Πώς να κάνετε σίγαση σε όλους σε μια κλήση ζουμ

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης στο Zoom, μερικές φορές οι ροές βίντεο άλλων ανθρώπων γίνονται πολύ θορυβώδεις. Οι οικοδεσπότες μπορούν να θέσουν σε σίγαση τα μικρόφωνα όλων για να σταματήσουν αυτό. Είτε κάποιος απομακρύνθηκε για να ησυχάσει έναν θορυβώδη παπαγάλο είτε είναι ενοχλητικός, δείτε πώς να τον κάνετε σίγαση.

Μόνο οικοδεσπότες

Στο Zoom, μόνο οι οικοδεσπότες μπορούν να κάνουν σίγαση όλων σε μια διάσκεψη. Μπορείτε να αλλάξετε τον οικοδεσπότη μιας σύσκεψης για να εκχωρήσετε αυτές τις εξουσίες. Όταν κάνετε σίγαση όλων, κλείνει τα μικρόφωνα τους, ώστε να μην μπορείτε να τους ακούσετε. Η ροή βίντεο δεν επηρεάζεται. Το εάν τα άτομα μπορούν να καταργήσουν τη σίγαση των εαυτών τους εξαρτάται από μια ρύθμιση που επιλέγει ο κεντρικός υπολογιστής κατά τη διαδικασία σίγασης.

  Ξεμπλοκάρετε τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ

Πώς να κάνετε σίγαση όλων και κατάργηση σίγασης όλων στο ζουμ

Οι παρακάτω οδηγίες λειτουργούν σε εκδόσεις Zoom για υπολογιστή, Mac, ιστό και tablet, αν και τα στοιχεία διεπαφής μπορεί να βρίσκονται σε ελαφρώς διαφορετικές θέσεις από τα παρεχόμενα στιγμιότυπα οθόνης.

Με το Ζουμ ανοιχτό, εάν η γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης/παραθύρου δεν είναι ορατή, εμφανίστε την κάνοντας κλικ, αγγίζοντας ή τοποθετώντας τον κέρσορα του ποντικιού σε αυτήν την περιοχή. Όταν εμφανιστεί, κάντε κλικ στην επιλογή “Συμμετέχοντες” ή “Διαχείριση συμμετεχόντων”.

Στη λίστα Συμμετεχόντων, εντοπίστε το κουμπί που λέει “Σίγαση όλων”. Κάντε κλικ ή πατήστε το.

  6 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν τηλεόραση

Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει ότι όλοι οι τρέχοντες και οι νέοι συμμετέχοντες θα τεθούν σε σίγαση. Υπάρχει μια επιλογή πλαισίου ελέγχου που λέει “Να επιτρέπεται στους συμμετέχοντες να καταργούν τη σίγαση τους”. Επιλέξτε αυτό εάν θέλετε κάθε συμμετέχων στο συνέδριο να μπορεί να καταργήσει τη σίγαση του εαυτού του. Στη συνέχεια, κάντε κλικ ή πατήστε «Συνέχεια».

Αν κοιτάξετε τώρα τη λίστα Συμμετεχόντων, θα δείτε ένα διαγραμμένο εικονίδιο μικροφώνου δίπλα σε όλους όσους έχουν τεθεί σε σίγαση αυτήν τη στιγμή.

Εάν θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση όλων ταυτόχρονα, εντοπίστε το κουμπί “Κατάργηση σίγασης όλων” στη λίστα Συμμετεχόντων και κάντε κλικ ή πατήστε σε αυτό.

  Πώς να καθαρίσετε και να επιταχύνετε το Ubuntu

Μετά την κατάργηση της σίγασης όλων, το Zoom θα επιβεβαιώσει με ένα μήνυμα κάπου στην οθόνη ότι έχει καταργηθεί η σίγαση όλων των συμμετεχόντων.

Όλες οι σίγαση θα αρθούν και όλοι όσοι καλούν θα μπορούν πλέον να ακούν όλους τους άλλους.