Οι 10 κορυφαίες μέθοδοι αναζήτησης χρηστών Instagram κατά όνομα και τοποθεσία

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στην πλατφόρμα του. Κάθε χρήστης του Instagram έχει ένα μοναδικό όνομα χρήστη προφίλ. Αυτά τα ονόματα χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλα άτομα για να βρουν το συγκεκριμένο άτομο. Μερικές φορές οι νέοι χρήστες του Instagram δυσκολεύονται να αναζητήσουν κάποιον που χρησιμοποιεί ένα όνομα χρήστη. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μεθόδους για το πώς να κάνετε μια αναζήτηση Instagram χρηστών κατά όνομα και τοποθεσία. Θα συζητήσουμε επίσης ιστότοπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εύρεση ονόματος χρήστη στο instagram. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να αναζητήσετε χρήστες του Instagram κατά όνομα και τοποθεσία

Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης για να βρείτε τους χρήστες Ίνσταγκραμ εφαρμογή με το όνομα και την τοποθεσία τους. Εδώ, έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους αναζήτησης λογαριασμού Instagram.

Μέθοδος 1: Μέσω μηχανών αναζήτησης

Μπορείτε να βρείτε διάφορους τρόπους για να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση των χρηστών του Instagram με βάση το όνομα και την τοποθεσία. Ωστόσο, ένας από τους τρόπους για να το κάνετε είναι μέσω μιας απλής Αναζήτησης Google. Μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα χρήστη, την τοποθεσία, κ.λπ. ενός ατόμου. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μια ετικέτα για το Instagram στη μηχανή αναζήτησης για να καταλήξετε σε ένα σωστό αποτέλεσμα.

Μέθοδος 2: Μέσω κοινωνικών δικτύων

Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιον στο Instagram μέσω των άλλων ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα είναι λίγο δύσκολο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως δεν αποθηκεύουν τις λαβές πολυμέσων Instagram συχνά σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε κάποιον.

Μέθοδος 3: Μέσω επαφών

Το Instagram σάς επιτρέπει να αναζητήσετε κάποιον μέσω των επαφών. Η μόνη απαίτηση πριν από αυτό είναι να αποθηκεύσετε την επαφή τους στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δεν γνωρίζετε το ακριβές όνομα χρήστη τους ή όταν η Εύρεση λογαριασμού Instagram με παλιό όνομα χρήστη φαίνεται δύσκολη, καθώς αυτό το βήμα χρειάζεται μόνο να έχετε την επαφή τους. Το Instagram προτείνει αυτόματα το άτομο που έχει αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου.

1. Πατήστε το εικονίδιο Instagram από την αρχική οθόνη για να ανοίξετε το Instagram.

2. Πατήστε στο προφίλ σας στο Instagram.

3. Πατήστε Εμφάνιση όλων κοντά στην επικεφαλίδα Discover people.

4. Στην ενότητα Ανακαλύψτε άτομα, θα υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται Σύνδεση επαφών, πατήστε Σύνδεση για να συνδεθείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό κατάλογο στο τηλέφωνό σας.

5. Πατήστε στο Να επιτρέπεται εάν το τηλέφωνο Android σας ζητά άδεια πρόσβασης στο βιβλίο επαφών σας.

6. Αυτό θα συγχρονίσει τις επαφές του τηλεφώνου σας με το Instagram, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε τα άτομα που αναζητάτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Παρακολούθηση.

Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη εάν δεν είστε σίγουροι πώς να βρείτε έναν λογαριασμό Instagram με παλιό όνομα χρήστη, καθώς ενδέχεται να μην γνωρίζετε το νεότερο όνομα χρήστη του. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη μέθοδος για εκτέλεση σε αυτές τις περιπτώσεις.

  Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή ενός λογαριασμού Instagram

Μέθοδος 4: Αναζήτηση με όνομα και επίθετο

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση εισάγοντας το όνομα και το επώνυμο του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης στην εφαρμογή Instagram. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε.

1. Πατήστε στο εικονίδιο Instagram από την αρχική οθόνη για να ανοίξετε το Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Μεγεθυντικός.

3. Πληκτρολογήστε το Όνομα και το Επώνυμο στη γραμμή αναζήτησης.

4. Προβάλετε το προφίλ από τα αποτελέσματα για να βρείτε το άτομο που ψάχνετε.

Μέθοδος 5: Αναζήτηση με όνομα χρήστη

Ο πιο εύκολος και ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους τρόπους για να αναζητήσετε κάποιον στο Instagram είναι απλώς να αναζητήσετε το όνομα χρήστη του. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση λογαριασμού Instagram με όνομα χρήστη.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Μεγεθυντικός.

3. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου που αναζητάτε.

4. Το αποτέλεσμα θα εμφανίζεται τώρα σύμφωνα με την αναζήτησή σας, μπορείτε τώρα να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Instagram για να προβάλετε άτομα.

Μέθοδος 6: Αναζήτηση κατά ακόλουθους

Εάν δεν μπορείτε να αναζητήσετε έναν χρήστη με το όνομά του ή το όνομα χρήστη του, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να δείτε τη λίστα ακολούθων του ατόμου που μπορεί να ακολουθήσει έναν χρήστη που αναζητάτε. Ακολουθούν τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να το κάνετε αυτό.

1. Ανοίξτε το προφίλ ενός ατόμου στο Instagram που μπορεί να ακολουθήσει τον χρήστη που αναζητάτε.

2. Πατήστε στην επιλογή Ακολουθεί.

3. Μεταβείτε στη λίστα και μάθετε το συγκεκριμένο προφίλ που θέλετε.

Μέθοδος 7: Αναζήτηση μέσω τοποθεσίας στο Instagram

Με την προσθήκη αναζήτησης για κάποιον στο Instagram με όνομα χρήστη. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αναζητήσετε το άτομο χρησιμοποιώντας μόνο την τοποθεσία του. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται κυρίως όταν το άτομο που αναζητάτε χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα χρήστη που δεν μπορούσατε να αναγνωρίσετε και θα θέλατε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας εναλλακτικές επιλογές.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο όταν ο χρήστης έχει ανεβάσει μια φωτογραφία που σχετίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και έχει επίσης επισημάνει την τοποθεσία σε αυτήν, χωρίς αυτήν αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

1. Ανοίξτε το εικονίδιο Instagram από την αρχική οθόνη για να ανοίξετε το Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Μεγεθυντικός που υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε την αναζήτηση σχετικά με την πόλη, τη χώρα και το όνομα της οδού του ατόμου που αναζητάτε.

4. Τώρα επιλέξτε Μέρη και μετακινηθείτε στις αναρτήσεις που αναφέρουν το μέρος.

5. Αναζητήστε μια φωτογραφία που είναι πανομοιότυπη με το άτομο που γνωρίζετε.

Μέθοδος 8: Μέσω συγχρονισμού Facebook

Δεδομένου ότι το Facebook (Meta) και το Instagram ανήκουν στην ίδια ομάδα. Είναι εύκολο να προσθέσετε άτομα από το Facebook στο Instagram με απλό συγχρονισμό. Λάβετε υπόψη ότι αυτό λειτουργεί μόνο εάν είστε ήδη φίλοι με το άτομο που αναζητάτε στο ίδιο το Facebook.

1. Πατήστε την εφαρμογή εικονιδίου Instagram από την αρχική οθόνη για να ανοίξετε το Instagram.

2. Πατήστε στο προφίλ σας στο Instagram.

3. Πατήστε Εμφάνιση όλων κοντά στην επικεφαλίδα Discover people.

  Πώς να αποκτήσετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό Instagram

4. Στην ενότητα Ανακαλύψτε άτομα, θα υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται Συγχρονισμός των πληροφοριών του προφίλ σας, πατήστε Συγχρονισμός για να συνδεθείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό σας στο Facebook.

5. Τώρα, το Instagram θα προσπαθήσει να βρει χρήστες μέσω του Facebook Synchronization, που σημαίνει ότι οι φίλοι σας στο Facebook θα εμφανίζονται στην οθόνη, για να τους προσθέσετε απλά πατήστε το κουμπί Follow.

Μέθοδος 9: Χρησιμοποιήστε εργαλεία τρίτων

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για κάποιον μέσω εξωτερικών τοποθεσιών ή εργαλείων. Αυτοί οι ιστότοποι θα βοηθήσουν στην εύρεση του ατόμου μέσω ενός ονόματος χρήστη και προσφέρουν επίσης ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες όπως αναλυτικά στοιχεία Instagram κ.λπ. Αυτή η μέθοδος είναι απαραίτητη για χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στο instagram χρήστες με όνομα και τοποθεσία

1. Social-Searcher

Social-Searcher είναι ένα μέσο αναζήτησης Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν έναν λογαριασμό Instagram.

  • Το Social-Searcher επιτρέπει λειτουργίες αναζήτησης όπως αναζήτηση με όνομα, όνομα χρήστη, χρήστες χωρίς λογαριασμό κ.λπ.
  • Έχουν επίσης αναζητήσεις που μπορούν να γίνουν σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με άλλα λόγια, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως Facebook, LinkedIn, Google+, Vimeo και Dailymotion.
  • Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τα αποτελέσματα αναζήτησης ανά κοινωνικό δίκτυο και επίσης να εξάγουν αυτά τα δεδομένα σε ένα εξωτερικό αρχείο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα δει αργότερα.
  • Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται αποθηκεύονται στον ιστότοπο για μελλοντικές αναζητήσεις, αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που κάνουν επαναλαμβανόμενη αναζήτηση στους ίδιους λογαριασμούς.

2. InFlact

Infact είναι ένας άλλος ιστότοπος για αναζήτηση προφίλ Instagram, υποστηρίζει επίσης την αναζήτηση μέσω διαφόρων επιλογών και κριτηρίων.

  • Η μηχανή αναζήτησης επιτρέπει την αναζήτηση Instagram που βασίζεται στο όνομα χρήστη, το όνομα, τους αριθμούς τηλεφώνου κ.λπ.
  • Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα φίλτρα για την ευκολία των πελατών.
  • Το Inflact επιτρέπει επίσης φίλτρα με βάση τον κλάδο σε περίπτωση οποιουδήποτε ατόμου που αναζητάτε για εργασία για μια εταιρεία.
  • Περιλαμβάνει μια ενότητα που ονομάζεται Influencer. Αυτή η ενότητα θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν τους influencers του Instagram μαζί με το βιογραφικό τους, τον αριθμό των αναρτήσεων που έχουν δημιουργήσει και τον αριθμό των ακολούθων που έχει ο influencer.
  • Το InFlact είναι ένας δωρεάν πόρος για χρήστες αναζήτησης Instagram με βάση το όνομα και την τοποθεσία. Απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού πριν από τη χρήση του ιστότοπου.

3. Κώδικας ενός Νίντζα

Κώδικας ενός Νίντζα είναι μια άλλη εφαρμογή εύρεσης ονόματος χρήστη Instagram. Περιλαμβάνει την αναζήτηση για το Instagram μέσω αναζήτησης ονόματος χρήστη.

  • Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιείται κυρίως από προγραμματιστές και σχεδιαστές, καθώς περιλαμβάνει λιγότερες δυνατότητες αναζήτησης, όπως η εύρεση αναγνωριστικών Instagram από τους πελάτες.
  • Αυτό το αναγνωριστικό είναι χρήσιμο για προγραμματιστές, καθώς κάθε πελάτης έχει διαφορετικό μοναδικό αναγνωριστικό Instagram. Είναι επίσης χρήσιμο για διαφημιστικές εταιρείες.

4. Toolzu

Toolzu είναι επίσης ένα από τα δημοφιλή εργαλεία εύρεσης ονομάτων χρήστη Instagram. Παρέχει προηγμένες λειτουργίες αναζήτησης για την εύρεση πληροφοριών σε οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram.

  • Το Toolzu παρέχει επίσης αναζήτηση ανά φύλο, εύρος ακολούθων και φίλτρα αναζήτησης ονόματος χρήστη.
  • Δεν απαιτεί από τον χρήστη να δημιουργήσει νέο λογαριασμό για να δημιουργηθεί ή να εγγραφεί σε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.
  • Δεδομένου ότι δεν απαιτείται εγγραφή ή σύνδεση για τη χρήση του Toolzu, η διαδικασία αναζήτησης είναι γρήγορη και ρευστή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη αναζήτηση και ακριβείς αναζητήσεις.
  • Το Toolzu δεν περιλαμβάνει χρεώσεις που πρέπει να καταβληθούν για τη χρήση του, κάτι που είναι ένα από τα θετικά σημεία της χρήσης του ιστότοπου.
  Πώς να απενεργοποιήσετε την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram

5. Webstagram

Webstagram παρέχει βασικές αναφορές αναλυτικών στοιχείων οποιουδήποτε λογαριασμού Instagram. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει επίσης την εκτέλεση αναζήτησης Instagram με βάση το όνομα και την τοποθεσία.

  • Οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται είναι ο αριθμός των ακολούθων, η μεταφόρτωση σε αριθμούς και το ποσοστό αφοσίωσης για τον συγκεκριμένο λογαριασμό.
  • Χρησιμοποιώντας το Webstagram, οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των λογαριασμών. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εβδομαδιαίες αναφορές email για τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συγκρίνει τα δικά του στατιστικά στοιχεία με λογαριασμούς ανταγωνιστών και να τα παρέχει μέσω PDF.
  • Το Webstagram περιλαμβάνει επίσης αναζήτηση επηρεαστών και το όριο για διαφορετικούς τύπους αναζήτησης επιρροών δεν τελειώνει καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία φίλτρων και κατηγοριών.
  • Επιτρέπει τη δημιουργία αναζήτησης χωρίς λογαριασμό, αλλά όλες οι δυνατότητες που προσφέρει το Webstagram θα χρειαστούν έναν λογαριασμό για να εγγραφείτε και να συνδεθείτε.

Μέθοδος 10: Μέσω URL

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το όνομα χρήστη στη διεύθυνση URL του ιστότοπου για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα προφίλ του ατόμου. Για παράδειγμα. Instagram.com/όνομα χρήστη. Εδώ μπορείτε να επισυνάψετε το όνομα χρήστη που αναζητάτε. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε το όνομα χρήστη. Μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε το όνομα του ατόμου και να προσθέσετε το Instagram σε αυτό στην Αναζήτηση Google. Για παράδειγμα, John Kumar Instagram. Εάν είστε αρκετά τυχεροί, μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο προφίλ του χρήστη που αναζητάτε.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιες μεθόδους μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αναζητήσω κάποιον στο Instagram;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια αναζήτηση για έναν χρήστη κάνοντας αναζήτηση μέσω αριθμών τηλεφώνου, αναζήτησης Google και άλλων λεπτομερειών σε όλα τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα Facebook, Twitter κ.λπ.

Ε2. Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου στο Instagram από άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων;

Απ. Στο Instagram πλοηγηθείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε λογαριασμό και πατήστε Κοινή χρήση σε άλλες εφαρμογές. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα κοινωνικά δίκτυα από τα οποία θέλετε να αποσυνδέσετε. Πατήστε ναι για επιβεβαίωση.

Ε3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη διεύθυνση email ενός ατόμου για να το αναζητήσω στο Instagram;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να αναζητήσετε άτομα μέσω μιας διεύθυνσης email στο Instagram από προεπιλογή. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό, όπως η αναζήτηση των αναγνωριστικών email των χρηστών στο Facebook και η αναζήτηση των λογαριασμών τους στο Instagram που ανακατευθύνονται για παράδειγμα στο Instagram.

Ε3. Πώς μπορώ να δω τις εικόνες που έχουν τραβηχτεί στην ίδια τοποθεσία από έναν χρήστη;

Απ. Πατήστε τον μεγεθυντικό φακό που υπάρχει στη γραμμή αναζήτησης. Εισαγάγετε το όνομα της τοποθεσίας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί αναζήτησης στην κάτω δεξιά πλευρά. Μετά την αναζήτηση, πατήστε Places που υπάρχει στη δεξιά πλευρά και θα ταιριάζει με την αναζήτηση.

Q4. Υπάρχουν τρόποι αναζήτησης της τοποθεσίας ενός ατόμου χωρίς την παροχή ονόματος χρήστη;

Απ. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες τοποθεσίας για να αναζητήσετε εικόνες που είναι πανομοιότυπες με αυτές που χρησιμοποιεί το άτομο που αναζητάτε.

***

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω μέθοδοι σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης της αναζήτησης χρηστών Instagram με βάση το όνομα και την τοποθεσία σας ήταν χρήσιμες για εσάς και μπορέσατε να πραγματοποιήσετε επιτυχώς αναζητήσεις με το Instagram. Μη διστάσετε να αφήσετε σχόλια στην παρακάτω ενότητα σχολίων εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή/και προτάσεις.