Προβάλετε επιλεκτικά ειδοποιήσεις από εφαρμογές στην αρχική σας οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος [Android]

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Android ήταν πάντα το σύστημα ειδοποιήσεων. Υπάρχει από τις πρώτες μέρες του λειτουργικού συστήματος, αλλά χρειάστηκε μια ζωή για να γίνει καλό. Δυστυχώς, ορισμένοι προγραμματιστές εφαρμογών φαίνεται να το κάνουν κατάχρηση για να σας στείλουν spam με διαφημιστικά μηνύματα, διαφημίσεις ή άσκοπες ενημερώσεις. Ενώ άλλες φορές, υπάρχουν μερικές ειδοποιήσεις από εφαρμογές που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε τις βασικές πληροφορίες ειδοποιήσεων απευθείας στην αρχική οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος μέσω ενός ελάχιστου γραφικού στοιχείου που δεν μειώνει την απόδοση της συσκευής σας, Ειδοποιήστε! είναι ό, τι χρειάζεσαι. Η απλή εφαρμογή εμφανίζει τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε περιοχή που υποστηρίζεται από widget και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτές με ένα μόνο πάτημα οθόνης.

  Μεταφράστε γρήγορα έως και 45 γλώσσες με το Inapp Translator [Android]

Κοινοποιώ! λειτουργεί μόνο σε συσκευές που διαθέτουν Android 4.3 και νεότερη έκδοση και χρειάζεται πρώτα άδεια πρόσβασης στις ειδοποιήσεις, ώστε να μπορεί να λαμβάνει εισερχόμενες ειδοποιήσεις από τις καθορισμένες εφαρμογές σας. Μην στεναχωριέσαι! η ίδια η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Για να εκχωρήσετε άδεια, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το banner “Απαιτείται άδεια πρόσβασης σε ειδοποιήσεις” που βρίσκεται στο επάνω μέρος. Αφού εισέλθετε στην οθόνη Πρόσβασης ειδοποιήσεων, ενεργοποιήστε την και πατήστε OK όταν σας ζητηθεί και πατήστε ξανά.

Επιστρέφοντας στην εφαρμογή, το Notify αποτελείται από ένα απλό widget με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους που φέρει ένα ρολόι και εμφανίζει αυτόματα τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις για εσάς. Το widget μπορεί να προσαρμοστεί απευθείας από την οθόνη Ρυθμίσεις, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάταξή του (μόνο έκδοση επί πληρωμή), να αλλάξετε το ρολόι και το μέγεθος γραμματοσειράς ημερομηνίας μέσω ενός μικρού ρυθμιστικού προσαρμογής, να καθορίσετε τη μορφή ημερομηνίας, καθώς και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε. Η εύκολη πλοήγηση της εφαρμογής είναι ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτήν, καθώς μπορείτε απλά να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαφορετικές ρυθμίσεις της σύροντας το δάχτυλό της προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στην οθόνη.

  Πώς να προσθέσετε πολλές γλώσσες εισαγωγής στο Android 7.0

Οι ειδοποιήσεις για εφαρμογές μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν σε μια οθόνη που ονομάζεται Notify!cation, όπου οι ενεργοποιημένες εμφανίζονται από τις υπόλοιπες.

Αφού προσαρμοστεί το γραφικό στοιχείο με βάση τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή και να τοποθετήσετε το γραφικό στοιχείο σε οποιαδήποτε περιοχή που υποστηρίζεται από το γραφικό στοιχείο. οθόνη κλειδώματος ή/και αρχική οθόνη.

Αν και, δεν είναι η πιο γεμάτη δυνατότητες εφαρμογή, το Notify! παρέχει μια διαισθητική λύση για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μια επιλεγμένη ομάδα εφαρμογών και να τις προβάλλετε στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη σας.

  Το Necta είναι ένας εκκινητής Android που απευθύνεται σε παιδιά και ηλικιωμένους [Android]

Εγκαταστήστε το Notify! από το Play Store