Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα ή δεν απολαμβάνετε τις εκπομπές και τις ταινίες που προσφέρει το Netflix όπως κάνατε κάποτε, η ακύρωση της συνδρομής σας δεν είναι κακή ιδέα. Η ακύρωση είναι αρκετά εύκολη, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα, οπότε ορίστε πώς να το κάνετε.

Αν και μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό να ακυρώσετε μια συνδρομή, μπορεί να είναι μια αναγκαιότητα. Είναι ένας τρόπος να απαλλαγείτε από μια μηνιαία δαπάνη και να εξοικονομήσετε χρήματα μέχρι να μπορέσετε να εγγραφείτε ξανά. Ακολουθεί ένας μικρός οδηγός για να σας οδηγήσει στη διαδικασία ακύρωσης στο Netflix.

  Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία ομαδικής συνομιλίας στα μηνύματα σε iPhone και iPad

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix

Μόλις συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Netflix, θα θέλετε να επιλέξετε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία που δείχνει όλους τους χρήστες. Όταν ανοίξει αυτό το μενού, επιλέξτε το κουμπί “Λογαριασμός” για να μεταβείτε στο μενού συνδρομής του λογαριασμού σας.

Τώρα θα δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Κάτω από την επικεφαλίδα “Συνδρομή και χρέωση”, επιλέξτε “Ακύρωση συνδρομής”.

Αυτό θα σας μεταφέρει στην περιοχή όπου θα θέλετε να επιβεβαιώσετε την ακύρωση του λογαριασμού σας. Επιλέξτε το κουμπί «Ολοκλήρωση ακύρωσης» για να ακυρώσετε πλήρως τη συνδρομή σας στο Netflix.

Μετά από αυτό, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής μέχρι να εμφανιστεί η επόμενη περίοδος χρέωσης.

  Τι είναι το Zoombombing και πώς μπορείτε να το σταματήσετε;

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix από την T-Mobile

Εάν έχετε πρόσβαση στο Netflix μέσω του T-Mobile, θα πρέπει να μεταβείτε στο ιστοσελίδα του μεταφορέα για να ολοκληρωθεί η ακύρωση. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο T-Mobile, θα θέλετε να επιλέξετε «Διαχείριση πρόσθετων» στην ενότητα «Θέλω να».

Όταν φτάσετε στη σελίδα πρόσθετων, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Υπηρεσίες”. Θα υπάρχουν δύο συνδρομές Netflix στις οποίες θα έχετε πρόσβαση μέσω της υπηρεσίας. Αποεπιλέξτε το σημάδι επιλογής από αυτό στο οποίο έχετε εγγραφεί.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix εάν τον καταργήσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια κατάργησης» για να καταργήσετε την πληρωμή στο Netflix μέσω της T-Mobile.

  Πώς να το κάνετε γρήγορα και εύκολα

Μόλις τελειώσετε, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε “Συνέχεια” για να καταργήσετε το Netflix.

Δεν θα πληρώνετε πλέον για το Netflix μέσω της T-Mobile. Θα διατηρήσετε την πρόσβαση στην υπηρεσία για το υπόλοιπο της περιόδου χρέωσής σας.

Τώρα που ακυρώσατε επιτυχώς το Netflix, μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι δεν θα αφαιρείται αυτή η πληρωμή από τον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα.