Καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για Android: 10 επιλογές για να κάνετε

Η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής υψηλής ποιότητας χωρίς την ανάγκη αποκλειστικών ηχοσυστημάτων είναι μια εξαιρετική απόδοση για το σημερινό τηλέφωνο. φτιάξτε αυτό το σημερινό smartphone. Είναι μια τάση από τα τηλέφωνα Walkman της Sony Ericsson, τη σειρά Nokia Xpress Music και αργότερα το iPhone/iPod Touch που εδραίωσαν την κυριαρχία της φορητής συσκευής αναπαραγωγής μουσικής.

Σήμερα έχουμε πρόσβαση σε εφαρμογές ροής που υπόσχονται τα αγαπημένα σας κομμάτια τη στιγμή που το θέλετε – κάτι που είναι υπέροχο. Κάποιοι όμως θα προτιμούσαν να επιστρέψουν στα παλιά χρόνια που χρησιμοποιούσαμε μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για την αναπαραγωγή των αρχείων που είχαμε στις συσκευές μας.

Είναι μια σκληρή μάχη, πιστέψτε με, ειδικά αν είστε χρήστης Android. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, είμαστε έτοιμοι να σας πούμε τι έχει βρει η έρευνά μας: τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για Android.

10. PowerAmp

PowerAmp είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή — μια εφαρμογή που συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή 15 ημερών που σας επιτρέπει να κρίνετε αν είναι καλή για εσάς. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, μπορείτε να πατήσετε στον τίτλο του τραγουδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα τραγουδιών ή στη δομή του φακέλου σας. Ενώ οι λίστες αναπαραγωγής, το είδος και τα άλμπουμ δεν είναι άμεσα ορατά, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να μην ανησυχούν για αυτό. Ωστόσο, η προσαρμογή του ισοσταθμιστή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Σίγουρα θα βοηθούσε στη βελτίωση του ήχου για συστήματα ηχείων υψηλής ποιότητας.

  Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις αρχείων του Google Drive στην αρχική σας οθόνη [Android]

9. Φωνογράφος

Φωνογράφος λειτουργεί και μοιάζει πολύ με τη Μουσική Google Play. Μπορεί να ενσωματωθεί στο Last.fm και έχει μια ενδιαφέρουσα επιλογή «go to» που θα σας μεταφέρει από ένα τραγούδι στη βιβλιοθήκη του τραγουδιστή ή σε ολόκληρο το άλμπουμ, σε περίπτωση που κάτι σας πιάσει τη φαντασία.

8. Νετρόνιο

Κατά την εκτόξευση Νετρόνιο, θα γνωρίσετε μια ανεπιτήδευτη εφαρμογή που θυμίζει iOS 6 και μια ενδιαφέρουσα διεπαφή. Μπορείτε να σύρετε τον τίτλο του τραγουδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού τραγουδιού ή να σύρετε το καλλιτεχνικό έργο για να παραλείψετε τραγούδια (καθώς και τα κανονικά κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης).

Το Neutron είναι ικανό να επεξεργάζεται ήχο 32 και 64 bit ανεξάρτητα από την πλατφόρμα (Android 5.0+). Μπορεί να τρέξει αρχεία μεταδεδομένων στίχων σε συγχρονισμό με τη μουσική (αν υπάρχει). Μπορεί να συνδεθεί σε υπηρεσίες ραδιοφώνου Διαδικτύου όπως Icecast, last.fm, κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης διακομιστές πολυμέσων UPnP/DLNA για σύνδεση σε υπολογιστές/Mac.

7. AIMP

AIMP εκκινεί την εφαρμογή στη διεπαφή χρήστη της επιλογής σας (ανοιχτό, σκοτεινό, κ.λπ.). Στη συνέχεια σαρώνει ολόκληρο τον χώρο αποθήκευσης για όλο τον ήχο. Αυτή η διαδικασία είναι τόσο αυστηρή, που λαμβάνει ακόμη και ήχους κλήσης και όλα τα αρχεία ήχου (παιχνίδια κ.λπ.). Υποστηρίζει μια κολοσσιαία βιβλιοθήκη μορφών ήχου. Υποστηρίζει επίσης ισοσταθμιστή 10 ζωνών καθώς και έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε συσκευή iPhone, iPad ή Android

6. Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Pi

Πι είναι ένας πολύ εκλεπτυσμένος παίκτης με πολλή προσοχή στις οπτικές πτυχές του. Οι λεπτές γραμματοσειρές Helvetica κάνουν τη βιβλιοθήκη σας να φαίνεται εξαιρετικά οργανωμένη. Επιπλέον, η εφαρμογή ξεκινά σχεδόν αμέσως, καθιστώντας την ακόμα πιο ευνοϊκή επιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα και όλα τα άλλα είναι αρκετά τυπικά. Έχετε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα αναπαραγωγής με όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια mainstream εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής.

5. Πάλσαρ

Πάλσαρ έχει διεπαφή χρήστη και κινούμενα σχέδια που μας θυμίζουν υλικό σχεδιασμό. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας μέσα από την εφαρμογή και δημιουργεί μια έξυπνα με βάση τα κομμάτια που ακούτε περισσότερο και ποια έχουν προστεθεί πρόσφατα. Επιπλέον, όποτε προσθέτετε κομμάτια χωρίς λεπτομέρειες για έργα τέχνης ή άλμπουμ, συγχρονίζει τις λεπτομέρειες αυτόματα. Τέλος, λαμβάνετε έναν επεξεργαστή ετικετών που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα τραγούδια σας.

4. Δωρεάν μουσική

Παρά το όνομα – Δωρεάν μουσική, είναι απλά ένα προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής που θα κάνει ουρά μουσικής από το SoundCloud. Μπορεί να σαρώσει τη βιβλιοθήκη σας και να σας αφήσει να ακούσετε τη μουσική που έχετε κατεβάσει στο τηλέφωνό σας, ωστόσο, εστιάζει περισσότερο στην αναπαραγωγή μουσικής από το SoundCloud χρησιμοποιώντας τα API του.

3. BlackPlayer

BlackPlayer συνιστάται ιδιαίτερα από τους ηχοφίλους. Ευχάριστο και σε αντίθεση με ορισμένους από τους άλλους παίκτες εδώ, το BlackPlayer δεν σας μπερδεύει με περιττές ρυθμίσεις. Σας βάζει σε ένα παράθυρο εκκίνησης και σας κάνει να ξεκινήσετε αμέσως. Αισθάνεται αόριστα παρόμοια με τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων της Samsung, αλλά αυτές οι διαφορές είναι φευγαλέα, στην καλύτερη περίπτωση.

  Πώς να προσθέσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες έκτακτης ανάγκης από την οθόνη κλειδώματος στο Android 7.0

Το BlackPlayer υποστηρίζει τις τυπικές μορφές αρχείων τοπικής μουσικής, όπως MP3, WAV, OGG και συμπληρώνει την υποστήριξη Flac (για Android 4.1 και νεότερη έκδοση). Ο ισοσταθμιστής διαθέτει επιλογή ενίσχυσης μπάσων και η συσκευή αναπαραγωγής εξαρτάται από την αναπαραγωγή χωρίς κενά.

2. Παίξτε μουσική

Μουσική Google Play έρχεται προεγκατεστημένο με όλες τις σύγχρονες συσκευές Android. Είναι μια λειτουργική εφαρμογή στα καλύτερά της. Εάν είστε συνδρομητής της Μουσικής Play και της κολοσσιαίας μουσικής βιβλιοθήκης τους, τότε αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Η πρώτη εκκίνηση διαρκεί ένα λεπτό για να σαρώσει τη μονάδα δίσκου σας και να συνδεθείτε στον λογαριασμό Μουσικής Play. Αφού συγχρονίσετε την πρόοδό σας σε όλες τις πλατφόρμες, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας κάθε φορά.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει πρώτα να περάσετε από μια δέσμη επιλογών για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο σας, αλλά δεν είναι κάτι που διακόπτει τη συμφωνία.

1. Samsung Music

Κάποιοι θα το συζητούσαν Samsung Music είναι μια όμορφη εφαρμογή — πιστεύουμε ότι δεν είναι καλή, πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετική. Το μαύρο θέμα είναι τόσο ευχάριστο στο μάτι όσο και ελεήμων για τις μπαταρίες, ειδικά τα τηλέφωνα με οθόνες AMOLED. Η Samsung Music δοκιμάστηκε σε Galaxy S8. Η εφαρμογή κάνει μεγάλη χρήση της δυνατότητας φωτισμού άκρων κατά την αναπαραγωγή της μουσικής, καθιστώντας την μια ευχάριστη εμπειρία.

Ποια είναι η επιλογή σας;