Πώς να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό ταλέντων “Gimme the Mic” του TikTok

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τους δημιουργούς του TikTok να τραγουδούν την καρδιά τους καθώς αγωνίζονται για τον τίτλο του αστέρα της μουσικής TikTok LIVE. Οι δημιουργοί μουσικής παντού ελπίζουν να καταφέρουν να ξεσηκώσουν τους θεατές και να διεκδικήσουν την νούμερο ένα θέση στον διαγωνισμό Gimme The Mic του TikTok—και θα πάρετε μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσετε όλα αυτά να σβήνουν.

Τι είναι όμως ο διαγωνισμός Gimme The Mic του TikTok και πώς μπορείτε να εμπλακείτε;

Τι είναι ο διαγωνισμός “Gimme the Mic” του TikTok;

Όλοι γνωρίζουν ότι οι προκλήσεις χορού ξεκινούν και τείνουν στο TikTok. Είναι μια ευκαιρία για τους χορευτές να δείξουν το ταλέντο τους και την εντυπωσιακή δουλειά τους στον κόσμο. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το TikTok είναι πραγματικά καλό. Αλλά οι τραγουδιστές δεν τραβούν πάντα την ίδια προσοχή και αναγνώριση. Λοιπόν, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο κινουμένων σχεδίων στο TikTok

Ο διαγωνισμός Gimme The Mic του TikTok είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που στοχεύει να βρει το επόμενο καλύτερο πράγμα στη μουσική. Είτε είστε ανερχόμενος καλλιτέχνης είτε ερασιτεχνικό συγκρότημα, το TikTok θέλει να σας βοηθήσει να βάλετε στον χάρτη. Ο διαγωνισμός είναι εντελώς εικονικός. Θα πραγματοποιηθεί στο TikTok και θα αποτελείται από τρεις γύρους: ακροάσεις, ημιτελικούς και μεγάλο τελικό.

Δείτε πώς λειτουργεί ο διαγωνισμός Gimme The Mic του TikTok:

  • Οι ελπίδες μπορούν να εγγραφούν και να ανεβάσουν ένα βίντεο ακρόασης στο TikTok μεταξύ 7 Αυγούστου 2023 και 16 Αυγούστου 2023.
  • Οι 30 πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενοι από τις ΗΠΑ θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν στους ημιτελικούς μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου 2023 και 3 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Οι 10 καλύτεροι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν για να αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό των ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Οι νικητές από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν στον ζωντανό παγκόσμιο τελικό στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 και στις 23 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Παρακάτω είναι μια λίστα με τα βραβεία που θα κερδίσουν οι πέντε πρώτοι φιναλίστ.

    • Πρώτη θέση: 50.000 διαμάντια TikTok
    • Δεύτερη θέση: 35.000 Διαμάντια
    • Τρίτη θέση: 25.000 Διαμάντια
    • Τέταρτη θέση: 10.000 Διαμάντια
    • Πέμπτη θέση: 5.000 Διαμάντια.
      Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας στο TikTok

    Επιπλέον, και οι πέντε πρώτοι φιναλίστ θα λάβουν ένα τρόπαιο. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο και την έκθεσή τους μέσω του διαφημιστικού περιεχομένου του TikTok για το φινάλε.

    Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες του αγαπημένου σας διαγωνιζόμενου να κερδίσει παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και ψηφίζοντας.

    Πώς να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό

    Όλα κατεβαίνουν στη σελίδα @tiktoklive_us στο TikTok. Δείτε πώς μπορείτε να εμπλακείτε:

  • Ακολούθησε το Σελίδα @tiktoklive_us στο TikTok.
  • Ελέγξτε το hashtag #GimmeTheMic και δείξτε την υποστήριξή σας κάνοντας like στα βίντεο ακρόασης των αγαπημένων σας δημιουργών στο στάδιο της ακρόασης. Μπορείτε να προσθέσετε το hashtag στα Αγαπημένα σας.
  • Συντονιστείτε στη σελίδα @tiktoklive_us από τον ημιτελικό για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ζωντανά και να τα ψηφίσετε σε πραγματικό χρόνο.
  • Ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό @tiktoklive_us για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον ανταγωνισμό.
  • Πώς να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Gimme the Mic του TikTok

    Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Gimme The Mic του TikTok, πρέπει να κάνετε ακρόαση μεταξύ 7 Αυγούστου 2023 και 16 Αυγούστου 2023.

    Μπορείτε να κάνετε ακρόαση σε τρία απλά βήματα:

      Πώς να επεξεργαστείτε τον ήχο για ένα βίντεο TikTok
  • Αναζητήστε το hashtag #GimmeTheMic στο TikTok. (Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε τον μεγεθυντικό φακό στην επάνω δεξιά γωνία της Αρχικής οθόνης. Εισαγάγετε το hashtag στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε την καρτέλα Hashtag.)
  • Πατήστε τον σύνδεσμο εγγραφής για να εγγραφείτε στη σελίδα της εκδήλωσης. Θα το βρείτε στην ενότητα πληροφοριών hashtag στο επάνω μισό της σελίδας.
  • Μετά την εγγραφή, πατήστε Join this hashtag στη σελίδα #GimmeTheMic και ανεβάστε ένα σύντομο βίντεο διάρκειας τουλάχιστον 30 δευτερολέπτων.
  • Μόλις γίνει αυτό, διαδώστε το για να τραβήξετε την προσοχή για το βίντεο της ακρόασής σας. Στείλτε το στους φίλους και την οικογένειά σας και ζητήστε τους να δημοσιεύσουν τον σύνδεσμο προς το βίντεό σας στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα σε αυτό. Όσο περισσότερα “μου αρέσει” το βίντεό σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να παρακολουθήσετε τον ζωντανό διαγωνισμό.

    Συμμετέχετε στον διαγωνισμό ταλέντων TikTok

    Το TikTok είναι γεμάτο εκπληκτικά ταλέντα, μερικά από τα οποία πιθανότατα έχετε δει. Ωστόσο, μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων τους παραμένει αναξιοποίητο.

    Ο διαγωνισμός Gimme The Mic του TikTok τιμά τους δημιουργούς μουσικής δίνοντάς τους μια πλατφόρμα για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν βραβεία. Λάβετε μέρος στη διασκέδαση συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα σας για να αυξήσετε τις πιθανότητές τους να γίνουν αστέρι της μουσικής TikTok LIVE.