Πώς να αποκτήσετε Λειτουργία Πορτραίτου σε Nexus 6P και Nexus 5X







Οι τροποποιημένες εκδόσεις της εφαρμογής Google Camera έχουν ενεργοποιήσει τις λειτουργίες μόνο Pixel σε τηλέφωνα που δεν είναι Pixel. Για παράδειγμα, το Camera HDR+ είναι μια θύρα της επίσημης εφαρμογής Camera που προσθέτει Motion Picture και Retouching Face σε συσκευές χωρίς pixel. Μια άλλη δυνατότητα μόνο για Pixel στην εφαρμογή Κάμερα είναι η Λειτουργία Πορτραίτου. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που έχουν οι χρήστες iPhone, εκτός από το ότι πρέπει να αγοράσουν ένα iPhone 7/7 Plus, ή νεότερο μοντέλο. Η Google έχει προσθέσει τη δυνατότητα στα τηλέφωνα Pixel μέσω λογισμικού. Μπορείτε να αποκτήσετε τη λειτουργία Πορτραίτου σε Nexus 6P ή Nexus 5X με Κάμερα NX.

  Πώς να δημιουργήσετε μια στοίβα γραφικών στοιχείων στην αρχική οθόνη του iPhone σας

Κάμερα NX είναι μια άλλη φορητή έκδοση της επίσημης εφαρμογής Κάμερα. Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να προσθέσει λειτουργία κατακόρυφου προσανατολισμού στο Nexus 6P και στο Nexus 5X, υπό την προϋπόθεση ότι εκτελούν Oreo. Οι χρήστες με άλλες συσκευές που εκτελούν Oreo μπόρεσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Πορτραίτου χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, αλλά δεν υπάρχει οριστική λίστα με το ποιες άλλες συσκευές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Πορτραίτου μετά την εγκατάσταση της κάμερας NX. Εάν πρόκειται να το δοκιμάσετε στη συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Oreo.

Λειτουργία Πορτραίτου σε Nexus 6P & Nexus 5X

Κατεβάστε το apk Camera NX και μεταφορτώστε το. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής σας και θα πρέπει να εμφανίζεται ως ξεχωριστή εφαρμογή, δηλαδή δεν θα παρακάμψει την προεπιλεγμένη εφαρμογή Κάμερα στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να επεκτείνετε το πρόχειρο του προγράμματος περιήγησής σας σε 10 στοιχεία

Ανοίξτε το Camera NX και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Από το συρτάρι πλοήγησης, επιλέξτε «Πορτραίτο». Μεταβείτε στην μπροστινή κάμερα, επικεντρωθείτε στο εργαλείο εύρεσης προβολής κάμερας και πατήστε το κουμπί λήψης. Δώστε στην εφαρμογή μερικά δευτερόλεπτα για να επεξεργαστεί τη φωτογραφία. Είναι αρκετά γρήγορο και η επεξεργασία απαιτεί λιγότερο χρόνο από μια φωτογραφία HDR για επεξεργασία.

Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και όλες οι φωτογραφίες Πορτραίτου θα εμφανιστούν με ένα σήμα που δείχνει ότι υπάρχουν δύο φωτογραφίες. Πατήστε μια φωτογραφία για να την δείτε. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά και είναι κρίμα που η Apple επιμένει να ζητά από τους χρήστες να αναβαθμίζουν το υλικό όταν μπορείτε να αποκτήσετε τη λειτουργία Portrait σε ένα iPhone που δεν υποστηρίζεται.

  Πώς να λάβετε επιστροφές χρημάτων για τα Epic Store Games

Η κάμερα NX τραβάει μια κανονική φωτογραφία και μια φωτογραφία σε λειτουργία Πορτραίτου. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο πατώντας την αντίστοιχη μικρογραφία τους στο κάτω μέρος της φωτογραφίας.

Εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας

Οι φωτογραφίες της Λειτουργίας Πορτραίτου μπορούν να αντιγραφούν από τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας στην επιφάνεια εργασίας σας. Οι εικόνες αποθηκεύονται στον προεπιλεγμένο φάκελο DCIM και είναι αρχεία JPG. Ονομάζονται λίγο διαφορετικά όμως. Αναζητήστε φωτογραφίες με τη λέξη PORTRAIT στο όνομα και αντιγράψτε τις στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να προβάλετε μια φωτογραφία σε λειτουργία πορτρέτου σε οποιαδήποτε τυπική εφαρμογή προβολής φωτογραφιών.