτητα και δεδομένα, ενώ το premium είναι από 10,99 $ το μήνα, 4,49 $ το μήνα για ένα ετήσιο πρόγραμμα ή 1,65 $ το μήνα για ένα πρόγραμμα 3 ετών, ανάλογα με τις εκπτώσεις που προσφέρονται .

Το NordVPN είναι ένα άλλο κορυφαίο όνομα στα VPN που προσφέρει μια αυτόνομη εφαρμογή και επέκταση Chrome. Το NordVPN εκτιμάται ιδιαίτερα για το μέγεθος του δικτύου του, την ταχύτητα των υπηρεσιών του και την ποιότητα της εφαρμογής του. Είναι επίσης συνήθως μία από τις πιο ακριβές επιλογές VPN, αλλά υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ειδική προσφορά που μειώνει την τιμή σε ένα πολύ πιο δικαιολογημένο ποσό. Η εφαρμογή είναι πολύ σταθερή, όπως και η επέκταση. Υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμοι διακομιστές και αυτό είναι ένα VPN χωρίς καταγραφή.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome

Υπάρχει μια πληθώρα επεκτάσεων Chrome VPN για να διαλέξετε, ελπίζουμε ότι η λίστα μας σας βοήθησε να καταλάβετε τι να αναζητήσετε και μερικές επιλογές για να διαλέξετε. Ανεξάρτητα από τον πάροχο που θα επιλέξετε για το VPN σας, βεβαιωθείτε ότι δεν καταγράφει τη δραστηριότητα ή δεν πωλεί τα δεδομένα σας, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα δωρεάν VPN.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας σχετικά με τα VPN παρακάτω.