Παύση και συνέχιση μεγάλων μεταφορτώσεων κατά τη μεταφορά αρχείων στο Διαδίκτυο

Η μεταφορά αρχείων και η κοινή χρήση αρχείων είναι σίγουρα μια από τις πιο κορεσμένες θέσεις στον τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών. Έχουμε μεγάλα ονόματα και μικρά ονόματα στο μείγμα. Dropbox, Google Drive, Onedrive, Box, WeTransfer, Jumpshare, η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Με τόσες πολλές υπηρεσίες που ήδη λειτουργούν, οποιαδήποτε νέα ονόματα σε αυτήν τη θέση, και συχνά τα υπάρχοντα, θα βγουν με λειτουργίες που υποστηρίζουν την κοινή χρήση αρχείων και την κάνουν καλύτερη. Η συνεργασία, η ασφάλεια, ο συγχρονισμός και ο έλεγχος έκδοσης αρχείων είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που προσφέρονται και είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξουμε σε κάτι που δεν έχει ήδη σκεφτεί. Το Dropjar είναι ένα νέο όνομα σε αυτή τη θέση. Προσπαθεί να συνδέσει την κοινή χρήση P2P και τη δυνατότητα παύσης και συνέχισης που έχετε στη διάθεσή σας όταν πραγματοποιείτε λήψη αρχείων χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη torrent. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν είναι μεταφορά P2P και οι χρήστες ανεβάζουν αρχεία στην υπηρεσία με τη δυνατότητα παύσης της μεταφόρτωσης ανά πάσα στιγμή. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση, η υπηρεσία θα στείλει το αρχείο στο email ενός προκαταχωρισμένου παραλήπτη. Θα σας δώσει επίσης έναν σύνδεσμο προς το αρχείο σας, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω μιας υπηρεσίας άμεσων μηνυμάτων.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη ρουτίνα "Bedtime" του Βοηθού Google

Ο σχεδιασμός του Dropjar είναι πολύ εμπνευσμένος από το WeTransfer. ένα μεγάλο και πολύ καλλιτεχνικό φόντο με το μικρό βαζάκι κάτω δεξιά αποτελεί ολόκληρη τη διεπαφή. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μεγέθους έως 10 GB. Το μέγεθος μεταφόρτωσης αρχείου δίνει σε αυτήν την υπηρεσία ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων. Επιλέξτε ένα αρχείο, εισαγάγετε τις διευθύνσεις email σας και των παραληπτών σας. Μπορείτε να στείλετε ένα αρχείο σε περισσότερους από έναν παραλήπτες. Εισαγάγετε ένα μήνυμα και κάντε κλικ στο «Μεταφορά» για να ξεκινήσει η μεταφόρτωση.

Το αρχείο, καθώς μεταφορτώνεται, μπορεί να τεθεί σε παύση. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μεταφοράς αρχείων κατά τη μεταφόρτωση. Το φόντο αλλάζει συνέχεια και έχουν μερικά πραγματικά υπέροχα με γάτες και σκύλους στο διάστημα. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να απευθυνθείτε στο διαδίκτυο.

  Είναι 2020. Είναι ακόμα επικίνδυνη η χρήση του δημόσιου Wi-Fi;

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά αρχείων, η υπηρεσία σάς ειδοποιεί στη σελίδα μεταφόρτωσης. Στέλνει επίσης ένα email στους παραλήπτες σας με τον σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου. Το αρχείο διατηρείται για επτά ημέρες και ο παραλήπτης ενημερώνεται στο email το όνομα και το μέγεθος του αρχείου, καθώς και ποια ημερομηνία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο μετά.

Δεν είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα, αλλά είναι σίγουρα μια από αυτές τις υπηρεσίες που τονίζουν πολύ στην απλότητα μιας διαδικασίας και επικεντρώνονται μόνο σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η δυνατότητα παύσης μεταφοράς αρχείων.

  Πώς να απολυμάνετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας

Επισκεφθείτε το Dropjar