Μετατρέψτε τα Wireframes και τα σκίτσα της εφαρμογής σας iOS σε λειτουργικά πρωτότυπα

Μόλις σκεφτήκατε μια εξαιρετική ιδέα για μια εφαρμογή iOS. Αυτή η εφαρμογή πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο και μέσα σε δύο ώρες έχετε σχεδιάσει ένα διάγραμμα καλωδίου για την καταπληκτική σας εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι να βρείτε έναν σχεδιαστή και ίσως έναν ή δύο προγραμματιστές για να το πραγματοποιήσετε. Ακούγεται αρκετά απλό, σωστά; Έχετε το σχέδιο, οπότε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να μιλήσετε στους ανθρώπους μέσα από τα συρμάτινα κουφώματα σας; Ίσως όχι δύσκολο, αλλά δεν προσφέρει μεγάλη σαφήνεια και αν μπορούσατε, θα προτιμούσατε ένα λειτουργικό πρωτότυπο. Η Marvel – Turn Sketches Into Prototypes είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iPhone που κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά της. Χρησιμοποιεί φωτογραφίες των σκίτσων και των καλωδίων που έχετε δημιουργήσει και σας επιτρέπει να προσθέσετε hotspot σε αυτά. Τα hotspot συνδέονται με άλλα σκίτσα, π.χ. άλλες οθόνες που έχετε σχεδιάσει. Όταν ολοκληρώσετε τη σύνδεση των σκίτσων μεταξύ τους, μπορείτε να τα εκτελέσετε στο τηλέφωνό σας για να δείξετε πώς θα λειτουργούσε η εφαρμογή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έργα για το iPhone 4, το iPhone 5 και το iPad. Η εφαρμογή απαιτεί να συνδεθείτε για λογαριασμό ή να χρησιμοποιήσετε το Dropbox για να εγγραφείτε.

  Όλες οι νέες δυνατότητες απορρήτου του iPhone στο iOS 14

Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε. Δημιουργήστε και ονομάστε το πρώτο σας έργο και επιλέξτε τη συσκευή για την οποία κάνετε πρωτότυπο.

Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας ή να τις τραβήξετε με την κάμερά σας μέσα από την εφαρμογή. Τραβήξτε μια φωτογραφία και αλλάξτε το μέγεθός της στη δεδομένη περιοχή. Για να τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες, πατήστε το πράσινο κουμπί επιλογής, για να επιστρέψετε στο έργο σας και να προσθέσετε hotspots, πατήστε το κουμπί κόκκινου σταυρού.

Εάν έχετε συνδεθεί στη Marvel χρησιμοποιώντας το Dropbox, όλες οι φωτογραφίες σας θα συγχρονιστούν με το Dropbox. Πατήστε μια εικόνα για να την ανοίξετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί hotspot στην επάνω δεξιά γωνία. Μετακινήστε το hotspot και αλλάξτε το μέγεθός του ώστε να ταιριάζει στο σκίτσο σας. Αφού τοποθετήσετε ένα hotspot, εμφανίζονται δύο επιλογές. Σύνδεση και κατάργηση. Πατήστε Σύνδεση σε και θα ανοίξει όλες οι άλλες φωτογραφίες στο τρέχον έργο σας. Πατήστε αυτό με το οποίο θέλετε να συνδέσετε την ενέργεια αυτού του κουμπιού. Αφού προσθέσετε όλα τα hotspots που χρειάζονται στην πρώτη φωτογραφία, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά πλοήγησης στο κάτω μέρος για να προχωρήσετε στην επόμενη φωτογραφία.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά και το φόντο του iMessage στο iOS 10

Συνεχίστε να προσθέτετε hotspot σε όλα τα σκίτσα σας και όταν τελειώσετε, πατήστε Προεπισκόπηση. Μπορείτε να βγείτε από την προεπισκόπηση πατώντας το κουμπί αύξησης ή μείωσης της έντασης. Η προεπισκόπηση δεν δείχνει τίποτα άλλο εκτός από τα σκίτσα σας, αλλά όταν πατάτε μια περιοχή στο σκίτσο στην οποία προσθέσατε ένα hotspot, μεταβαίνει στο σκίτσο με το οποίο το συνδέσατε, δηλαδή στην επόμενη οθόνη. Δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό. η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση και είναι δωρεάν.

Κατεβάστε το Marvel – Μετατρέψτε τα σκίτσα σε πρωτότυπα από το App Store

  Πώς να ελέγξετε την αναπαραγωγή Chromecast YouTube από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS

[via iDownloadBlog]