Καθυστέρηση αναστολής λειτουργίας συστήματος και αποτροπή αναμονής εμφάνισης στα Windows

Στα Windows, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε πότε το σύστημά σας θα μπαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή αδρανοποίησης και πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένει πριν απενεργοποιήσετε την οθόνη σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε διαφορετικά σχέδια τροφοδοσίας για τη λειτουργία μπαταρίας και τροφοδοσίας, επιτρέποντας στην οθόνη και στο σύστημα να κοιμούνται νωρίτερα όταν λειτουργεί με μπαταρία. Εκτός από τις επιλογές τροφοδοσίας, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να διαμορφώσετε διαφορετικά προφίλ για το πότε το σύστημα και η οθόνη θα πρέπει να αδρανοποιούνται ή μάλλον όταν δεν πρέπει να το κάνουν. Ο ύπνος, το κλείδωμα, η αδρανοποίηση είναι όλα χρήσιμα εάν χρησιμοποιείτε το σύστημά σας στη δουλειά, αλλά όταν είστε στο σπίτι, δεν χρειάζεστε το σύστημα για να τα κάνει όλα αυτά. Το Coffee_FF είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που, μεταξύ άλλων, σας επιτρέπει να καθυστερήσετε όταν το σύστημά σας μπαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και εμποδίζει την αδράνεια της οθόνης. Διατίθεται τόσο σε φορητή όσο και σε έκδοση εγκατάστασης.

  Πώς να αποκτήσετε τη νέα δυναμική ταπετσαρία macOS Mojave στα Windows 10

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εκτελέστε την. Η διεπαφή χρήστη μεταβαίνει κατευθείαν στην επιχείρηση και σας ενημερώνει εάν ο προσαρμογέας δικτύου σας είναι ενεργός, δηλαδή είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή σε δίκτυο ή όχι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Coffee_FF κάνει πολλά άλλα πράγματα, ένα από τα οποία σας επιτρέπει να βάλετε ένα όριο στην ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης του δικτύου σας. Είναι χρήσιμο εάν έχετε μεγάλη λήψη σε εξέλιξη αλλά δεν θέλετε να κόψετε το εύρος ζώνης σε άλλους χρήστες στο σπίτι/γραφείο.

Κάτω από τις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχουν οι επιλογές «Χρονόμετρο: Αποκλεισμός ύπνου για Χ λεπτά», όπου καθορίζετε πόσο χρόνο θα καθυστερήσει ο ύπνος του συστήματος. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ώρα για την κατάργηση αυτής της καθυστέρησης από την επιλογή “Καθυστέρηση για την αφαίρεση του μπλοκ ύπνου” ακριβώς πάνω από αυτήν.

  Πώς να διαγράψετε λογαριασμούς από την εφαρμογή People στα Windows 10

Κάτω αριστερά βρίσκεται η επιλογή «Αποτροπή εμφάνισης αναμονής» που θα εμποδίσει την οθόνη σας να κοιμάται. Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν έχει χρονόμετρο που είναι κάπως απογοητευτικό. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχει η επιλογή «Προομοίωση πλήκτρων» που στέλνει ένα εικονικό πάτημα πλήκτρων στο σύστημά σας μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό λεπτών.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Coffee_FF να ξεκινά με το σύστημά σας από την καρτέλα «Εξτρα» στο επάνω μέρος. Όταν διαμορφώσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” στο κάτω μέρος για να την ξεκινήσετε.

Η εφαρμογή λειτουργεί, αλλά η διεπαφή χρειάζεται λίγη τάξη. Δεν παραπονιόμαστε για την εμφάνιση αλλά μάλλον για τη χρηστικότητα του τρόπου με τον οποίο είναι διατεταγμένα τα χαρακτηριστικά.

  Πώς να προσθέσετε εφέ 3D σε φωτογραφίες στα Windows 10

Κατεβάστε το Coffee_FF για Windows