Φορητός Σταθμός Ηλεκτρικής Ενέργειας με τεχνολογία αιχμής

Οι φορητοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας γίνονται πιο συνηθισμένοι. Η Ampace, ένας διάσημος γίγαντας μπαταριών ιόντων λιθίου, ξεχωρίζει με τη δέσμευσή του να παρέχει ισχυρές και αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις.

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά της, η Ampace Andes 600 Proείναι ένας φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας που περικλείει την αφοσίωση της Ampace στην προηγμένη τεχνολογία μπαταριών και σε ενεργειακές λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Στην καρδιά του Andes 600 Pro βρίσκεται μια μπαταρία 584 Wh που τροφοδοτείται από τεχνολογία κυψελών μπαταρίας κατηγορίας αυτοκινήτου. Με μια αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής έως και 2000 κύκλων, το Andes 600 Pro εγγυάται μια μακροχρόνια και αξιόπιστη λύση ισχύος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπαταρία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εξαιρετικό ποσοστό αστοχίας, που την ξεχωρίζει όσον αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Έξοδος AC 600W και Υποστήριξη Έως 1800W

Το Andes 600 Pro προσφέρει ισχυρή έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος 600W σε συμπαγή σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με εννέα θύρες εξόδου, συμπεριλαμβανομένων AC, DC, υποδοχή αυτοκινήτου, USB-C και USB-A, υποστηρίζει διάφορα σενάρια χρήστη. Με την αποκλειστική τεχνολογία A-Turbo της Ampace, το Andes 600 Pro μπορεί να χειριστεί ακόμη και συσκευές με μέγιστη απαίτηση ισχύος έως και 1800 W, διασφαλίζοντας ευελιξία για ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών συσκευών και εφαρμογών.

  Τα 5 καλύτερα αυτόματα κλικ για Mac

Γρήγορη φόρτιση με τεχνολογία A-Boost

Η τεχνολογία αιχμής της μπαταρίας της Ampace επεκτείνεται στη γρήγορη φόρτιση με την τεχνολογία A-Boost. Το Andes 600 Pro υποστηρίζει φόρτιση δικτύου 550W, ηλιακή φόρτιση 200W και φόρτιση αυτοκινήτου 120W. Η φόρτιση AC μπορεί να επιτύχει φόρτιση 80% σε μόλις μία ώρα και πλήρη φόρτιση 100% σε εκπληκτικά σύντομη 1,5 ώρα. Αυτό εξασφαλίζει στους χρήστες ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και μέγιστη απόδοση, είτε είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο, φορτιστής αυτοκινήτου ή χρησιμοποιώντας ηλιακό πάνελ.

Ακραίες Περιβαλλοντικές Επιδόσεις

Το Andes 600 Pro επιδεικνύει εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Με ρυθμό διατήρησης χωρητικότητας άνω του 80%, ο σταθμός παραγωγής ενέργειας διατηρεί σταθερή απόδοση εκφόρτισης ακόμη και σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -20°C (-4°F). Αυτό το καθιστά αξιόπιστο σε ακραίες συνθήκες, εξασφαλίζοντας σταθερή και αξιόπιστη απόδοση ισχύος όταν χρειάζεται περισσότερο.

  Διορθώστε το Forza Horizon 4 Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να ανοίξει το σφάλμα

Υβριδικό σύστημα LiFePO4 και τεχνολογία MTW

Ενσωματώνοντας 12 κυψέλες μπαταρίας και υιοθετώντας μια αποκλειστική τεχνολογία υβριδικού συστήματος LiFePO4, το Andes 600 Pro προσφέρει υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, μεγαλύτερο χρόνο συντήρησης και μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης σε σύγκριση με τις κανονικές μπαταρίες LiFePO4. Η τεχνολογία Multiple Tabs Winding (MTW) ​​εξασφαλίζει σταθερή εκφόρτιση σε υψηλή ισχύ εξόδου, αποτρέποντας την τοπική υπερθέρμανση.

Εφαρμογή Ampace για απρόσκοπτο έλεγχο

Για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη, η εφαρμογή Ampace επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν απρόσκοπτα το Andes 600 Pro μέσω συνδέσεων Bluetooth και Wi-Fi. Η εφαρμογή παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση για την παρακολούθηση των επιπέδων ισχύος, την προσαρμογή των ρυθμίσεων, την εκτέλεση αναβαθμίσεων υλικολογισμικού, τη ρύθμιση της φωτεινότητας των LED και τη διαχείριση της θερμοκρασίας, προσφέροντας στους χρήστες πλήρη έλεγχο και βελτιστοποίηση.

Συμπαγής, ανθεκτικός και φορητός σχεδιασμός

Με βάρος μόλις 16,76 λίβρες, η συμπαγής σχεδίαση του Andes 600 Pro δεν θέτει σε κίνδυνο την απόδοση. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του περιλαμβάνει δομικό πλαίσιο υψηλής αντοχής, προστασία κυψελών μπαταρίας διπλού κελύφους και συμμόρφωση με διάφορα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας. Ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές, διασφαλίζοντας ότι υπερέχει σε αντοχή και αντοχή σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες.

  Ποιο είναι ένα καλύτερο εργαλείο διαχείρισης έργου το 2022;

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το Andes 600 Pro υποστηρίζει φόρτιση ηλιακών πάνελ και το Ampace προσφέρει δύο μοντέλα ηλιακών πάνελ με ισχύ φόρτισης 100W και 200W αντίστοιχα.

Εξοπλισμένο με οθόνη LCD, φως περιβάλλοντος και φακό μπροστά, το Andes 600 Pro εξασφαλίζει καθαρή οπτική οθόνη και άνεση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Λειτουργώντας σε αθόρυβο επίπεδο κάτω από 30dB με λειτουργία αναστολής λειτουργίας, ο σταθμός παραγωγής ενέργειας παρέχει ένα ήσυχο περιβάλλον κατά τη λειτουργία.

Αγκαλιάστε την ακλόνητη δύναμη με το Ampace Andes 600 Pro

Το Ampace Andes 600 Pro συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία μπαταρίας, προηγμένα χαρακτηριστικά και δέσμευση για βιωσιμότητα. Είτε πρόκειται για υπαίθριες περιπέτειες, για ταξίδια με RV, για εφεδρική τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης στο σπίτι ή για οποιοδήποτε άλλο σενάριο, το Andes 600 Pro προσφέρει μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση ισχύος.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το Ampace Andes 600 Pro διατίθεται σε ειδική έκπτωση. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό 20OAO686, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν έκπτωση 20%, ανεβάζοντας την τελική τιμή στα 359,20 $. Αυτή η αποκλειστική προσφορά ισχύει από 20 Ιανουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.