Νέα τάση στο Cloud Computing [+4 Providers]

Είτε λειτουργείτε την επιχείρησή σας στο σύννεφο είτε σε γραφείο, πρέπει να αποθηκεύετε gigabyte επιχειρηματικών δεδομένων. Για να προστατεύσετε αυτά τα δεδομένα από χάκερ, χρειάζεστε ασφάλεια ως υπηρεσία (SECaaS).

Η ασφάλεια για τα αποθηκευμένα δεδομένα, τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, τις πλατφόρμες επεξεργασίας πληρωμών κ.λπ., απασχολεί πολύ κάθε είδους επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προσλάβουν μια μεγάλη ομάδα ασφάλειας πληροφορικής για την προστασία των δεδομένων του οργανισμού από εξωτερικές ή εσωτερικές απειλές. Ωστόσο, οι μικρές, μεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις μπορεί να μην θέλουν να αντέξουν οικονομικά αυτό το επιπλέον βάρος στο κεφάλαιο κίνησης τους.

Οι συνδρομές για την ασφάλεια ως υπηρεσία (SECaaS) εξελίχθηκαν για να μειώσουν αυτό το βάρος. Με την αυξανόμενη δημοτικότητά της, οι μεγάλες επιχειρήσεις επιλέγουν επίσης αυτήν την υπηρεσία για να επικεντρωθούν σε επιχειρηματικά και όχι σε μη παραγωγικά έργα.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη νέα τάση του cloud computing και της ασφάλειας των επιχειρηματικών δεδομένων για κάθε είδους επιχείρηση.

Πίνακας περιεχομένων

Η εξελισσόμενη αγορά του SECaaS

Η ασφάλεια ως αγορά υπηρεσιών επεκτείνεται ραγδαία. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Μπορείτε να βρείτε τα πιο σημαντικά παρακάτω:

  • Αυξημένη τάση για εργασία από το σπίτι και τα εικονικά γραφεία
  • Οι εταιρείες επιτρέπουν να φέρω ή να κατέχω τη συσκευή (BYOD) για εξοικονόμηση κόστους υλικού
  • Η διατήρηση επιτόπιων λύσεων ασφαλείας είναι πολύ δαπανηρή και επίσης πονοκέφαλος
  • Οι επιχειρήσεις θέλουν να επικεντρωθούν περισσότερο στη δημιουργία εσόδων
  • Ο εξαιρετικός ρυθμός στην ανάπτυξη των συσκευών IoT και IIoT
  • Οι διαδικτυακές απειλές για την ασφάλεια και τα εργαλεία για hacking αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς

Προς το παρόν, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν αλάνθαστες λύσεις ασφάλειας, ώστε να μην πέσουν θύματα επιθέσεων ransomware. Τέτοιες απειλές ασφαλείας μπορούν να κλείσουν οριστικά την επιχείρησή σας.

Μια έκθεση της Statista αναφέρει ότι η αγοραία αξία του SECaaS ήταν 6,91 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Αυξήθηκε γρήγορα και το 2022 η αγοραία αξία ανέρχεται στα 12,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η έκθεση αναμένει ότι η αξία της αγοράς SECaaS θα εκτιναχθεί σε μια τεράστια βιομηχανία 22,67 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2026.

Με την ταχεία προσαρμογή των κινητών τηλεπικοινωνιών 5G, το SECaaS θα αυξηθεί επίσης εκθετικά. Επειδή περισσότερες επιχειρήσεις θα πρέπει να προστατεύουν τις προηγμένες επιχειρηματικές συσκευές και τον τεράστιο όγκο δεδομένων που θα συλλέγουν από χρήστες, πελάτες και υπαλλήλους.

Τι είναι το SECaaS;

Η ασφάλεια ως υπηρεσία (SECaaS) είναι ένα μοντέλο υπηρεσίας ασφάλειας επιχειρηματικών δεδομένων που ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Σε αυτήν την ιδέα, μια εξωτερική εταιρεία διαχειρίζεται και χειρίζεται την ασφάλεια δεδομένων cloud ή μη της επιχείρησής σας.

Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει διαδικτυακά συστήματα προστασίας από ιούς για να σαρώσετε τους υπολογιστές της επιχείρησής σας για κακόβουλο λογισμικό, ιούς, spyware, trojans, ransomware κ.λπ. Αυτή είναι η απλούστερη μορφή SECaaS.

  Πώς να αποκτήσετε Λειτουργία Πορτραίτου σε Nexus 6P και Nexus 5X

Με το SECaaS, δεν διαχειρίζεστε πλέον την ασφάλεια των διακομιστών, των σταθμών εργασίας, του εξοπλισμού δικτύωσης, των δρομολογητών, των επαγγελματικών κινητών τηλεφώνων, των φορητών υπολογιστών κ.λπ., τοπικά. Επειδή είναι πολύ κουραστικό και δαπανηρό να διατηρείτε ένα ισχυρό τμήμα πληροφορικής, το καθήκον του οποίου είναι να εγκαθιστά λύσεις ασφαλείας σε κάθε επαγγελματική συσκευή, να ενημερώνει αυτό το λογισμικό κατά καιρούς και να ζητά από τους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές.

Χτίζετε την επιχείρησή σας σε μια ασφαλή πλατφόρμα cloud ή non-cloud με αυτή τη νέα μορφή. Ένας ειδικός τρίτος οργανισμός θα φροντίσει για όλες τις ανάγκες ασφαλείας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε ένα επαρκές πρόγραμμα υπηρεσιών ασφαλείας και να ολοκληρώσετε προσεκτικά τη σύμβαση.

Έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά παραβιάσεων της ασφάλειας σε μεσαίους, μικρούς ή μεγάλους επιχειρηματικούς οργανισμούς λόγω έλλειψης μέτρων ασφαλείας. Μερικές φορές, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας. Απλώς βασίζονται σε δωρεάν ή επί πληρωμή λύσεις προστασίας από ιούς.

Στην περίπτωση των επιχειρήσεων, έχουν μια εσωτερική ομάδα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στο τμήμα πληροφορικής τους. Ωστόσο, υπάρχει μια απροθυμία από την ομάδα IT ή τους υπαλλήλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες ασφαλείας, να κάνουν καθημερινές ενημερώσεις, να εκτελέσουν ασκήσεις παραβίασης της ασφάλειας δεδομένων κ.λπ.

Η ασφάλεια ως υπηρεσία αντιμετωπίζει όλα αυτά τα ζητήματα και καθιστά την ασφάλεια δεδομένων πιο προσιτή σε κάθε επιχείρηση. Δεν είναι μόνο αυτό! Δημιουργεί μια κουλτούρα ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια μεταξύ των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικά του SECaaS

Ασφάλεια Δικτύου Διαδικτύου

Η πιο σημαντική λειτουργία μιας υπηρεσίας SECaaS είναι η ασφάλεια όλων των συνδέσεων δεδομένων που πραγματοποιούνται μέσω του Διαδικτύου και των δικτύων intranet.

Η υπηρεσία πρέπει να αναλύσει όλα τα πακέτα δεδομένων για να διασφαλίσει ότι συλλαμβάνουν τους περισσότερους ιούς και κακόβουλο λογισμικό στο σημείο εισόδου.

Τελικό σημείο και Ασφάλεια από την πλευρά του χρήστη

Τα τελικά σημεία είναι πολύ ευάλωτοι ιστότοποι για παραβιάσεις της ασφάλειας δεδομένων. Ως εκ τούτου, το SECaaS διαθέτει επίσης μια λειτουργία για την προστασία όλων των υπολογιστικών συσκευών που είναι συνδεδεμένες στους διακομιστές της επιχείρησής σας από το άκρο των εργαζομένων ή των πελατών.

Η ασφάλεια του endpoint διασφαλίζει επίσης την εμπιστευτικότητα των δεδομένων της επιχείρησής σας. Μπορείτε να εμποδίσετε τους υπαλλήλους να εγγράφουν εταιρικά δεδομένα σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Ασφάλεια Επικοινωνιών

Μια επιχείρηση επικοινωνεί με τους ανθρώπους της μέσω email, συνομιλιών, SMS, κλήσεων WhatsApp, τηλεφωνικών κλήσεων, ειδοποιήσεων push και ούτω καθεξής. Η ασφάλεια ως προϊόν υπηρεσίας παρακολουθεί επίσης τις μεταφορές δεδομένων τέτοιων επικοινωνιών για να εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια.

SEIM

Πληροφορίες ασφαλείας και διαχείριση συμβάντων ή SEIM, είναι μια δυνατότητα ανάλυσης εταιρικών δικτύων για σιωπηλές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Μετά τον εντοπισμό του κακόβουλου λογισμικού, το SECaaS μπορεί να αμυνθεί έναντι της απειλής και να αποτρέψει τυχόν παραβιάσεις δεδομένων.

Αξιολόγηση Επιχειρηματικής Ασφάλειας

Το SECaaS αναπτύσσει επίσης μια τακτική ανάλυση επιχειρηματικής ασφάλειας για να εντοπίσει άγνωστα τρωτά σημεία και να αναπτύξει προγράμματα ή πολιτικές για να κάνει την εταιρεία πιο ασφαλή.

Ανάκτηση από καταστροφές και επιχειρηματική συνέχεια

Ο σχεδιασμός επιχειρηματικής συνέχειας και η ανάκτηση δεδομένων από καταστροφή θα πρέπει επίσης να υπάρχουν σε ένα αξιόπιστο προϊόν SECaaS.

Αποτρέψτε την απώλεια δεδομένων

Τα επιχειρηματικά δεδομένα είναι ανεκτίμητα! Ως εκ τούτου, τα προϊόντα SECaaS συνοδεύονται από υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σε τακτά χρονικά διαστήματα σε κατανεμημένους ιστότοπους, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αποδεχτείτε απαιτήσεις για λύτρα από έναν χάκερ.

  Deja Vu: Μια σύντομη ιστορία κάθε αρχιτεκτονικής CPU Mac

Διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης

Το IAM σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια πολιτική πρόσβασης δεδομένων βάσει ρόλων. Βοηθά επίσης να χαράξουμε ένα χρονοδιάγραμμα του αποτυπώματος πρόσβασης στα δεδομένα για σκοπούς ελέγχου.

Ο απώτερος στόχος είναι να ελέγχετε τα επιχειρηματικά δεδομένα και την πρόσβαση εφαρμογών από ένα κεντρικό εργαλείο και να διατηρείτε αρχείο με όλα όσα έχουν πρόσβαση οι υπάλληλοί σας όταν εργάζονται.

Σύστημα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολών

Το IDPS είναι η χρήση τείχη προστασίας υλικού και λογισμικού για την προστασία των διακομιστών, των σταθμών εργασίας και των κέντρων δεδομένων της επιχείρησής σας από άγνωστη κίνηση.

Επίσης, όταν οι χάκερ εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά σας, το πρωτόκολλο IDPS αρνείται την πρόσβαση δικτύου σε τέτοιες εφαρμογές για να τις περιέχει σε ένα sandbox.

Τα καλύτερα παραδείγματα SECaaS

  • Κρυπτογράφηση επιχειρηματικών δεδομένων κατά τη μεταφορά σε μια εφαρμογή ή σε κατάσταση ηρεμίας
  • Σάρωση των εισερχομένων email της επιχείρησης για επιθέσεις phishing και κακόβουλου λογισμικού
  • Σάρωση των επιχειρηματικών δικτύων για την παρακολούθηση χρηστών και υπηρεσιών
  • Ασφάλεια Ιστού για την προστασία των εφαρμογών cloud από το να γίνουν σημείο εισόδου στον διακομιστή της επιχείρησής σας
  • Συχνή σάρωση των στοιχείων πληροφορικής σας για να ανακαλύψετε νέα τρωτά σημεία και να κλείσετε αυτά τα κενά
  • Εντοπίστε πιθανούς εισβολείς στον διακομιστή της επιχείρησής σας και αποσυνδέστε τις συνδέσεις τους μέσω της διαχείρισης εισβολών
  • Αποτρέψτε την απώλεια δεδομένων με τη συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επιχειρηματικών δεδομένων
  • Ανακτήστε τα δεδομένα μετά από μια καταστροφή αμέσως και επιστρέψτε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες
  • Διαφορετικοί τύποι SECaaS

    Η Cloud Security Alliance (CSA) είναι ο κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιβλέπει την ασφάλεια δεδομένων cloud και επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Διαχώρισε το SECaaS στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Συνεχής Παρακολούθηση
  • Ασφάλεια email
  • Πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP)
  • Ανάκτηση από καταστροφές και επιχειρηματική συνέχεια
  • Διαχείριση εισβολής
  • Κρυπτογράφηση
  • Ασφάλεια δικτύου
  • Διαχείριση Ταυτότητας και Πρόσβασης (IAM)
  • Διαχείριση πληροφοριών ασφαλείας και συμβάντων (SIEM)
  • Αξιολόγηση Ασφαλείας
  • Ασφάλεια Ιστού
  • Σάρωση ευπάθειας
  • Λειτουργία του SECaaS

    Η ασφάλεια ως υπηρεσία συνήθως λειτουργεί με γενικότερο τρόπο. Όλες οι συνδέσεις δεδομένων της επιχείρησής σας θα περάσουν από ένα ασφαλές Διαδίκτυο ή intranet. Ο πάροχος SECaaS μπορεί να χρησιμοποιήσει τοπικά ή ξένα VPN για να κρύψει τα δεδομένα της επιχείρησής σας από ειδικούς χάκερ που σας στοχεύουν.

    Ο πάροχος υπηρεσιών θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό επιχειρηματικής ασφάλειας για εσάς με έναν πίνακα εργαλείων. Στη συνέχεια, μπορείτε να καταχωρήσετε όλες τις συσκευές της επιχείρησής σας σε αυτόν τον λογαριασμό. Το ταμπλό θα λειτουργεί ως οπτική διεπαφή για την παρακολούθηση της συσκευής που έχει πρόσβαση σε τι.

    Οποιαδήποτε συσκευή δεν εγγραφεί στο νέο σύστημα δεν θα έχει πρόσβαση στις εφαρμογές ή τους διακομιστές σας στο cloud. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπαλλήλους που έχουν ήδη εγκαταλείψει τον οργανισμό σας.

    Γιατί εξαρτάται από το SECaaS

    • Λαμβάνετε ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από παρόχους SECaaS υψηλής τεχνολογίας.
    • Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αντέξουν οικονομικά χαρακτηριστικά ασφαλείας σε επίπεδο επιχείρησης.
    • Οι πάροχοι SECaaS μπορούν να ανταποκριθούν σε μια απειλή ασφαλείας πιο γρήγορα από τις εσωτερικές ομάδες ασφαλείας.
    • Όταν αναθέτετε τις απαιτήσεις ασφαλείας σας σε τρίτους αξιόπιστους, μπορείτε να εστιάσετε στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.
    • Κανένας πονοκέφαλος για τη διαχείριση εσωτερικών ψηφιακών συσκευών όπως διακομιστές, σταθμοί εργασίας, κινητά, τείχη προστασίας, δρομολογητές κ.λπ. Ο πάροχος SECaaS θα επισημάνει κατάλληλα και θα διαχειρίζεται τις συσκευές της επιχείρησής σας.
    • Οι πάροχοι SECaaS θα σας βοηθήσουν με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και τις συχνές ασκήσεις παραβίασης της ασφάλειας και θα προτείνουν προηγμένα μέτρα ασφαλείας καθώς αναπτύσσεται ο κλάδος.
      Το StorageStatus παρακολουθεί όλες τις φυσικές συσκευές αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένες σε Mac

    Οι προκλήσεις του SECaaS

    • Η εύρεση ενός προσιτού πακέτου συνδρομής SECaaS θα μπορούσε να είναι δύσκολη, καθώς η υπηρεσία έχει μεγάλη ζήτηση από κάθε κλάδο.
    • Θα μπορούσε να υπάρχει ένα μονοπώλιο ασφάλειας ως υπηρεσία που θα σας αναγκάσει να πληρώσετε premium τιμές μετά από μερικά χρόνια στη γραμμή.
    • Πρέπει να εκτελέσετε τη δική σας δέουσα επιμέλεια πριν επιλέξετε έναν πάροχο SECaaS και επενδύσετε σε αυτόν.
    • Θα έχετε λιγότερο έλεγχο στις πολιτικές ασφαλείας της επιχείρησής σας.
    • Η επιχείρησή σας μπορεί να κινδυνεύσει εάν ομάδες χάκερ παραβιάσουν τους διακομιστές του παρόχου υπηρεσιών.
    • Οι πάροχοι υπηρεσιών χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον μια κοινή υποδομή cloud που αυξάνει την πιθανότητα διαρροής δεδομένων.

    Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο ασφάλειας ως υπηρεσίας (SECaaS).

    Διαθεσιμότητα υπηρεσίας

    Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος SECaaS που επιλέγετε προσφέρει τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας για πόρους δικτύου, εφαρμογές cloud και πίνακες εργαλείων ασφαλείας.

    Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει μια τεχνικά άρτια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να σας βοηθήσει σε απρόβλεπτα ζητήματα αμέσως.

    Χρόνος απόκρισης και SLA

    Όταν λαμβάνετε μια επίδειξη των υπηρεσιών του προμηθευτή, συζητήστε λεπτομερώς τον χρόνο απόκρισής τους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ρήτρα στη σύμβαση σχετικά με ένα συγκεκριμένο SLA και χρόνο απόκρισης πριν από την υπογραφή της συμφωνίας.

    Τιμολόγηση πακέτου

    Εξερευνήστε διαφορετικές τιμές προμηθευτών SECaaS προτού εγγραφείτε για έναν.

    Συνεργάτες Πωλητές

    Ερευνήστε τους συνεργάτες προμηθευτών για τον πάροχο ασφαλείας που σας ενδιαφέρει. Βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια ως πάροχος υπηρεσιών χρησιμοποιεί τυπικές υπηρεσίες cloud και τεχνολογίες αιχμής.

    Σχεδιασμός αποκατάστασης καταστροφών

    Αναζητήστε έναν πάροχο SECaaS που έχει τον δικό του σχεδιασμό επιχειρηματικής συνέχειας και αποκατάστασης από καταστροφές.

    Κλείδωμα πωλητή

    Μην πηγαίνετε για συνδρομές κλειδώματος προμηθευτών. Προτιμάτε πάντα ευέλικτες συνδρομές με εύκολες πολιτικές ακύρωσης.

    Αναφορά

    Ο πάροχος υπηρεσιών θα πρέπει να σας δώσει πρόσβαση σε ένα αβίαστο εργαλείο ασφαλείας όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ολόκληρο τον σχεδιασμό ασφαλείας.

    Πάροχοι ασφάλειας ως υπηρεσίας (SECaaS).

    Εδώ είναι μερικά δημοφιλή SECaaS που μπορείτε να ελέγξετε για να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες:

    Περίμετρος 81

    Το Perimeter 81 είναι ένα μεγάλο όνομα στον κλάδο της ασφάλειας εταιρικών δικτύων. Προσφέρει τις ακόλουθες λύσεις SECaaS:

    • Secure Access Service Edge ή SASE
    • Πρόσβαση στο δίκτυο μηδενικής εμπιστοσύνης
    • Τείχος προστασίας ως υπηρεσία
    • Ασφαλής πύλη web
    • Cloud VPN και εναλλακτικές λύσεις VPN
    • Πίνακας ελέγχου ασφαλείας
    • Διαχείριση ταυτότητας
    • Ενοποίηση προϊόντος με AWS, GCP, Azure κ.λπ.

    Πλατφόρμα Cloudflare One SASE

    Το Cloudflare One σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέετε δυναμικά υπαλλήλους ή προμηθευτές με τους πόρους της επιχείρησής σας, αναλύοντας τα επίπεδα πρόσβασης και τις εργασίες τους. Προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

    • Ιδιωτικό δίκτυο σε 275+ πόλεις για ταχύτερο VPN
    • Ασφαλείς εφαρμογές ιστού, εφαρμογές που φιλοξενούνται μόνοι τους και εφαρμογές SaaS
    • SASE
    • Υπηρεσίες ασφαλείας μηδενικής εμπιστοσύνης
    • Μετριασμός DDoS
    • Προστατεύει τα δίκτυα χρησιμοποιώντας ισχυρά τείχη προστασίας

    Zscaler Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

    Το Zscaler Internet Access προσφέρει προϊόντα SECaaS με τεχνητή νοημοσύνη. Μερικές από τις αξιοσημείωτες προσφορές ασφαλείας του είναι:

    • Ανταλλαγή μηδενικής εμπιστοσύνης
    • Υποδοχή πελάτη Zscaler
    • Προστασία από σύννεφα
    • Zscalare B2B Διαδίκτυο
    • Ψηφιακή εμπειρία Zscaler
    • Ασφαλής μετεγκατάσταση cloud
    • Εναλλακτικό VPN

    Qualys Security as a Service

    Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι δημόσιες εφαρμογές σας cloud είναι συμβατές και ασφαλείς, μπορείτε να δοκιμάσετε το Qualys. Μερικές από τις βασικές της προσφορές είναι:

    • Διαχείριση ευπάθειας
    • Ανίχνευση και απάντηση απειλών
    • Συνεχής παρακολούθηση
    • Διαχείριση ενημερώσεων κώδικα
    • Προσαρμοσμένη αξιολόγηση και αποκατάσταση
    • Ανίχνευση και απόκριση SaaS
    • EDR πολλαπλών διανυσμάτων
    • Αξιολόγηση ασφάλειας cloud
    • Σάρωση εφαρμογών Ιστού και τείχος προστασίας

    Τελικές σκέψεις

    Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από μια λεπτομερή συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια ως υπηρεσία (SECaaS) που εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις cloud και μη. Επιπλέον, έχετε επίσης ανακαλύψει μερικές δημοφιλείς εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη χρήση του SECaaS.

    Επιπλέον, το άρθρο εξηγεί επίσης πώς να επιλέξετε την καλύτερη ασφάλεια ως πάροχο υπηρεσιών για την επιχείρησή σας. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων της επιχείρησής σας από κακούς παράγοντες.

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι επιτραπέζιοι υπολογιστές ως υπηρεσία και μερικοί από τους καλύτερους παρόχους DaaS για την επιχείρησή σας στο cloud.