Ξεκινήστε το νέο σας Podcast με το Buzzsprout

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αμέτρητα εργαλεία για την επωνυμία σας ή τη δημοσιοποίηση της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Οι επιλογές ποικίλλουν από διαδικτυακά άρθρα σε ιστολόγια και βίντεο κλιπ. Ένα μέσο που δεν πρέπει να αποφύγετε είναι το podcasting.

Το Podcasting έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα πρόσφατα, με αμέτρητες νέες εκπομπές να ξεκινούν και χιλιάδες ακροατές να συντονίζονται. Το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα του Rory’s Buzzsprout θα σας δείξει πώς να ξεκινήσετε το πρώτο σας podcast με ικανότητα.

Ο τομέας του podcasting έχει αναπτυχθεί τρομερά με τα χρόνια. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός λόγος πίσω από την επιτυχία του είναι η άνεση που παρέχει. Σήμερα, υπάρχει ένα podcast για όλους, ανεξάρτητα από το τι σας ενδιαφέρει ή ποιος είστε. Αυτό το μέσο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες για κάθε θέμα που μπορείτε να φανταστείτε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είτε τρέχετε, οδηγείτε, καθαρίζετε το διαμέρισμά σας ή μαγειρεύετε όποτε θέλετε.

Πίνακας περιεχομένων

Δημοτικότητα των Podcast

Έχουν καταγραφεί πάνω από 2 εκατομμύρια podcast τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι μια σημαντική άνοδος στον κόσμο των podcast.

  • Οι πληροφορίες Podcast ανέφεραν ότι το 2021 καταγράφηκαν 2.000.000 podcast.
  • Στο τέλος του 2022, το 53% των ανδρών και το 46% των γυναικών θα ακούσουν podcast.
  • Το 62% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχει ακούσει ποτέ ένα podcast μέχρι το 2022.
  • Περίπου το 30% των ανθρώπων μαθαίνει για τα podcast μέσω διαδικτυακών αναζητήσεων, ενώ το 20% μαθαίνει για αυτά μέσω φίλων ή από στόμα σε στόμα.
  • Σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία λήψης podcast του Buzzsprout, εάν λαμβάνετε 25-30 λήψεις το μήνα, είστε ήδη στο κορυφαίο 50% των podcasters.
  • Το 62% ακούει και δίνει μεγάλη προσοχή σε ολόκληρο το podcast, κάτι που είναι μια εξαιρετική εικόνα σε σύγκριση με άλλα μέσα, όπως οι εφημερίδες και τα έντυπα μέσα.
  • Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, οκτώ podcast ακούγονται από οποιοδήποτε άτομο την εβδομάδα.
  • Ο χρόνος που αφιερώθηκε στην ακρόαση διαδικτυακού ήχου το 2020 μειώθηκε σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
  • Σύμφωνα με μια μελέτη του 2020, οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες και εφαρμογές για ακρόαση podcast είναι το Spotify (25% όλων των ακροατών) και το Apple Podcast (20%).
  • Περισσότεροι από 26 στους 100 Αμερικανούς που άκουσαν podcast άκουσαν κατά μέσο όρο 8 podcast κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
  • Μια αναφορά αποκάλυψε ότι το 22 τοις εκατό των θαυμαστών του podcast άκουγαν πάνω από 22 ώρες podcast κάθε εβδομάδα το 2019.
  • Η ίδια έκθεση διαπίστωσε ότι το 35% των ατόμων ακούει διάφορα προγράμματα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
  • Σύμφωνα με έρευνα του 2019, ο μέσος ακροατής podcast άνω των 12 ετών που ακούει podcast αφιέρωσε κατά μέσο όρο 16 ώρες και 43 λεπτά κάθε εβδομάδα για να το κάνει.
  • Το 2020, ήταν μόνο 15 ώρες και 12 λεπτά, μειώθηκε κατά μία ώρα μετά από ένα χρόνο.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν νέοι δημιουργοί podcast και ενθουσιώδεις

Σκεφτείτε την ιδέα να γίνετε ένας εξαιρετικός podcaster για να μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει ένας εκτενής κατάλογος πιθανών θεμάτων και ξέρετε πώς να μιλήσετε για αυτά με τρόπο ώστε το κοινό σας να αφοσιωθεί.

Αλλά παλεύετε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο και δεν έχετε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την απλή ιδέα σας, γι’ αυτό το λόγο περνάτε τα ίδια βήματα κατά καιρούς.

Κάντε το πρώτο σας κλιπ ηχογραφημένο

Ενδέχεται να ενημερωθείτε για συγκεκριμένα αντικείμενα που είναι απαραίτητα για αυτήν την εργασία, όπως μικρόφωνο, ακουστικά, οθόνες στούντιο, καλώδια, βάσεις μικροφώνου και άλλα.

Δεν μπορείτε ποτέ να συγκρίνετε την ποιότητα της δυνατότητας εγγραφής του smartphone σας με αυτή που μπορείτε να αποκτήσετε με τον αναφερόμενο εξοπλισμό. Επιπλέον, μπορείτε να επιδείξετε την υπεροχή των σημερινών τεχνολογιών εγγραφής με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

  Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο RSS σε ένα Podcast στο iTunes

Μπορείτε να φτιάξετε ένα αρχείο .WAV επαγγελματικής ποιότητας χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Μπέρδεψε την αντιπάθεια που νιώθεις για τη φωνή σου

Οι λεκτικές επικρίσεις που αντιμετωπίζουμε συχνά αναφέρονται ως «διαταραχή φωνής», που είναι αυτό που βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς. Τείνουμε να πιστεύουμε ότι η φωνή μας ακούγεται περίεργη στις ηχογραφήσεις και μπορούμε να μπερδευτούμε με το πόσο παρόμοια ακούγεται.

Μπορείτε να επαναλάβετε το γραπτό σας κείμενο με οποιαδήποτε από τις φωνές με φυσικό ήχο ή να προσαρμόσετε τη φωνή σας χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο μέχρι να σας αρέσει.

Ο τρόπος που αισθάνεστε είναι το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας. Μην εστιάζετε στο πώς ακούγεστε. συνέχισε όπως είσαι. Αυτό που παρακινεί περισσότερο τους ακροατές όταν το podcast σας είναι ότι φαίνεται σαν να τους μιλάτε ένας προς έναν.

Αποκτήστε μαεστρία στο μοντάζ

Μέχρι στιγμής, αυτό που περιγράψαμε σχετικά με τον ήχο της ηχογράφησης σας δεν μπορεί να αναφέρεται για ολόκληρο το podcast που ηχογραφήσατε. Ακόμη και όταν το σενάριο ήχου είναι τέλειο καθώς και ο σχεδιασμός και η παραγωγή ομιλίας, μπορεί να αισθάνεστε ότι η φωνή σας απαιτεί κάποιες προσαρμογές ή βελτιώσεις.

Ίσως χρειαστεί να αυξήσετε την ταχύτητά σας σε συγκεκριμένα σημεία ή ίσως να προσθέσετε ή να εξαλείψετε ορισμένα από τα μέρη. Εν ολίγοις, υπάρχει σχεδόν πάντα μια αρκετά μεγάλη περιοχή για κάποια επεξεργασία podcast μετά την εγγραφή, όπως:

  • Διαίρεση ενός κλιπ ήχου σε τμήματα.
  • Περιορισμός του χρόνου που δαπανάται καθορίζοντας το χρονικό πλαίσιο ή τη διάρκεια.
  • Ο ρυθμός του αρχείου ήχου μπορεί να αλλάξει.

Τα podcast είναι κερδοφόρα αν τα δημιουργείτε έσοδα.

Είναι ζωτικής σημασίας να το θέσετε ως προτεραιότητά σας. Ενώ το podcasting στοχεύει να διασκεδάσει και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, δεν μπορείτε να επιτύχετε κανέναν από τους δύο στόχους εάν το περιεχόμενο που δημιουργείτε δεν είναι ικανοποιητικό. Δυστυχώς, πολλοί podcasters επιλέγουν να εργαστούν στον ιστότοπο και να δημιουργήσουν περιεχόμενο πριν ή μετά τη δημοσίευση ενός επεισοδίου podcast.

Το podcasting παρέχει περισσότερα έσοδα από όσα περιμένατε. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις, όπως η εύρεση χορηγών, η ευημερούσα διαφήμιση στο διαδίκτυο, η εκτέλεση μαθημάτων προς πώληση κ.λπ.

Μην αφήνετε τον φόβο να σας εμποδίσει να μοιραστείτε τη δουλειά σας με ένα μεγάλο κοινό

Υπάρχει συνήθως ένας μικρός βαθμός καταναγκασμού για την ακρόαση ενός podcast από την ακρόαση μιας ηχογράφησης. Πολλοί podcasters ηχογραφούν κάτι για λίγους ανθρώπους που πιθανότατα θα το δουν, καθώς πιστεύουν ότι δεν θα θεωρηθεί αρκετά καλό για να προωθηθεί στο κοινό.

Μην ανησυχείτε για την υποδοχή του πρώτου σας podcast από τους ακροατές. Εάν έχετε δεσμευτεί να εισέλθετε στον κόσμο του podcasting, θα πρέπει να είστε ανοιχτοί τόσο σε αρνητικά όσο και σε θετικά σχόλια.

Σχετικά με το Buzzsprout

Το Buzzsprout έχει γίνει σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος podcasting και γενικά πιστεύεται ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες για τη φιλοξενία podcast αυτή τη στιγμή. Για να το θέσω πιο απλά, είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσετε και να αποθηκεύσετε τα επεισόδια του podcast σας στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω Διαδικτύου.

Το Buzzsprout όχι μόνο επιτρέπει στους podcasters να φιλοξενούν τα επεισόδιά τους, αλλά τους δίνει επίσης πολλές πληροφορίες για το κοινό τους. Αυτό θα μπορούσε να τους βοηθήσει να βελτιώσουν το μάρκετινγκ και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Μπορείτε να αποκτήσετε όλα αυτά και πολλά άλλα σε χαμηλή τιμή, είτε πληρώνετε για αυτά μηνιαία είτε μία φορά το χρόνο. Η Buzzsprout ξεκίνησε τις δραστηριότητές της γύρω στο 2009 και από τότε, η εταιρεία έχει δείξει σταθερά σημάδια ανάπτυξης.

Το Buzzsprout δεν είναι απλώς ένα άλλο μέρος για τη φιλοξενία podcast. έχει εξελιχθεί σε πολύ περισσότερο από αυτό. Έχει γίνει ένας από τους ηγέτες στον τομέα, με ασφαλή φιλοξενία, καλή διαχείριση ροών RSS και εύκολη ενσωμάτωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Buzzsprout είναι φτιαγμένο για podcasters όλων των επιπέδων εμπειρίας, αλλά αυτοί που μόλις ξεκινούν είναι πιθανό να το θαυμάσουν περισσότερο. Η διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας είναι απλή και δεν έχει επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από αυτό που κάνετε. Όσοι είναι νέοι στη βιομηχανία του podcasting μπορεί να δυσκολεύονται να κατανοήσουν όρους όπως διαχείριση τροφοδοσίας RSS, ετικέτες ID3 και διαφορετικές μορφές αρχείων.

Πώς επιλύει το Buzzsprout τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Podcasters;

Ισχυρή αναφορά

Τα εύκολα στην παρακολούθηση στατιστικά από το Buzzsprout προορίζονται να γίνουν γρήγορα κατανοητά από το κοινό.

  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Github

Εγχειρίδια Podcast

Αυξήστε την αναγνώριση και την προβολή για όλες τις επωνυμίες και τις υπηρεσίες σας, λαμβάνοντας podcast στη λίστα στην αγορά.

Άψογη υπηρεσία εκδόσεων

Δημιουργήστε και δημοσιεύστε επεισόδια χωρίς κόπο με την φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα του Buzzsprout. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει με ευκολία.

Διαφημιστικά εργαλεία

Το Buzzsprout παρέχει εργαλεία για την προώθηση του podcast σας, τα οποία θα ανεβάσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και θα σας βοηθήσουν να βουτήξετε βαθύτερα σε μια κερδοφόρα αγορά.

Αποκτήστε τη μονάδα μάθησης χωρίς κόστος

Η συλλογή δωρεάν podcast, εκπαιδευτικών βίντεο, μαθημάτων, βιομηχανικών podcast και η κοινότητα Buzzsprout Podcast έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό podcast.

Magic Mastering Sounds

Το Magic Mastering χρησιμοποιεί εικονικά όργανα για να αναπαράγει την οργανική ηχητική δυναμική για να καλύψει τις ανάγκες προφορικών ή μουσικών παραγωγών. Χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες για να απενεργοποιήσει και να απαλύνει τα ηχητικά εφέ και να τα βελτιστοποιήσει σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες του Buzzsprout

Το Buzzsprout σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προωθήσετε και να αξιολογήσετε το podcast σας ως τον απλούστερο τρόπο για να ξεκινήσετε.

Analytics για πρωτοποριακά Podcast

Μοιραστείτε τις πληροφορίες του podcast σας με το κοινό σας. Για παράδειγμα, μάθετε τον αριθμό των λήψεων, τον χρόνο που αφιερώνει το κοινό σας στο podcast σας και τις εφαρμογές με τις οποίες οι χρήστες κατεβάζουν και ακούν τα αγαπημένα σας επεισόδια.

Βελτιστοποιεί αυτόματα τα επεισόδια

Ανεβάστε το αρχείο ήχου σας χωρίς να ανησυχείτε για τους τύπους αρχείων, τους ρυθμούς bit ή τις ετικέτες ID3. Αντίθετα, δημιουργήστε το αρχείο ήχου σας και ανεβάστε το στο Buzzsprout για να βελτιστοποιήσει αυτόματα τα επεισόδια για εσάς. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα επεισόδιά σας αμέσως ή να αφήσετε το πρόγραμμα υπηρεσίας να καθορίσει την ακριβή ημέρα και ώρα μετάδοσης του επεισοδίου σας ζωντανά.

Περιεχόμενο που αναζητά την προσοχή

Η επισήμανση περιεχομένου μπορεί να λειτουργήσει για τη δημιουργία και τη διαγραφή τμημάτων πριν και μετά το βίντεο στα αριστερά ή στα δεξιά μιας εγγραφής podcast. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να ειδοποιήσετε όλους τους καλεσμένους σας για αυτήν την αλλαγή, ανεξάρτητα από το επεισόδιο που ακούνε.

Μεταγράψτε το podcast σας ώστε να είναι πιο προσιτό στους ακροατές.

Μπορείτε να μεταγράψετε το περιεχόμενο του Buzzsprout σε ξεχωριστά κεφάλαια για να δημιουργήσετε το podcast σας πιο ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης, τους αναγνώστες ταχύτητας και τα άτομα με προβλήματα ακοής.

Αναλύσεις, υποστήριξη και περιεχόμενο που παρέχονται από το Buzzsprout

Μπορείτε να καταχωρήσετε το podcast σας σε πολλούς ιστότοπους ροής για να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό. Ακούστε το σε Amazon, Spotify, Google, Apple, Overcast, Stitcher, PocketCasts, iHeartRadio, Alexa και Podchaser.

Ο στόχος σας θα είναι να μάθετε για τα αναλυτικά στοιχεία podcast μόλις μάθετε πού να τα βρείτε. Δυστυχώς, το οικοσύστημα των ροών RSS podcast και των καταλόγων podcast είναι αρκετά περίπλοκα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση όταν μόλις ξεκινάτε.

Τα αναλυτικά στοιχεία podcast σας μπορούν να αποκαλύψουν πόσο αποτελεσματικό ήταν το περιεχόμενο podcast σας και πόσο το κοινό σας έχει ασχοληθεί με αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο podcast που θα δημιουργήσει μια πιο σημαντική βάση πιστών ακροατών.

Δείτε το μοτίβο του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνεται η βάση ακροατών, οι ζωντανές ροές, οι λήψεις και οι συνδρομές σας παρακολουθώντας παράγοντες όπως οι παρατηρήσεις των κριτικών των θεατών ζωντανής ροής και η αφοσίωση του κοινού. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα του podcast ή του περιεχομένου σας όταν συγκεκριμένα επεισόδια δεν έχουν καλή απόδοση σε ιστότοπους ροής, λήψεις και συνδρομές σχετικά με τον χρόνο ακρόασης, τη βάση ακροατών και τις κριτικές.

Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο podcast για ακροατές που τους αρέσει περισσότερο. Αντιμετωπίστε τυχόν παράπονα ποιότητας που κάνουν περισσότεροι από τους μισούς χρήστες που δεν ακούν podcast αλλάζοντας το περιεχόμενό σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ να αποκτήσετε περισσότερη έλξη στα επεισόδια podcast σας. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία, τις συσκευές και τις τοποθεσίες των ακροατών για να στοχεύσετε διαφημίσεις και να δημιουργήσετε έσοδα από τα podcast σας.

Επισκόπηση του Μοντέλου Τιμολόγησης

Είστε όλοι απαλλαγμένοι από τη φορτωμένη τιμή και λάβετε την καλύτερη υπηρεσία podcast στο ελάχιστο εύρος τιμών. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα με απλά σχέδια τιμολόγησης και η πιο σημαντική σημείωση είναι ότι μπορείτε να ακυρώσετε το σχέδιό σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου θέλετε.

  Τι είναι και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Δωρεάν σχέδιο

Το Δωρεάν Πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία podcast για έως και 2 ώρες κάθε μήνα. Το επεισόδιο θα φιλοξενηθεί για 90 ημέρες. Μπορείτε να βρείτε προηγμένα στατιστικά και να προσθέσετε απεριόριστα μέλη ομάδας σε αυτό το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να αφαιρέσετε διαφημίσεις.

$12 το μήνα

Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία podcast για έως και 3 ώρες κάθε μήνα και να έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μέλη ομάδας, προηγμένα στατιστικά στοιχεία και άδεια εισαγωγής podcast ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον, θα φιλοξενεί τα επεισόδια για μια ζωή. Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε περισσότερο περιεχόμενο με 4 $ την ώρα.

$18 το μήνα

Θα σας επιτρέψει να ανεβάζετε αρχεία podcast για έως και 6 ώρες κάθε μήνα. Για επιπλέον περιεχόμενο, αποκτά 3 $ την ώρα. Θα λάβετε όλες τις δυνατότητες από το πρόγραμμα των 12 $ ανά μήνα, μαζί με τη διαθεσιμότητα φιλοξενίας επεισοδίων ζωής.

$24 το μήνα

Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία podcast για έως και 12 ώρες κάθε μήνα. Εάν πρέπει να ανεβάσετε περισσότερο περιεχόμενο, πρέπει να πληρώσετε 2 $ ανά ώρα. Θα λάβετε όλες τις δυνατότητες από το πρόγραμμα 18 $ ανά μήνα.

Επιπλέον, θα λάβετε στατιστικά podcast, έναν ιστότοπο podcast, προσαρμοσμένα ενσωματωμένα προγράμματα αναπαραγωγής και άδεια πρόσβασης σε καταλόγους podcast σε όλα τα προγράμματα επί πληρωμή.

Πρόγραμμα δημιουργών Buzzsprouts

Ένα μέλος της ομάδας παραγωγής του Buzzsprout που οδηγεί το σχέδιο παραγωγής του podcast είναι παραγωγός podcast. Συνεργάζονται με διάφορα μέλη της ομάδας για να κανονίσουν όλες τις πτυχές της διαδικασίας του podcasting, από τη διεξαγωγή προβών συνεντεύξεων έως τη δημιουργία σεναρίων και τη συλλογή υλικού αναφοράς. Εργάζονται επίσης μαζί με τον οικοδεσπότη του podcast για να προγραμματίσουν το πρόγραμμα ηχογράφησης και να στείλουν το απαραίτητο υλικό στους επισκέπτες.

Οι οικοδεσπότες podcast χρησιμοποιούν μια σειρά από τα πιο σημαντικά ταλέντα στην παραγωγή podcast όπως:

1. Κάνοντας παραγωγή ήχου: Πολλοί παραγωγοί διαχειρίζονται στοιχεία παραγωγής εκπομπής. Το καθήκον ενός παραγωγού συνεπάγεται ποικίλους ρόλους, από σκηνοθέτη μέχρι ηχολήπτη. Είναι επίσης κύριοι υπεύθυνοι για το post-production, το οποίο περιλαμβάνει την επεξεργασία ηχογραφήσεων, τη διανομή των ολοκληρωμένων επεισοδίων και την παρακολούθηση μετρήσεων για ολόκληρη την ομάδα και τους χορηγούς.

2. Έρευνα και κράτηση επισκεπτών: Ένας οικοδεσπότης podcast είναι υπεύθυνος για την έρευνα, την κράτηση και τον προγραμματισμό των επισκεπτών ώστε να εμφανίζονται ως καλεσμένοι του podcast. Μπορούν επίσης να προετοιμάσουν τον καλεσμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή παρέχοντας ένα ερωτηματολόγιο πριν από τη συνέντευξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

3. Διοίκηση παραγωγής: Οι παραγωγοί Podcast συχνά παράγουν ολόκληρη την εκπομπή. Είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός προγράμματος παραγωγής, τον καταιγισμό ιδεών με άλλους παραγωγούς σχετικά με το πιθανό περιεχόμενο podcast, την προώθηση της εκπομπής και ούτω καθεξής.

4. Διαχείριση ομάδων παραγωγής: Εκτός από τον παραγωγό του podcast, άλλοι μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνοι για την παροχή των απαραίτητων φωνογραφημάτων και αναγκών μετά την παραγωγή. Στην περίπτωση ενός podcast με λεπτομερές εύρος παραγωγής, η ομάδα μπορεί να αποτελείται από έναν εκτελεστικό παραγωγό, συνεργάτη παραγωγό, μηχανικό ήχου, παραγωγό βίντεο και παραγωγό περιεχομένου. Η επίβλεψη της ομάδας παραγωγής podcast είναι δουλειά του παραγωγού podcast. Αυτό το άτομο διασφαλίζει ότι όλοι οι συντελεστές εργάζονται αποτελεσματικά για να ολοκληρώσουν κάθε επεισόδιο ή σειρά.

Εναλλακτικές λύσεις Buzzsprout

Podbean

Από τότε που το Podbean ιδρύθηκε αρχικά το 2006, έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή εταιρεία στον κλάδο του podcasting, εστιάζοντας στην παροχή προηγμένων λειτουργιών που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να καταγράφει και να δημοσιεύει podcast σε ένα απλό περιβάλλον που μοιάζει με blog.

Το Podbean είναι ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε, να προωθήσετε και να δημιουργήσετε έσοδα από το podcast σας. Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Το Podbean παρέχει στους δημιουργούς podcast ευκαιρίες για αποτελεσματική δημιουργία εσόδων από την εργασία τους μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων δημιουργίας εσόδων που προσφέρονται μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Το Podbean διευκολύνει τη διανομή podcast σε μεγάλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και σε γνωστές εφαρμογές podcasting, όπως το Spotify και το Apple Podcasts.

Τρανζίστορ

Το podcasting είναι ένα θαυμάσιο μέσο, ​​αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για όσους δεν το γνωρίζουν. Το τρανζίστορ βοηθά στην πλοήγηση στο μπερδεμένο τοπίο του podcasting. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ηχογραφήσετε το ηχητικό σας κομμάτι και να το ανεβάσετε στο Transistor. Θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία υποβολής του podcast σας σε πλατφόρμες όπως το Apple Podcasts και το Spotify.

Σήμερα, έχει πάνω από 20.000 podcast όλων των ειδών. Οι πελάτες του Transistor περιλαμβάνουν Indie Hackers, IBM, The NHL’s Vegas Golden Knights, VH1, ProfitWell, Ionic και Laravel. Ένας από τους εξαιρετικούς διεκδικητές στον κόσμο των podcast είναι το Transistor, το οποίο φιλοξενεί αρκετά δημοφιλή podcast, όπως το Drift, το Honeybadger και το Cards Against Humanity.

συμπέρασμα

Η παραγωγή podcast υψηλής ποιότητας με καλές κριτικές θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα αναλυτικά στοιχεία podcast σας με το Buzzsprout. Ως αποτέλεσμα, σας παρέχονται πολύτιμες πληροφορίες που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε κρίσιμες αποφάσεις, να βελτιώνετε τις στρατηγικές μάρκετινγκ και να δημιουργείτε έσοδα από τα podcast σας.

Ενημερώνοντας συνεχώς το podcast σας σύμφωνα με τις συμβουλές στο άρθρο του Buzzspourt και διασφαλίζοντας ότι αναπαράγετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, θα μπορέσετε να ενισχύσετε τα στατιστικά στοιχεία του podcast σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε για μερικά από τα καλύτερα τεχνολογικά podcast.