Κάντε το προφίλ σας να ξεχωρίζει με 9 γεννήτριες σύνοψης LinkedIn

Το LinkedIn είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο για να μοιραστείτε το επαγγελματικό σας ταξίδι ή να βρείτε θέσεις εργασίας. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται κυρίως για τη σύνδεση ατόμων που αναζητούν εργασία με εργοδότες. Επιτρέπει στους ανθρώπους να ενισχύουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις, να βρίσκουν θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση, να μαθαίνουν δεξιότητες, να οργανώνουν εκδηλώσεις γραφείου και να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο ή άρθρα.

Το LinkedIn είναι μια ιδανική εφαρμογή για επαγγελματίες, πωλητές ή υπαλλήλους προσλήψεων για να βελτιώσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο LinkedIn δημιουργώντας ένα προφίλ, ανεβάζοντας στοιχεία εκπαίδευσης και εργασίας, τα οποία βοηθούν στη σύνδεση των ανθρώπων στον τομέα σας.

Προϊόν Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικάΒιογραφικό ΔιατυπωμένοΒελτίωση συνέχισης και βελτίωση προφίλ LinkedInΑναφέρωΠαρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργία περιεχομένουLinkedIn Bio GeneratorΕπαγγελματική δημιουργία σύνοψης LinkedInLinkedIn Summary GeneratorΕύκολη και γρήγορη δημιουργία σύνοψης LinkedInCookup.aiΔωρεάν δημιουργία σύνοψης LinkedIn με προσαρμογήNichesssΓρήγορη σύνταξη περιεχομένου με τη δημιουργία βιογραφικών LinkedInToolBazΔημιουργία σύνοψης LinkedIn με βάση το AI με γραμμή εισόδουΠερίληψηΣεΣυναρπαστική σύνοψη του LinkedIn και επικεφαλίδα που τραβάει την προσοχήBeep2BLinkedIn Marketing, Thought Leadership, Lead Generation

Πώς το LinkedIn είναι απαραίτητο για τους εργαζόμενους επαγγελματίες

Το LinkedIn είναι μια αυστηρά επαγγελματική πλατφόρμα, όχι για όσους χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περάσουν την ώρα τους, να διασκεδάσουν ή να διασκεδάσουν. Ένας επαγγελματίας μπορεί να μοιραστεί την ιστορία της καριέρας του ή το επαγγελματικό του βιογραφικό για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των προσφορών εργασίας του LinkedIn. Σύμφωνα με αυτήν την πλατφόρμα, σχεδόν 930 εκατομμύρια μέλη είναι στο LinkedIn, αλλά πώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα.

Άτομα που κρατούν ένα εικονίδιο Linkedin και ένα tablet

Ακολουθεί κάποια σημασία αυτής της κοινωνικής πλατφόρμας: –

  • Συνδεθείτε με διευθυντές προσλήψεων και υπαλλήλους προσλήψεων: Σύμφωνα με τα δεδομένα του LinkedIn, το 93% των υπαλλήλων προσλήψεων χρησιμοποιεί το LinkedIn για να προσλάβει υπαλλήλους. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε με τους συγκεκριμένους διαχειριστές ακολουθώντας τους ή στα εισερχόμενα. Μπορείτε να συνομιλήσετε απευθείας μαζί τους για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για πρόσληψη. Ένα καλό προφίλ LinkedIn κάνει καλή εντύπωση επειδή αυτή η πλατφόρμα δείχνει τα αποτελέσματα στους υπεύθυνους προσλήψεων ανάλογα με τις δεξιότητες ή την εκπαίδευση.
  • Το LinkedIn ως εργαλείο έρευνας: Με τα διάφορα πεδία του LinkedIn, ένας χρήστης μπορεί να ερευνήσει πολλές εταιρείες, υπαλλήλους προσλήψεων και συνεντεύξεις. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου πριν εισέλθει στον επαγγελματικό κόσμο. Μπορούν να γνωρίσουν τον συνεντευκτή και το περιβάλλον της εταιρείας περνώντας από τη σελίδα και το προφίλ της εταιρείας στο LinkedIn.
  • Αποδείξτε τις δεξιότητες και το ταλέντο σας: Το LinkedIn επιτρέπει μια λειτουργία έγκρισης όπου οι άλλοι μπορούν να σας προτείνουν για τα προηγούμενα έργα ή τις δεξιότητές σας. Βοηθά πραγματικά ένα άτομο να φτάσει στην αναζήτηση εργασίας. Όταν κάποιος σας υποστηρίζει για τις δεξιότητές σας, κάνει τις συνδέσεις σας ισχυρές, καθώς το LinkedIn επιτρέπει στις επαφές να αφήνουν εγκρίσεις στο προφίλ σας.
  • Ακολουθήστε εταιρείες: Περισσότερες από 58 εκατομμύρια εταιρείες είναι καταχωρημένες στο LinkedIn, όπου οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν εταιρείες για να μάθουν για την κουλτούρα, την ηθική και τους ανθρώπους τους. Το LinkedIn προτείνει παρόμοιες εταιρείες που ακολουθείτε, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε ευκαιρίες εργασίας σε παρόμοιες εταιρείες.
  • Εγγραφείτε σε ομάδες LinkedIn: Όταν συναντιούνται άτομα με γνώσεις, συζητούν για την ανάπτυξη, την επιτυχία και την πειθαρχία. Οι ομάδες του LinkedIn επιτρέπουν στους επαγγελματίες να συζητούν τις δουλειές τους, να μοιράζονται γνώσεις και να βοηθούν άλλους να βρουν τη δουλειά.
  Το καλύτερο εργαλείο CI το 2022;

Θέλετε το βιογραφικό σας να έχει περισσότερο ενδιαφέρον👊; Εδώ είναι οι καλύτεροι δημιουργοί βιογραφικών του LinkedIn για να μετατρέψετε το προφίλ σας σε βιογραφικό!

Τι είναι η Σύνοψη του LinkedIn;

Η σύνοψη του LinkedIn είναι μια ενότητα σχετικά με τη σελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την επαγγελματική τους εμπειρία, σημαντικά επιτεύγματα και σχετικές δεξιότητες. Η περίληψη εμφανίζεται πρώτα μετά το όνομα και τον ρόλο σας, επομένως μια καλή και ελκυστική περίληψη τραβά την προσοχή των εργοδοτών και άλλων που θέλουν να προσλάβουν ή να συνδεθούν μαζί σας.

Και τώρα, χάρη στην τεχνολογία, το μόνο που χρειάζεστε είναι γεννήτριες γραφής τεχνητής νοημοσύνης για να έχετε κάποια εντυπωσιακή 👀 γραφή που να δείχνει την καλύτερη εκδοχή σας!

Γενικά, μια σύνοψη του LinkedIn περιέχει 200-300 λέξεις, αλλά είναι το πιο κρίσιμο μέρος του προφίλ του χρήστη. Προσελκύει άλλους εργοδότες ή διευθυντές, κάτι που βοηθά άμεσα να βρουν τη δουλειά ή να ανέβουν στην καριέρα τους. Μια καλογραμμένη σύντομη και λεπτομερής περίληψη βοηθά να προσελκύσετε πιθανούς εργοδότες, να συνδεθείτε με άλλους στον κλάδο σας, να προσεγγίσετε υπαλλήλους προσλήψεων και ακόμη και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες.

Γιατί είναι απαραίτητη η σύνοψη του LinkedIn;

  • Δημιουργεί την πρώτη εντύπωση: Η εισαγωγή του εαυτού σας είναι το πρώτο πράγμα που ελέγχουν οι αναγνώστες στο προφίλ σας. Μια μακροσκελής και τύπου ιστορίας περίληψη μπορεί να βαρεθεί έναν άνθρωπο, αλλά μια περίληψη χωρίς σφάλματα και ποιοτική κάνει καλή εντύπωση.
  • Ενισχύει την αναζήτησή σας: Η μηχανή αναζήτησης LinkedIn είναι παρόμοια με το Google, που σημαίνει ότι ένα καλό προφίλ εμφανίζεται στην ορατότητα αναζήτησης περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αλγόριθμο δημιουργώντας κατάλληλα τη σύνοψή τους με σχετικές λέξεις-κλειδιά. Όταν κάποιος πραγματοποιεί αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά, επισκέπτεται επίσης το προφίλ για έναν σχετικό κλάδο. εάν το προφίλ σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι άνθρωποι να συνδεθούν μαζί σας ή να σας ακολουθήσουν.
  • Προσθέτει προσωπικότητα στη σελίδα LinkedIn: Η σελίδα LinkedIn ενός χρήστη παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την εκπαίδευση, την εργασία και τις δεξιότητες, αλλά η ενότητα σύνοψης είναι όπου μπορείτε να προσθέσετε την προσωπικότητά σας, κάτι που είναι επίσης απαραίτητο από την άποψη του υπεύθυνου προσλήψεων.

Έχετε το μάτι σας σε μια δουλειά; Ώρα για την τέλεια συνοδευτική επιστολή με αυτούς τους καλύτερους δημιουργούς συνοδευτικών επιστολών για την επόμενη αίτηση εργασίας σας! 👍

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες γεννήτριες σύνοψης LinkedIn:

Βιογραφικό Διατυπωμένο

Βιογραφικό Διατυπωμένο είναι ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες για επαγγελματίες που εργάζονται. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για τους χρήστες και οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους ή να γράψουν ένα βιογραφικό.

Μπορείτε να λάβετε τη βαθμολογία του βιογραφικού σας απλώς ανεβάζοντάς το στον ιστότοπο και θα παρέχει αποτελέσματα σχετικά με την απόδοση του τρέχοντος βιογραφικού σας στη συνέντευξη. Βοηθά τους επαγγελματίες να βελτιώσουν το προφίλ τους στο LinkedIn, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται στη σελίδα αναζήτησης.

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τη σύνοψη για το προφίλ τους στο LinkedIn σύμφωνα με τον τρέχοντα ρόλο τους. Απλώς πρέπει να επιλέξετε εάν είστε φοιτητής, νεότερος, έμπειρος υπεύθυνος προσλήψεων ή ελεύθερος επαγγελματίας και η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει μια περίληψη κάτω από 300 λέξεις.

  Χρησιμοποιήστε σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω email με το Pipedrive για να έχετε ασυναγώνιστα αποτελέσματα

Το Resume Worded σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τη σύνοψη και να προσθέσετε ή να διαγράψετε περιεχόμενο σύμφωνα με τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις σας.

Αναφέρω

Αναφέρω είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά τις επωνυμίες και τις εταιρείες να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Επιτρέπει στις επωνυμίες να παρακολουθούν τους ανταγωνιστές τους ή τα θέματα του κλάδου για να συγκρίνουν και να αναλύουν τις διαδικτυακές συνομιλίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν περιεχόμενο με βάση τα κοινωνικά δεδομένα και τις πληροφορίες στον ιστό.

Αυτή η πλατφόρμα AI παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία μιας σύνοψης προφίλ LinkedIn. Δημιουργεί μια επαγγελματική και εντυπωσιακή περίληψη σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας χρήστης πρέπει να συμπληρώσει στοιχεία όπως όνομα, τοποθεσία, επάγγελμα, ενδιαφέρον και χόμπι.

Η αναφορά επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν περιλήψεις με τον τόνο της φωνής που προτιμούν, π.χ. περιστασιακό, αμφιλεγόμενο, επαγγελματικό, φιλικό, αφηγηματικό, ελκυστικό, κίνητρο και πολλά άλλα.

LinkedIn Bio Generator

LinkedIn Bio Generator είναι ένα αποκλειστικό εργαλείο AI για τη δημιουργία σύνοψης για το LinkedIn. Αυτή η δωρεάν πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια επαγγελματική περίληψη για το προφίλ τους στο LinkedIn σε τρία μόλις βήματα. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε το επάγγελμά σας και να εισαγάγετε τα στοιχεία σύμφωνα με την ερώτηση που τίθεται από τον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος ενημερώνεται συνεχώς και προσθέτει νέες περιλήψεις κάθε εβδομάδα για κάθε επάγγελμα. Η σύνοψη που δημιουργείται από την πλατφόρμα LinkedIn Bio Generator έχει βελτιστοποιηθεί για το LinkedIn, αλλά οι χρήστες μπορούν να την επεξεργαστούν και να τη χρησιμοποιήσουν κάπου αλλού, όπως μια περίληψη βιογραφικού.

LinkedIn Summary Generator

LinkedIn Summary Generator δημιούργησε ένα πολύ εύχρηστο και απλό εργαλείο για τη δημιουργία μιας σύνοψης του LinkedIn. Ένας χρήστης πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο και να εισαγάγει βασικές λεπτομέρειες όπως όνομα, κλάδος, soft skills, γλώσσα, χόμπι και ενδιαφέρον. Το AI δημιουργεί μια απλή και σύντομη περίληψη για το LinkedIn σε ένα μόνο βήμα.

Η περίληψη έχει βελτιστοποιηθεί για το LinkedIn, αλλά, με μικρές αλλαγές, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και αλλού. Η δημιουργία μιας σύνοψης με αυτό το εργαλείο είναι εύκολη και γρήγορη. απλά πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία και η σύνοψή σας δημιουργείται ειδικά για εσάς.

Cookup.ai

Cookup.ai είναι ένα δωρεάν εργαλείο για πολλούς σκοπούς, όπως SEO, LinkedIn, email, μάρκετινγκ, προγραμματισμός, Instagram, YouTube, podcast και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν εύκολα δοκίμια, hashtags, συνομιλίες, σενάρια και περισσότερες γραπτές εργασίες χρησιμοποιώντας AI.

Το εργαλείο δημιουργίας σύνοψης LinkedIn του Cook up Ai είναι δωρεάν στη χρήση και βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν μια επαγγελματική περίληψη για το προφίλ τους στο LinkedIn. Για να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο, ένας χρήστης πρέπει να παρέχει βασικές λεπτομέρειες όπως όνομα, τίτλος εργασίας, δεξιότητες και μια σύντομη περιγραφή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη σύνοψή σας για να την κάνετε πιο επαγγελματική και μοναδική.

Nichesss

Nichesss είναι μια πλατφόρμα AI με πάνω από 150 εργαλεία για τη σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου, διαφημίσεων, περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ποιημάτων, επιχειρηματικών ιδεών κ.λπ. Η πλατφόρμα κάνει το γράψιμο δέκα φορές πιο γρήγορο, καθώς ένας χρήστης μπορεί να γράψει ένα άρθρο 500 λέξεων σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ο ιστότοπος δεν είναι δωρεάν. τρία προγράμματα τιμολόγησης είναι διαθέσιμα για χρήστες: Rookie, Intermediate και Pro.

Η πλατφόρμα παρέχει ένα εργαλείο δημιουργίας βιογραφικών LinkedIn που κάνει τη δημιουργία βελτιστοποιημένων περιλήψεων LinkedIn γρήγορη και εύκολη. Ο ιστότοπος ζητά μόνο δύο απλές λεπτομέρειες: τον κλάδο σας και ένα σύντομο βιογραφικό. Μετά από αυτή τη διαδικασία, το AI δημιουργεί πολλές ιδέες για ένα προφίλ LinkedIn. Η περίληψη βοηθά το προφίλ σας στο LinkedIn να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό σας.

  OLED εναντίον QLED και άλλα: Ποια τηλεόραση πρέπει να αγοράσετε;

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ομάδες LinkedIn για να μεταβείτε από αρχάριους σε νίντζα ​​δικτύωσης

ToolBaz είναι ένας δωρεάν ιστότοπος βασισμένος σε τεχνητή νοημοσύνη για συγγραφείς με 25+ εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων της συγγραφής παραγράφων και ιστοριών, του email και του copywriting, των περιγραφών θέσεων εργασίας και προϊόντων και πολλά άλλα. Το Tool Baz δημιουργεί ενημερωτικό και συναρπαστικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη του.

Το Tool Baz είναι μια δωρεάν πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια σύνοψη του LinkedIn εισάγοντας μόνο μία γραμμή βιογραφικού για τον εαυτό τους. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα, το επαγγελματικό υπόβαθρο και τους στόχους σας στο βιογραφικό. Θα δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη, καλογραμμένη περίληψη που θα βοηθήσει το προφίλ σας στο LinkedIn να τραβήξει την προσοχή.

ΠερίληψηΣε

ΠερίληψηΣε είναι ένα δωρεάν εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία μιας συναρπαστικής περίληψης για ένα προφίλ στο LinkedIn και αποτελεί επίσης τίτλο που τραβάει την προσοχή. Αυτό το εργαλείο είναι καλύτερο για όλους, είτε είστε πιο φρέσκος, έμπειρος επαγγελματίας ή κάπου στο ενδιάμεσο.

Σας βοηθά να επισημάνετε τα δυνατά σας σημεία, να επιδείξετε τα επιτεύγματά σας και να αφήσετε μόνιμη εντύπωση σε πιθανούς εργοδότες και πελάτες.

Το εργαλείο δημιουργίας περιλήψεων αυτού του ιστότοπου είναι εύκολο στη χρήση και προσβάσιμο στους χρήστες. Ένας χρήστης πρέπει απλώς να συμπληρώσει τις λεπτομέρειες για τον εαυτό του και να επιλέξει τον τόνο, ο οποίος μπορεί να είναι επαγγελματικός, περιστασιακός ή αστείος. Το AI δημιουργεί μια ελκυστική περίληψη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κρύψετε το προφίλ σας στο LinkedIn; Δείτε πώς μπορείτε να κρύψετε το προφίλ του LinkedIn και να το θέσετε σε λειτουργία μυστικότητας!🕵️

Beep2B

Beep2B βοηθά τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ και τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τα δίκτυά τους, να δημιουργήσουν επαγγελματικές σχέσεις και να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες. Η πλατφόρμα παρέχει τρεις υπηρεσίες στους χρήστες: LinkedIn Marketing, Thought Leadership Marketing και LinkedIn Training. Προσφέρουν αποδεδειγμένες στρατηγικές για τη δημιουργία ικανών δυνητικών πελατών.

Η πλατφόρμα παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας σύνοψης προφίλ LinkedIn για τη δημιουργία μιας συναρπαστικής σύνοψης LinkedIn. Αυτή η περίληψη θα βοηθήσει τον επισκέπτη του προφίλ σας στο LinkedIn να κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Το εργαλείο δημιουργεί μια σύνοψη του LinkedIn για πελάτες, προϊόντα, επιχειρήσεις και αποτελέσματα. Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις για να προσαρμόσετε τη σύνοψή σας και στη συνέχεια να αναπτύξετε τη σύνοψή σας γρήγορα.

Θέλετε να δείτε προφίλ στο LinkedIn χωρίς να σας δουν; 🤫 Δείτε πώς μπορείτε να προβάλλετε προφίλ στο LinkedIn ανώνυμα μέσω ιδιωτικής λειτουργίας.

συμπέρασμα

Το LinkedIn είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα για κάθε επαγγελματία, είτε είστε φοιτητής, νεότερος, εργαζόμενος επαγγελματίας ή επιχείρηση, και η περίληψη του προφίλ σας δείχνει πόσο ικανός, ταλαντούχος και πολύτιμος είστε. Με 300 λέξεις περίληψης, πρέπει να εκφράσετε τις επαγγελματικές σας λεπτομέρειες.

Εάν ένα άτομο προετοιμάζει την περίληψή του μόνο του, μπορεί να του λείπει με κάποιους όρους, οπότε μπορείτε να λάβετε τις προτάσεις μιας τεχνητής νοημοσύνης όπου μερικά είναι δωρεάν. Αλλά μην βασίζεστε πλήρως στη γραπτή περίληψη της τεχνητής νοημοσύνης. μπορείτε να το διασταυρώσετε από την πλευρά σας και να το επεξεργαστείτε και μόνοι σας, για καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να ελέγξετε αυτό το άρθρο για να μάθετε σχετικά με το LinkedIn Post Inspector και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε και να διορθώσετε τις προεπισκοπήσεις συνδέσμων.