Να σας καλεί το τηλέφωνό σας κάθε ώρα για να μην το χάσετε


Όλοι έχουμε τοποθετήσει λάθος τα τηλέφωνά μας κάποια στιγμή. Είναι εξαιρετικά λεπτά και καθώς κάθε χιλιοστό του πάχους τους χύνεται με ένα νέο μοντέλο, χάνονται ευκολότερα. Γίνεται και δεν χρειάζεται να αφήσετε το τηλέφωνο να γλιστρήσει ανάμεσα στη ρωγμή του καναπέ και τα μαξιλάρια για να το χάσετε. Αντίθετα, μπορείτε να το χάσετε κλείνοντάς το κατά λάθος σε ένα βιβλίο. Κάποτε εξετάσαμε μια εφαρμογή που ονομάζεται Marco Polo για το iPhone που σας επέτρεπε να καλέσετε το τηλέφωνό σας εάν το είχατε χάσει, αλλά η εφαρμογή είχε ένα μειονέκτημα. φορολογούσε την μπαταρία σας. Το Butterfingerz είναι μια εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android που σας καλεί μετά από κάθε ώρα, ώστε αν δεν μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας, να μπορείτε να ακολουθήσετε τον ήχο σε αυτό.

  Θυμάστε το MiniDisc; Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα το 2020

Ο Butterfingerz υποστηρίζεται από τον ηθοποιό μερικής απασχόλησης και δολοφόνο ζόμπι πλήρους απασχόλησης, Norman Reedus, ο οποίος εμφανίζεται στην εφαρμογή ως χαρακτήρας chibi. Η εφαρμογή όχι μόνο σας καλεί σε διαστήματα μιας ώρας, αλλά λέει και Ωχ! αν το ρίξεις.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στην καρτέλα Ήχος, επιλέξτε πόσο ευαίσθητη πρέπει να είναι η συσκευή στην απόρριψη και επιλέξτε τον χρόνο αδράνειας μετά τον οποίο η εφαρμογή θα πρέπει να σας καλέσει. Ο μέγιστος χρόνος που μπορείτε να ορίσετε είναι μία ώρα. Η εφαρμογή υποστηρίζει αρκετές ώρες κατά τις οποίες δεν θα σας ειδοποιήσει να σηκώσετε το τηλέφωνό σας.

  Μεταφέρετε απευθείας αρχεία μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών από το πρόγραμμα περιήγησής σας

Η εφαρμογή έχει διαφορετικές απαντήσεις για κλήση για να τραβήξει την προσοχή σας και για αναγγελία ότι έχει απορριφθεί.

Η εφαρμογή προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής που σας επιτρέπουν να αγοράζετε κλήσεις με τη φωνή του Norman Reedus. Μπορείτε να ζητήσετε φωνές και από άλλες διασημότητες. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πόσο αποτελεσματικό δέλεαρ θα είναι αυτό για τη δημιουργία εσόδων, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι καλύτερη από αυτό που ενέκρινε ο Aaron Paul.

Κατεβάστε το Butterfingerz από το App Store

Κατεβάστε το Butterfingerz από το Google Play Store

  Τρόπος γρήγορης συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων σε iPhone και iPad