Αποκτήστε έναν διακόπτη εφαρμογής πλήρους οθόνης στο iOS 7 με προεπισκοπήσεις πλήρους οθόνης

Ενώ οι προσαρμογές της Cydia, όπως το ClassicSwitcher και το ControlTask, επιτρέπουν στους χρήστες να επαναφέρουν το παλιό πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών στο iOS 7, η νεότερη έκδοση αυτής της δυνατότητας έχει ήδη συγκεντρώσει μια βάση λατρείας. Οι κάρτες που προσφέρονται στο νέο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών φαίνονται πιο όμορφες και, φυσικά, παρέχουν προεπισκοπήσεις όλων των ανοιχτών εφαρμογών. Το FullscreenPreviews είναι μια νέα προσαρμογή που επεκτείνεται σε αυτήν την ιδέα και επεκτείνει τις κάρτες εναλλαγής εφαρμογών για να καλύψει ολόκληρη την οθόνη. Αυτό μπορεί να μην έχει νόημα στην αρχή, αλλά πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσετε το tweak μία φορά για να κατανοήσετε τη σκέψη που προέκυψε.

  Πώς να αποκρύψετε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών από το εξώφυλλο στο iOS 11

Οι προεπισκοπήσεις πλήρους οθόνης είναι το είδος της προσαρμογής που χρειάζεται λίγη εξοικείωση, επειδή ανανεώνει ολόκληρο το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών. Μπορείτε να αλλάξετε την προσαρμογή μέσω του μενού που προσθέτει στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ενεργοποιείται από προεπιλογή αμέσως μετά την εγκατάσταση, επομένως το μόνο που μένει να κάνετε είναι να πατήσετε δύο φορές το κουμπί αρχικής οθόνης για να εισέλθετε στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών.

Στην αρχή, οι νέοι χρήστες μπορεί να αισθάνονται λίγο χαμένοι, καθώς οι κάρτες δεν φαίνονται καθόλου διαφορετικές από την εφαρμογή που αντιπροσωπεύουν, δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει εάν βρίσκεστε στην εναλλαγή εφαρμογών ή εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή. Η διαδικασία παραμένει η ίδια: σύρετε το δάχτυλό σας αριστερά και δεξιά στην οθόνη για εναλλαγή μεταξύ των προεπισκοπήσεων εφαρμογών, αγγίξτε μια προεπισκόπηση μία φορά για να μεταβείτε στην εφαρμογή ή σύρετε προς τα πάνω για να την απορρίψετε. Ωστόσο, η δυνατότητα να σκοτώνεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χάνεται.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στο iOS 11 [No Jailbreak]

Μπορεί περιστασιακά να συναντήσετε καθυστέρηση κατά τη μετάβαση σε μια εφαρμογή, ειδικά εάν η εν λόγω εφαρμογή είναι ανενεργή για αρκετό καιρό. Ο προγραμματιστής προτείνει να πατήσετε την προεπισκόπηση δύο φορές, πιθανότατα για να επιταχύνετε τα πράγματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Το υπόλοιπο τσίμπημα τρέχει χωρίς πρόβλημα. Η κύλιση μεταξύ και η απόρριψη των προεπισκοπήσεων είναι τόσο ομαλή όσο είναι στην προεπιλεγμένη εναλλαγή εφαρμογών. Ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τη συσκευή σας μία φορά μετά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του tweak.

Το FullscreenPreviews είναι μια αξιοπρεπής προσαρμογή, αλλά πιστεύω ότι θα αρέσει μόνο σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της κοινότητας του jailbreak. Είναι περισσότερο μια καλλυντική προσαρμογή αντί για μια που προσθέτει άνεση. Μπορεί να γίνει πιο πρακτικό εάν προστεθεί κάποιο είδος ένδειξης πάνω ή γύρω από τις προεπισκοπήσεις της εφαρμογής.

  Το CloudyTabs ανοίγει τις καρτέλες iCloud που συγχρονίζονται από οποιαδήποτε συσκευή Mac ή iOS

Σημείωση συντάκτη: Η εμφάνιση μιας σειράς εικονιδίων στο κάτω μέρος όπως στην προεπιλεγμένη εναλλαγή εφαρμογών μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη FullscreenPreviews από το repo BigBoss του καταστήματος Cydia.