Οι αυτόματες ρυθμίσεις δημιουργούν προφίλ ήχου βάσει τοποθεσίας [Android]

Ξεχνάτε ποτέ να χαμηλώσετε το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας όταν φτάσετε στη δουλειά ή ξεχνάτε να το ενεργοποιήσετε όταν φεύγετε; Το Octo – Auto Settings είναι μια πολύ έξυπνη εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ βάσει τοποθεσίας για ρυθμίσεις ήχου στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και θα σας επιτρέψει να ορίσετε οποιοδήποτε επίπεδο για τη λειτουργία κουδουνίσματος της συσκευής (αθόρυβη, κουδούνισμα ή δόνηση), την ένταση κουδουνίσματος, την ένταση κατά την κλήση, την ένταση του πολυμέσου και την ένταση ήχου ειδοποίησης ειδοποίησης. Υποστηρίζει επίσης άλλες ενέργειες που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα προφίλ, όπως ρυθμίσεις WiFi και Bluetooth, ρυθμίσεις οθόνης και ρυθμίσεις SMS, αλλά η καθεμία απαιτεί μια αγορά 0,99 $ για να το ξεκλειδώσετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα προφίλ με το Octo. Για να επιλέξετε μια τοποθεσία, μεταβείτε σε αυτήν στον χάρτη στην κύρια οθόνη και πατήστε παρατεταμένα για να προσθέσετε έναν δείκτη τοποθεσίας. Ο δείκτης εμφανίζεται με μια ακτίνα γύρω του, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό είτε για να συρρικνωθεί είτε να αυξηθεί η ακτίνα. Η ακτίνα σηματοδοτεί την περιοχή ενεργοποίησης για το προφίλ. Εισαγάγετε ένα όνομα για το προφίλ.

  Η εφαρμογή Parental Control TimeAway σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συσκευή των παιδιών σας [Android]

Αφού προσθέσετε το προφίλ, προσθέστε ενέργειες σε αυτό πατώντας το κουμπί συν. Θα ανοίξουν τέσσερις καρτέλες με ρυθμίσεις αξίας, αλλά μόνο οι ρυθμίσεις ήχου είναι διαθέσιμες δωρεάν. Όλα τα άλλα απαιτούν αγορά εντός εφαρμογής. Μπορείτε να πατήσετε κάθε καρτέλα και να δείτε ποιες ενέργειες μπορούν να προστεθούν σε κάθε καρτέλα προτού αποφασίσετε να κάνετε μια αγορά. Κάτω από τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε ποιες θέλετε να ορίσετε για ένα προφίλ. Για παράδειγμα; επιλέξτε Λειτουργία κουδουνίσματος και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις τρεις λειτουργίες. Πατήστε set και μετά Ok για να ενεργοποιήσετε το προφίλ.

  Πώς να αντικαταστήσετε το Google Assistant με οποιαδήποτε εφαρμογή στο Android [No Root]

Το Octo θα εκτελείται ως υπηρεσία στο παρασκήνιο και θα ελέγχει συνεχώς πού βρίσκεστε. Όταν εντοπίσει ότι έχετε εισαγάγει την ακτίνα γύρω από μια συγκεκριμένη τοποθεσία, θα ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις προφίλ που έχετε αποθηκεύσει για αυτήν, παρακάμπτοντας όλες τις άλλες ρυθμίσεις. Η εφαρμογή κάνει ό,τι υπόσχεται, αλλά αφήνει πολλά περιζήτητα. Για παράδειγμα, ένας ευκολότερος τρόπος προβολής όλων των προφίλ που έχετε προσθέσει είναι πολύ απαραίτητος. Προς το παρόν, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ένα προφίλ, πρέπει να επιστρέψετε στον χάρτη και να πατήσετε τη σήμανση τοποθεσίας για το συγκεκριμένο προφίλ για να το ανοίξετε και να το επεξεργαστείτε. Δεν διαθέτει επίσης διακόπτη απενεργοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή. Δεδομένου ότι παρακολουθεί συνεχώς την τοποθεσία σας, κρατά τη μνήμη αρκετά, ο διακόπτης απενεργοποίησης θα ήταν χρήσιμος. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή. Τέλος, υπάρχει η πολύ συγκεχυμένη καρτέλα Ιστορικό που σας επιτρέπει να προσθέτετε προφίλ με βάση την ώρα και την ημερομηνία και να τους εκχωρείτε ενέργειες. Είναι εξαιρετικά εύκολο να τα επεξεργαστείτε, αλλά δεν μπορείτε να τα εκχωρήσετε σε μια τοποθεσία. Αφού πέρασα τρεις φορές από το σεμινάριο εντός εφαρμογής, εξακολουθώ να έχω σύγχυση σχετικά με τη δεύτερη καρτέλα. Η εφαρμογή είναι πολύ νέα, οπότε υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και ίσως μια μικρή διευκρίνιση.

  Πώς να αποκρύψετε αρχεία με τον ασφαλή φάκελο της Google στο Android

Κάντε λήψη των Octo Auto Settings από το Google Play Store