Πώς να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά και το φόντο του iMessage στο iOS 10


Οι εφαρμογές iMessage είναι κυρίως εφαρμογές αυτοκόλλητων. Υπάρχει μια μικρή επιλογή από πραγματικές παραγωγικές εφαρμογές, αλλά η κατηγορία των αυτοκόλλητων είναι η πιο πολυπληθής. Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στα αυτοκόλλητα, αλλά η μέση εφαρμογή αυτοκόλλητων κοστίζει 0,99 $ και εξαρτάται από το πόσα από αυτά θα αγοράσετε. Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα πακέτα με αυτοκόλλητα. Εάν δεν είστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα αυτοκόλλητα για iMessages, δοκιμάστε τα προσαρμοσμένα στυλ μηνυμάτων. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iMessage που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γραμματοσειρά και το φόντο των φυσαλίδων μηνυμάτων που στέλνετε.

  Οθόνη κλειδώματος Android εμπνευσμένη από το iOS 7 με υποστήριξη Pebble

Εγκαταστήστε προσαρμοσμένα στυλ μηνυμάτων και ανοίξτε ένα νήμα συνομιλίας iMessage. Πατήστε το κουμπί App Store δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου για να ανοίξετε το συρτάρι εφαρμογών.

Πατήστε τον πίνακα Προσαρμοσμένα στυλ μηνυμάτων και πληκτρολογήστε ένα μήνυμα. Έχετε μια σειρά από γραμματοσειρές και φόντο για να διαλέξετε. Οι επιλογές γραμματοσειράς είναι κάπως περιορισμένες, αλλά η επιλογή του φόντου είναι αρκετά πλούσια. Η γραμματοσειρά θα είναι είτε μαύρη είτε λευκή. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων για τη γραμματοσειρά. Η εφαρμογή επιλέγει το σωστό χρώμα για τη γραμματοσειρά με βάση το φόντο που επιλέγετε και δεν έχετε λόγο σε αυτό.

  Προκαλέστε τον εαυτό σας να αφήσει το τηλέφωνό σας ενώ τρώτε [iOS]

Τα φόντα διαθέτουν πολύπλοκα μοτίβα και μερικές κλίσεις. Το μήνυμα που πληκτρολογείτε σε συνδυασμό με το φόντο που επιλέγετε και στέλνετε εμφανίζεται στον πίνακα “Πρόσφατα”. Αυτό σας επιτρέπει να στείλετε ξανά το ίδιο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να το πληκτρολογήσετε ή να επιλέξετε τη γραμματοσειρά και το φόντο για αυτό.

Ο παραλήπτης σας δεν χρειάζεται να έχει εγκατεστημένα προσαρμοσμένα στυλ μηνυμάτων στο τηλέφωνό του για να δει το στυλιζαρισμένο μήνυμα. Τα φόντο δεν περιλαμβάνουν μονόχρωμα φόντο. Ορισμένες γραμματοσειρές φαίνεται να είναι σε στυλ «Έντονη» και «Πλάγια», ωστόσο, δεν υπάρχει πλήρες σύνολο γραμματοσειρών με τις έντονες και πλάγιες παραλλαγές της διαθέσιμες.

  Το iOS 8 κυκλοφόρησε! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει και τι είναι βελτιωμένο [Review]

Εγκαταστήστε προσαρμοσμένα στυλ μηνυμάτων από το App Store